Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xoda

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt vagyunk a helyszínen, szerencsénkre nincs gatyarohasztó meleg. Negyven-ötven ember áll sorba, vagyis a kereslet, legalábbis az elsőzők számából úgy tűnik, igazodik az iPhone 3GS készletéhez. A sor elején álló ember 4:30-ra jött, vagyis majdnem négy órája vár, hogy kézbe…..
Update: Újabb infók:A T-Mobile becslései szerint az induló készlet legfeljebb 2-3 napra lehet elegendő. A jelenlegi iPhone 3G 8 GB-os verziója továbbra is forgalomban marad, és ez a típus megfelelő számban, országszerte 119 üzletben rendelkezésre áll.A készülék pénteken 11…..
Mára vártuk, de most tudtam meg, hogy elmarad a bejelentés. Forrásaim megerősítették, hogy hétfőn, azaz július 27-én jelentik be a magyar iPhone 3GS árait és a forgalmazás kezdeti időpontját. A T-Mobile és az Apple ígérete, azaz a júliusi megjelenés garantált, szóval…..
xoda 2009.07.24 13:55:02
Doug Freedman, az AmTech elemzője szerint kicsit sem jó, hogy a gyártók ultrakönnyű, ultravékony laptopokat próbálnak eladni műanyag házzal. A Cneten olvasható, hogy a fickó beszélt az OEM és ODM gyártókkal, mivel tapasztalatai szerint az első modellek ezekből a csodákból…..
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..
2000-ben írtam egy a Prím Online-ra az online piacterekkel kapcsolatos aggályaimról. Ekkor az interneten az egyik legdivatosabb buzzword volt a B2B marketplace. Sokan voltak azonban szkeptikusak a piacterekkel kapcsolatban, a CIO magazine is azt állította: It's not easy to be B2B. És milyen…..