Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stubb

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy Szigethalmon megvertek egy mentőst, mert állítólag túl lassan hajtott, nem kivétel, hanem szép Csepel-szigeti szokás, derül ki Egy békés polgár leveléből. A Szigeten még a legbékésebb polgárok is olyanok, hogy a 16 éves sógoruk kormányzárral veri a  BMW-seket.…..
Régi barátunk, az Exit Tours ismét felbukkant. Most sítábor helyett hokimeccs az apropó, pofozkodás nem volt, csak anyázás, de a levélíró indulata ugyanaz.Épp az előbb olvasgattam Ákos februári élménybeszámolóját, amit a fent nevezett "utazási iroda" szervezett. Kár,…..
Mókás címmel válaszolt Hagyó Miklós a parkolási rendelet az EMPAMO által kiemelt, máshol nem reklámozott "autósbarát" részeire. Sajnálatos, hogy azon kívül, hogy elmondja, mindenhova meghívtak minden civil szervezetet, és több módosításuk bekerül a tervezetbe,…..
Érdekes kérdés, hogy szemétnek nevezhető-e közterület-felügyelet, ha olyanért büntet meg, ami elvileg szabálytalan, de arrafelé mindenki azt csinálja, mert másképp nem lehet. Érdekes, de könnyen megválaszolható: igen, szemét. Budapestnek jókora részei vannak, ahol az autók…..
Géza majd felrobbant, amikor meglátta, hogy a X. kerületi közterületesek beálltak a tilos helyre, majd megbüntették azokat, akik ugyanezt csinálták. Köznapi szemétkedés alant, úgy látszik mostanában megint forró téma a parkolás. A budapesti közlekedés tarthatatlanul rossz, a…..
Gábor szerencsétlen szolgáltatóváltását két hete posztoltuk, azóta meseszerűen folytatódott a történet: az elhagyni kívánt Invitel elismerte a hibáját és visszacsábította Gábort. Részletek alant, egyenesen az Invitel tollából. Kedves Homározók! Nincs az Invitelnél olyan…..
Stubb 2009.04.16 10:22:41
Én csak komolyan azt nem értem, hogy ha a homárra kellett írni ahhoz, hogy szerencsés véget érjen a dolog, mi van azokkal akik ezt nem teszik meg? Milyen érdekes, hogy első körbe le se sz@rták az ügyfél problémáját, aztán, hogy kapott egy kis nyilvánosságot egyből van megoldás a problémára...
Magyarország én így szeretlek!

Ezt a posztot csakis házas vagy elvált Naiv Ügyfelek olvassák el, a többiek ugorjanak. A probléma ugyanis szélsőségesen egyedi, de hátha van valaki, aki személyes tapasztalat alapján tudja, hogy eleve reménytelen-e a selyemfényezés, vagy Á-ék jártak ügyetlen ötvösnél. Régóta…..
Ha létezik még olyan jogkövető állampolgár, aki bajban rendőrséghez fordulna, ne tegye. Silverdust egy kátyúdefekt miatt hívta ki a rendőröket, akik az éjszakai riasztásért cserébe bosszúból titokban feljelentették, a nemlétező szabálysértésért járó büntetését pedig…..
Mégsem lehet akkora a válság, ha az emberek a pénzüket bankokban tartják. Az egyre sűrüsődő ezoterikus jelenségeket a kaszával csontozáshoz szokott magyar ügyfelek is egyre intenzívebben forgó szemgolyókkal követik, de még mindig hisznek valamiben (Obama, jóisten?), hogy nem fog…..
Stubb 2009.03.30 13:53:33
@ColT: Ahha! Visszaadjuk az ezrest, hogy 1200őt nyerjünk évente az ingyé tejszínhabon? Oldalazgatunk a húsosfazék felé, mi? :P :P :P
Bucser úgy érezte, hogy a kevés nemzetközi hírű magyar vállalkozás egyike kiszúr vele, mert az SD-kártyán megvett navigációs szoftverének elromlott az adathordozója, a cég pedig az új kártyáért + ügyintézési díj címén 49 eurót kér, jóllehet a Naiv Ügyfélnek érvényes…..
Mikolt szerette volna melepni az öccsét egy wellness hétvégével, ám a telefonon ajánlott Panoráma Wellness Apartman Hotel nem várt meglepetéseket tartogatott: a kedvezményhez kötelező előadás is járt volna, amit sajnos ezt először elfelejtettek megemlíteni.A vizsgaidőszak…..
Gábor a Hogyan rázzuk le a kitartó telemarketingest? című posztban panaszolta el, hogy egy Capital Partners nevű cég egyszerűen nem hagyja békén, állandóan hívogatják telefonon és nem hajlandók törölni az adatbázisukból. Megérkezett a cég válasza, alant olvasható az…..
A Capital Partners nevű brókercég paradigmaváltást hozott a hullamosáshoz és kutyaszappanfőzéshez hasonlóan népszerű telefonos zaklatás marketing világába: nem elég, hogy reggeltől estig otthonukban inzultálják az ártatlan lakosságot, ha valaki menekülni próbál előlük, azt…..
Stubb 2009.01.22 11:55:51
Hahaha, tényleg! Megpróbáltam megnyitni az oldalukat, erre ezt dobta ki a tűzróka:

"Bejelentett támadó webhely!
A(z)
www.capitalpartners.hu címen működő webhelyről bejelentés érkezett, hogy támadó webhely, ezért a biztonsági beállítások alapján a böngésző a hozzáférést nem engedélyezi."

Mindig is tudtam, hogy a róka a legjobb böngésző. Ha én hülye vagyok, akkor helyre tesz. :)
A miniatűr adagok a menő vendéglátóipari egységek sajátosságai és aki ilyen helyre meg, az megérdemli, ha éhen marad. Ám Vacska és társasága a Centrál Kávéházban nem ehhez szoktak, de az új séf úgy látszik egy másik iskolából származik. Egy olyanból, ahol extrém módon…..
A joghurt, a mustár és a zsebkendő után a medvesajt is lesoványodott, a kerek dobozban már csak lötyögnek a régen szorosan egymáshoz feszülő ömlesztett falatok.A polcról levéve nem fog gyanút az ember, miért lötyög a beltartalom, de kibontás után jön a meglepetés.. Az egyes…..
Egyforintos történet. A Teszvesz ügyfele hiába fizette be a jutalékot csekken, ezt 4 hónapig senki nem hitte el neki, bár állítását alá tudta támasztani a befizetést igazoló szelvénnyel is. Bírósággal fenyegették, kvázi lehülyézték és később még a fórumból is…..
A kedvenceim azok a levelek, amelyekben az idegileg tönkretett szerző-fogyasztó kedélyesen mikszáthos anekdotázgatással kezd, bőségesen adagolt részletekkel, majd egyszer csak szakad a húr, és tagoltalan káromkodások formájában kiárad a lélek keserűsége. Íme a legfrissebb, igen…..
Minden idők legjobb sajtóközleménye és a világmindenség legjobb csatolt marketingfotója következik, öveket tessék bekötni, de főleg a nadrágszíjakat meghúzni. A terjedelmes dolgozatot az Országos Burgonya Szövetség és Terméktanács adta ki ma, a témája pedig a…..
A Szent László Kórház parkolási szabályai szeptembertől megváltoztak. Az eddigi egyszeri 300 Ft helyett óránként kérik el ezt az összeget, a betegek és a látogatók nagy örömére. Küldöm egy apró pici példáját annak, hogyan toljunk ki mégjobban a már így is nyomorulttal.…..
Stubb 2008.11.13 12:08:00
Üdvözletem!

Ugyan nem olvastam végig minden hozzászólást és ezért elnézést kérek, de szeretnék pontosítani néhány dolgot, mint a kórház egyik dolgozója (leszögezem nem célom senkivel sem "vitázni" és nem is fogok).

- A rendszer a László és az István kórházban egyaránt működik, hiszen az intézmény neve Egyesített Szent László és Szent István Kórház és Rendelőintézet
-"1-4 órás kemoterápiás infúziót lecsöpögtetni" Ezt a mondatot többször hallottam már különböző betegségekkel felsorolva. A betegszállítás jelenleg ingyenes (a 30perc ingyen parkolással biztosítva). Tehát amennyiben a beteget hozzák a kórházba akkor probléma kilőve.
Ugyan nem tudom, milyen állapotban van egy beteg egy kemo kezelés vagy egy dialízis után, de ha képes autót vezetni, akkor tényleg minden elismerésem. Még akkor is ha kicsit kisarkítva, de ezzel a közúti veszélyeztetést könnyen megvalósíthatja... De ez részletkérdés. Mindazonáltal a rendszeresen életmentő kezelésre járó betegek jelenleg rendelkeznek ingyenes behajtásra jogosító belépőkártyával...
- Az említett parkolási díjakat és rendszert többek között azért kellett bevezetni, mert a 2 telephely kb. felét ingyen parkolónak nézték az emberek és a környéken lakók, eléggé megnehezítve a betegek és látogatók parkolását. Ez a probléma teljesen megoldódott, jelenleg az eddigi legzsúfoltabb parkolónk, a szülészet előtt, is csak félig van.
- Pontos számokat nem írok, nem írhatok, de mint azt írták néhányan előttem, a kórház bevétele a rendszer bevezetésével megemelkedett, a pénz pedig bekerül a költségvetésbe, nem pedig a biztonsági szolgálat zsebébe vándorol, így pedig a közeljövőben sor kerülhet néhány kisebb "fejlesztésre" ami eddig pénz hiányában nem történt meg.
-Nyugtát minden esetben adnak a biztonsági őrök, mert kötelességük. Amennyiben ez nem történik meg, akkor ezt jelezni kell a kórház rendészeti vezetőjének aki el tud járni az őrökkel szemben. Tudom oldschool, de: Néma gyereknek...
-Így a végére még egy dolog. Kérem gondolja át mindenki, hogy az olyan kórházakban, ahol nincs a kórház udvarán parkolóhely, ott hol parkolnak a betegek, látogatók? Bezony az utcán. Sok esetben nem ingyen... És az ott befolyt parkolási díjat nem a kórházra fordítják, ez asszem egyértelmű...