Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koshee001

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabban az olvasók egyre jobban számítanak a szakítós-komjúniti rögtönítélő bizottságára, hogy hirdessenek ítéletet. Íme a következő áldozat: Béla vagy Andor? Andor vagy Béla?A héten a képeket a NAK blogból lopomKedves Szakítósok! Ma van a születésnapom és nem…..
Nagy úr a kényelem és a pénz! S e kettő egyszerre egy autóban... Messze nem vagyok pipa a nőkre. Nem vagyok pipa a netes társkeresőkre és az eddigi sikertelenségem (ha eltekintünk a rövidtávú kalandjaimtól) frusztrációját sem egy fikázó levél formájában akarom levezetni, de…..
Koshee001 2008.11.13 16:58:18
"Siránkozó kis majmok... akkor majd az egzisztenciátok felépítése után nézegessetek "jó nők" után... Addig érjétek be azzal, ami az apukával éléshez passzol"


Ez a komment egyszerűen "fenomenális". Eleget randiztam már... Hát, arra jutottam, hogy te biztosan egy leányzó vagy, akinek van autója, lakása stb. Viszont kíváncsi lennék arra hogy hogyan jutottál el idáig.

Kettő lehetőség van:

Az egyik: nagyon okos vagy, van diplomád, jó munkahelyed, annyi pénzed amiből tudod ezeket finanszírozni

A másik(a kommentjeid alapján én inkább idesorollak, bár látatlanban nem lenne szabad): Van egy pénzes csávód, aki vagy jól néz ki vagy nem. De akik ebben a csoportban vannak azoknak ez általában teljesen mind1. És valószínűleg azért randiztál már eleget, mert szépen meneteltél fel a lépcsőn. Jött egy pénzesebb, aztán egy még pénzesebb és így tovább.


Ha mégis csak az első csoportba tartozol, ez esetben én kérek elnézést. De annyit még hozzá fűznék, hogy akkor nagy valószínűséggel a karriered építgetése miatt de is abba a csoportba tartoztál akinek nem volt annyi pénze,hogy ezeket megengedje magának. Ha mégis akkor biztosan nem az ösztöndíjból, hiszen az oly kevés, hanem a szülők pénzéből. Na de a lényeg: akkor valószínűleg miután felépült a karriered, azután kezdtél randizni mint az állat, hiszen kapuzárási pánik...

De ami a legfontosabb és ezzel be is fejezem, hogy nagy valószínűséggel te is ebbe a csoportba tartoztál!!!