Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szisszo

313 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziszó világa Lányos blabla 2017.11.20 11:29:49
1. Jolán nem bírja a nyilvánosságot. Gyöngyi a következő Jolán-specifikus fenyegetéssel áll elő: Téged most le foglak fényképezni, és felraklak! 2. A Sas-hegyen elhúz felettünk egy kánya. Jolán: Gyöngyi, állj beljebb! Amilyen kicsi vagy, ez a kánya felkap, és elvisz. Olga: Bánja…..
1. Elvira: Mikor ér már ide Gyöngyi? Már megint késik? Olga: Lehet, hogy az orkánerejű szél rádöntött egy fát. Elvira: Egy gonddal kevesebb. Olga: Neked. Neki meg az összes megoldódott. Elvira: Ő járt jobban!   2. Elvira: Megszállottan irtom a poloskákat. Tegnap is harmincszoros gyilkos…..
Sziszó világa Templomi koncert 2017.10.28 13:38:26
Amikor vicces emberekkel mész evangélikus templomi orgonakoncertre, ahol tetszőleges összegért támogatói jegyet lehet venni, amiért cserébe tombolákat kapsz. Beszólások: - Mi van itt? Az evangélikus templomban búcsúcédulát árulnak? (A zsoltár- vagy énekszám-kijelzőre) - Mi ez? Előre kihúzták a…..
1. Gyöngyi: Ismeritek azt a legendát, hogy volt három testvér, és Isten magukhoz szólította őket...? Olga és Elvira (mint a pontos és logikus fogalmazás hívei felháborodva kiáltanak fel): MAGUKHOZ??? Gyöngyi ("nemigazhogymégeztsemértitek, de majdénelmagyarázom" nyugis bölcsességgel): Jó, de ez…..
1. Olga: De amúgy jó pasi ez az Alexandro? Ha már ennyit beszéltek róla. Elvira: Szerintem amúgy nem. De én nem tudom, milyen női szemmel. Gyöngyi, milyen női szemmel? Olga, aki egész este elfojtotta dokumentarista hajlamait, és nem jegyzetelt, most egy sunyi oldalpillantást vet az asztalra…..
Anyu szilvásgombócot főz, és mellé nosztalgiázik is egyet: - Mikor még a Stromfeld utcában laktunk, a felső lakó tanított főzni. Neki akkor már három gyereke volt. Ő mondta el a szilvásgombóc receptjét is. Nézd, ide bele is van írva ebbe a régi receptkönyvembe. Régebben tettem bele darát is, mert ő…..
Megvan az a talán elítélendő szokásom, hogy szeretem kihallgatni ismeretlenek érdekes beszélgetéseit. Nemrég egyenesen arra vetemedtem, hogy egy láthatólag első randin feszítő tizenéves párocska mellől nem tudtam eljönni, miközben mindhárman a kilátást bámultunk a budai várból. Illetve én csak úgy…..
Sziszó világa Doktorrá fogadom 2017.08.11 11:31:11
Unokatesóm lányának orvosdoktorrá avatása alkalmából buli Móron. Családtagok megjegyzései az ünnepeltnek: Ebédkor: Na, most annyit eszem,  hogy a Fruzsinak be kell avatkoznia. A hőségben sétálva: Infarktust is el tudsz már látni? A nagy melegre való tekintettel az idősebbek körében előfordulhat,…..
1. Elvira: Itt csak társasozni lehet? Vagy lehet rágni is? A rágás öröme tart életben. Már három órája nem rágtam semmit. 2. Árulkodó, hogy ki mit hall Elkezdjük játszani a Szett nevű társast. Odajön egy ifjonc fiúka, és megkérdezi, hogy beállhat-e játszani, mert a barátai mindig ilyet játszanak,…..
- Mit csináltál ma? - Takarítottam. - Mániákusan? - Hogy máshogy? - Megvan! Azt kapod a szülinapodra, hogy átjöhetsz hozzám takarítani. - Jóóóó! De muszáj a szülinapomig várni??? ..
Sziszó világa Szívdöglesztő 2017.03.18 12:21:07
- Ha beúszom a Balatonba, félni szoktam, hogy nekiütközöm egy vízihullának, és az ütközés erejétől kifoszlik a szíve, és nekem csapódik... - Ebből is látszik, hogy olyan szívdöglesztő pasi vagy, hogy még a vízihullák is bomlanak utánad...
Sziszó világa Három nő 2017.03.13 10:30:59
1. Olga: És összebarátkoztál ezzel a kedves kolléganőddel? Gyöngyi: Igen, jóban vagyunk. Olga: De azért ne legyen annyira jó barátnőd, mint mi! Gyöngyi: Nem, csak szakmai. Elvira: Legyen csak akármilyen jó barátnőd! Legalább nekünk kevesebb gondunk lesz veled. 2. - Olyan göröngyös a seggem.…..
Sziszó világa Önismeret 2017.02.27 12:03:35
- Ja, hát sok embernek lenne még hova fejlődnie önismeretből. - Igen, szinte mindenkinek. Persze kivéve engem...
Sziszó világa Szerelem és halál 2017.02.24 20:59:54
Egyik barátnőm: Írtam egy novellát. Persze a halálról. Erre a másik: Igazad van. Csak a halál biztos. Miről lehet még egyáltalán írni?  Ott van még a szerelem mint slágertéma. De az nem biztos. Aki biztosra akar menni, a halálról ír...
 - Szerinted ezt a tengerjáró cipőt beáztathatom a fürdőkádban? Szerinted vízálló? - Én nem tudom, mi az a tengerjáró cipő, mert az én időmben nem voltak ilyen úri huncutságok. Az én időmben tenger sem volt. De ha egyszer tengerjáró, akkor szerintem biztos vízálló.    ..
Sziszó világa Meglepő hírek 2017.02.24 12:42:37
Felhív a barátnőm, akivel pár hete nem beszéltem.  - Vannak mindenféle újdonságok, hírek, érdekességek! - mondja lelkesen. - Majd elmondom. - Terhes vagy? - Nem, de képzeld, van itthon internetem! Azt képzeld el, hogy most miközben beszélünk, tudok mindenféle hasznos információkat olvasni a…..
Sziszó világa Kis andalúz mix 2017.01.05 21:56:12
1. Egy velős megjegyzés Edinától a spanyolok étkezési szokásai láttán: - Mennyi rákot kell már kifogni ahhoz, hogy ezt a spanyol népet megetessék! 2. Késő este cádizi szállásunkra érkezve derült ki, hogy a lakásban csőtörés volt, ezért másik szállást kell keresnünk. Gyorsan találtunk is, de…..
Három percnyi tévékapcsolgatás közben hallottam: "A pápa biztosan beszélni fog a béke kérdéséről és a terrorizmus fenyegetettségéről." Végre egy jó hír, csak azt nem árulták el, ki vagy mi fenyegeti a terrorizmust. Ezt a "terrorizmus fenyegetettsége" kifejezést egyébként nem először hallom - itt…..
1. Dia: Annyi híres ember meghalt az idén. én: Igen, tiszta szerencse, hogy nem vagyok híres. 2. Dia: Szerintem a tihanyi őslevendulás a legszebb táj az egész világon. Majd itt szórjátok szét a hamvaimat. én: Azt hiszem, törvény van rá, hogy nem lehet szétszórni. Én törvénytisztelő állampolgár…..
1. Elvira: Nem bírom a békákat, fúj! Olga: De a múltkor még imádtad a békákat. Egész nyáron a békák kórusát hallgattad. Elvira: De az szex volt. Rájöttem, hogy olyankor szexelnek, amikor rákezdenek a kuruttykórusra. Egész nyáron minden éjjel szexeltek. Ott nincs ám olyan, hogy "fáj a fejem" meg…..
- Holnap vizsgázunk romantikából. - Romantikából? Én kötelességtudatból szoktam. És ez már olyan régen volt, hogy lassan nosztalgiából kellene vizsgázni egyet...
A szaunában beszélget egy idősebb férfiember és egy fiatalember, aki tökéletesen beszél magyarul, de egy kis akcentus érezhető a kiejtésén. Külföldi srác: Olyan jó, hogy már nem csak kocsmák vannak Budapesten. Az utóbbi 5-6 évben újjáéledt a kávéházi kultúra. Nem muszáj már kocsmába menni, a nagy…..
1. Kiderül, hogy Ildi a szoba közepére akarja tenni az új kanapét, amivel gyakorlatilag teljesen ellehetetlenítené, emberi tartózkodásra alkalmatlanná tenné a szobát, a szekrényt nem lehetne kinyitni, és egyáltalán nem lehetne közlekedeni. Réka erre teljesen kiborul.  én: Nyugi, Réka, Ildi egy…..
Szisszo 2016.10.18 01:25:20
@katog: Neeeeem hiszem el!
Sziszó világa Felháborodás 2016.09.18 00:07:11
Mivel lehet a legkönnyebben felháborítani egy anyát? Az enyémet ezzel a kérdéssel: "Anyu, ha választanod kellene, hogy ezentúl vagy csak kávézhatsz, vagy csak cigizhetsz, melyiket választanád?"..
Sziszó világa Stressz vagy busz 2016.09.17 11:04:15
- És amúgy jól vagy? - Mitől lenne egy ember jól??? - Csak udvariasságból kérdeztem, szóval válaszolj te is szépen, udvariasan. - Ja, akkor igen, jól vagyok. Nem dolgozom magamat halálra. - Én sem. De még így sincs időm semmire. - Nekem sem. Én nem is tudom, mások hogy csinálják, akik sokat…..