Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bdave

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Nem)lokális emberek BKV... 2011.03.02 00:33:00
Reggelente busszal járok dolgozni. Tél van, hideg. Én szeretem a telet, mert friss a levegő. Legalábbis frissnek tűnik addig amíg az ember fent van a hegyen, vagy amikor elmegy a nagyszülőkhöz vidékre. Sajnos ugyanez nem mondható el akkor, amikor a Moszkva téren felszállok a buszomra.…..
w Ilyenek voltunk 2011.01.28 04:35:00
A jelenlegi felállás a Fidesz szerint kábé a következő: a szocialisták aljas lejáratókampányt szerveznek Hazánk ellen, kedvükre szerkesztgetik az Economisttól a NYTimesig a komplett világsajtót, továbbá uszítják az uniós politikát. Mert lehet, hogy vannak hibák a…..
Fideszes körökben nagyon hamar közkeletűvé vált az a magyarázat, miszerint egy előre kitervelt, központilag megszervezett lejárató akcióról van szó. Ennyire nem értik, hogyan működik Nyugat-Európa. (Fotó: hetivalasz.hu) Ma délelőtt Orbán Viktor az Európai Parlamentben…..
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
  Magyar kormánykörök lebegtették meg, hogy szavazójogot kaphatnak az állandó magyarországi lakhellyel nem rendelkező magyar állampolgárok. Mivel jövőre a korábbiaknál jóval könnyebben és zökkenőmentesebben szerezhetnek magyar állampolgárságot a határon túli…..
bdave 2010.10.25 10:23:02
@Jason Bourne: Javasoljuk az új alkotmányba!
Vagy ahogy a másik táblán írják, étterme és borozója a Tartsay Vilmos utcában, az Arcade Bistrotól (földrajzilag) néhány lépésnyire található. Itt folytattuk nyári ebédkalandjainkat, közkívánatra ezúton közreadjuk tapasztalatainkat.Ahogy korábban is, most is alapvetően hely…..
bdave 2010.10.22 14:31:11
@igényes: Falra festették az ördögöt...? :-)
  Volt ugye a nagy sikert aratott meztelen nőkkel felturbózott lakáshirdetés, amelyben bájos hölgyek pózoltak a fürdőben - igaz csak utólag voltak odafabrikálva, nem is tökéletesen. Na de itt van ez a remek, kibérelhető testvérhegyi házrész, amelynek kádjában egy hús-vér…..
bdave 2010.10.21 08:26:50
bdave 2010.10.21 08:50:05
@s.p.: Ott a pont. :-)
Még Olaszországból hoztam egy nagyon csinos csomag tésztát, kis recés zöld tappancsokból áll, nem uniform darabok, tehát mindegyik más, ami azt sugallja, hogy kézi munkával készült: ez a Foglie d'ulivo agli spinaci, azaz spenótos olívalevél - és tényleg úgy is néz ki, mint az…..
Ahogy lassan kiürül a lakosság D-vitamin tartaléka, egyre könnyebb sikítós pánikba hajszolni az aggodó anyákat. D. a napi telefonterrort tegnap este unta meg és próbálta beoltatni magát több helyen is, de nem sikerült. Amerre ő járt, pont nem az orvosok tiltakoztak, akiket amúgy…..
Kérem szépen, nem elég, hogy rózsaszínben pompázik egyre több műszaki eszköz, van már rózsaszín mobcsitelcsi és notebookcsi, valamint a pink kabriókat is lassan meg kell szoknunk, most itt van valami, ami minden sörivóban jeges borzongást és Armageddon-előérzetet vált ki,…..
bdave 2009.04.27 15:16:25
hogyvolt Szomszédok 1x02 2009.04.15 09:00:00
Folytatódik a teleregény. A lightos beugró rész után most kapunk a pofánkba. Adókat, telefonra várakozást, kisnyugdíjast, káros dohányzást. Csak úgy sugárzik a népnevelés a sorozatból. Reggeli életképekkel nyitunk, Sutyi érkezik a Fogtündérhez motoron, mindeközben Jutka…..