Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coyote36

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egyszer találkoztál Clint Eastwooddal, azt többé nem feleded el. Valószínűleg így lehet ez a valóságban is: 193 centiméteres magasságával, szikár vonásaival és mindig fürkésző kék szemeivel tuti, hogy beleégeti magát az ember retinájába, és eme megjelenéshez határozott…..
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
A pápát egy reklámban felhasználni már önmagában is necces dolog, de ha azt úgy teszik, mint a POCHO könyváruház sajtóhirdetésében, akkor már kifejezetten botrányszagú. A Ratzinger életútját nem kicsit leegyszerűsítve és csúsztatva bemutató, a nagy fordulatokat egyes…..
Az alábbi levél egy  tipikus példa arról, hogy nem szabad autót eladni. Majd a kommentezők minden bizonnyal elmesélik a hasonló trükkel kapcsolatos rémtörténeteket, mindenesetre a kérdésre a válasz az, hogy ez a módszer nemhogy jogszerűtlen, hanem veszélyes…..
Szóval az Insignia az. De most miért? Tényleg? Akkor már miért nem a Skoda Superb? Abban legalább van egy jópofa ötlet, az a külön is - egyben is nyíló ötödik ajtó. Ha én lennék a világ autós újságírói, a második generációs Prius óta nem osztottam volna díjat. Az az autó…..
Coyote36 2008.11.18 13:45:45
Ajánljuk a konkurenciát, az Origo ugyanis interjút közölt Várdy Zoltánnal, a Tv2 vezérigazgatójával, ahol a Comment:comot is megemlítik. Várdy azt mondja, hogy a Senorit Szöszi kudarcában nem sok szerepet játszott az, hogy feltettük a reality forgatókönyvét a blogra, de azért…..
Coyote36 2008.11.13 03:46:37
Az új RTL kontra TV2 celebreality-vel kapcsolatban lenne véleményem, tulajdonképpen bizonyos mértékben csatlakozva néhány korábbi hozzászóláshoz. Nagyon ritkán nézek hasonló műsort, a Celeb vagyok második részének első adását láttam először. Lehet, hogy az RTL-es verzió nem a túlélés kőkemény valóságára épít, de könyörgöm, Bódy Gusztiból meg társaiból nem lesz soha akcióhős, és nem is ezért nézi Őket az embert. Győzikét az RTL klubon azért nézi a jónép, mert boldogság azt látni, hogy van nálunk is szánalmasabb, gyávább, tehetségtelenebb ember ezen a világon. Nem tudom, hogy pontosan kik is vannak a TV2 verzióban, de az biztos hogy egyikük sem amiatt lett magyarsztár ,mert érdekes ebben a szerepben. Ebből e szempontból ugyanis Ők egyszerű átlagemberekké válnak, a szomszéd Mariska néni is szerepelhetne az adásban. Persze ha be tudnák harangozni előre, hogy az exminiszter mocsárba fullad, miközben Kozsó a farkát veri a bozótban, biztos nagyobb lenne a siker. Az RTL-nél volt botrány, jók lettek a pszichológiai profil csoportok is, de ezt már megszokhattuk az RTL sikereinek hátterében. Én a BB2 kudarcát inkább ebben láttam annó, hogy az első széria végénél már egyértelműen izgalmasabb lett a VV, a BB2 szereplőire pedig már 10 perc után nem lehetett emlékezni, annyira unalmas csapat volt. A másik a műsorvezetés. De tényleg, Liptai Klaudia? Liptai ebben a szerepben már kezdi megközelíteni Sváby András színvonalát, „nem ida illóség” dolgában. A másik érthetetlen dolog, hogy arról még nem hallottak a csatornánál, hogy ha nő van a produkcióban, akkor az legyen csinos? Liptay nem az egyetlen eszement trampli a cégnél, aki műsort vezet. A másik oldalon ugyanakkor Balázzsal nagyon beletaláltak, sokszor hangosan nevettem az átvezető gegeken. Összefoglalva, szerintem botrányosak a TV2 műsorai mostanában, remélem összekapják magukat.