Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KisPeye

6 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsé Alacsonyabb státusz 2013.02.02 15:37:02
hogy közösülne veled egy barlangi troll, az! http://velvet.hu/blogok/randi/2013/02/02/miert_vagyok_25_evesen_is_szuz/ Most azért vagyok alacsonyabb társadalmi státuszú, mert szültem és elváltam? Barátom, kurvára nézz magadba és rá fogsz jönni, miért is nem pörög naphosszat…..
KisPeye 2013.02.09 16:26:35
@Zsit (nyau és rémizé):
Szerintem is fa....öö baromság, szerencsére nem az én korlátoltságomat mutatja. Igen, az elvárások, az illik egy külön posztot érdemelne, köszi hogy megemlítetted, lehet megírom. :) A Muzsika TV meg a középiskolás emlékeket hozza fel Nekem pl. :D Volt egy törzshelyünk, és a másik társaság ott kért állandóan mulatóst, de mindegy is, nem akarok ennyire elkanyarodni. :)

Namost: én olyat nem írtam, hogy gondolkodni! Azért egy határt meghúzok én is, feleslegesen nem pazarlok! :D
KisPeye 2013.02.23 15:05:24
@Mr. Homn:
Milyen érdekes, hogy anno, amikor elkezdtem ismerkedni egy lánnyal (most egy konkrét esetre gondolok), sok esetben szó szerint kényelmetlenül éreztem magam mellette, feszengtem, nem tudtam önmagam lenni. Semmi reakció és érzelem nem volt leolvasható az arcáról, csak akkor ha a munkájáról volt szó. Többdiplomás, világot látott lányzóról volt szó. Végül is talált egy srácot magának, aki teljesen ugyanolyan, és szépen állnak egymás mellett mondjuk egy egész estés buliban. Aki pedig valóban megélte a dolgokat (és nem csak papíron megtanulta), annál valóban működik az egymás szavába vágunk dolog. Ő felszabadult, tud örülni mindennek. Legalábbis sok esetben.

Nyilvánvaló, hogy nem szabad senki felett sem ítélkezni, de számomra a legfontosabb mindig az egymással eltöltött idő minősége marad, az alapján, amit tapasztalok és nem az alapján, ami a papírokba bele van írva.
....az sokáig él. Talán ez az egyetlen pozitívum abban, amivel ma délelőtt szembesültem. Hangos "menjetek már a kurv****tokba", "a beleit a száján keresztül kéne kiszedni" és egyéb jókívánságokat üzentek annak az embernek, aki azt terjesztette: meghalt Bud Spencer! Amellett, hogy…..
Illem, elvárásoknak való megfelelés, folyamatos harc másokkal, ha egy kicsit is másképp viselkedsz annál, amit a nagy szent társadalom elvár a korodnál, társadalmi helyzetednél (WTF????????), munkádban betöltött pozíciódnál fogva. Amit a család elvár, a kollegák elvárnak.…..
A minap jött a hír: tiltanák az autóban dohányzást, evés-ivást, gps nyomkodást. Rögtön megütötte a fülemet, hogy a dohányzás megint és megint és megint. A kirekesztettek. Akik nem emberek. Üldözzük őket, mert boszorkááááány, gyújtsuk meg őket (csak előtte a cigijüket…..
FIGYELEM! Elmélkedős, filozofálgatós poszt, csak az olvasson tovább, aki felkészült erre! :D „Jó legyél!” „Rosszat ne halljak rólad!” „Ne rosszalkodj!” „Olyan jó vagy hozzám!” Ismerős? Jó és rossz. Az egyik pozitív, a másik negatív. Vajon tényleg így van? Ki…..
Szomszédok vannak, voltak és lesznek. Neked is, nekem is. Viszont volt egy sorozat ugyanezzel a címmel. Ez találó, mert a szereplők valóban egymás szomszédjai voltak. És a nézőé is. Nagyon sok rosszat el lehet mondani erről a sorozatról. Elnagyolt, rosszul kivitelezett párbeszédek,…..
Morzsák Autózás 2011.03.26 19:52:55
Mindenféle hiba elkövetése valamilyen szankciót von maga után. Egy kis semmiségért jó esetben csak egy figyelmeztetést írnak a rendőrök. Vajon nem dícsérnek meg, ha pl. csak 5 év után állítanak meg először valami apróságért, hogy eddig milyen "jógyerek" voltam? Ha…..
Miután reggel felkeltem, az a látvány fogadott, hogy leesett a hó! Nem igazán ért nagy meglepetésként, ugyanis esett már akkor is, amikor lefeküdtem, napokkal ezelőtt már mondták, hogy fog esni, és különben is tél van, ilyenkor azért annyira nem meglepő jelenség ez.…..
Gyorsulási verseny... Ideje feltennünk a kérdést, hogy a mai felgyorsult világunkban, hogy érezhetjük magunkat akár egyetlen másodpercre is elengedettnek, nyugodtnak, békében, harmóniában? Mikor a számlák még nincsenek kifizetve, de még fel kell még hívni x-et, y-ont, és…..
KisPeye 2013.01.11 08:32:41
„Az a kérdés, hogy ki képes olyan iramban megemészteni a beérkező információt, amilyen irányban azt több milliárd ember előállítja?” – a válaszod helyes, senki! :) De nem is kell. Mivel az információ lényegesen több mint régen, viszont akkor is csak 24 óra állt rendelkezésre és most is, alkalmazkodnunk kell. Ki kell (na jó: meg kell próbálni) kizárni minden felesleges információt, vagy későbbre halogatni a feldolgozását. Nyilvánvaló, hogy ahhoz, hogy felmérjük, hogy felesleges-e az információ, valamilyen szinten fel kell dolgozni, de ez egy-egy pillanat. Legalábbis általában, nálam! :)

„Érdemes megfigyelni csak egyetlen nap alatt hányszor hangzik el a szó a szánkból:
„Gyerünk!”, „Siess!”, „Gyere már!” „ – ezek az egyik leggyűlöltebb szavak, amiket ismerek, a munkámon kívül (aminek sajnos velejárói ezek) igyekszem kizárni az életemből, van, hogy megtehetem, van, hogy nem. De nem szeretem őket, nagyon nem! :D

A kérdéseidre pedig a válaszaim a következők:

„Valóban el vagyunk késve, valóban le vagyunk maradva folyton?” – igen is, és nem is. Sajnos szerves része az életünknek az, hogy elvárásoknak kell megfeleljünk. Ezek pedig olyanok, mint az információ, mindig több lesz, viszont sohasem fog elfogyni. A másik oldalról pedig nem, ugyanis ha az ember beleszakad, akkor sem tud többet vállalni, mint amennyit elbír. Viszont ha nem marad magára, a nyugalomra, a belső harmónia megteremtésére ideje, akkor a „kötelezőt” sem fogja tudni a kellő színvonalon teljesíteni. Na ez a piszok nehéz feladat, megtalálni az egyensúlyt, de amint megvan, onnantól kezdve nincs elkésve sehonnan. :)

„Lehetséges egyáltalán „bárhová” is megérkezni az életben?” – Tudod, hogy egyáltalán hová indultál? Honnan tudod, ha megérkeztél? :)

„Hová is rohanunk, mi felé?” – bár elolvastam a bejegyzést többször is, az előző kérdés fejből jött. De a kérdés kétszer is jogos. Egy olyan „helyre” rohansz, amit nem is ismersz, nem tudod hova indultál, de a nagy rohanásban elveszíted a jelenedet? Anélkül meg nincs múlt… Akkor milyen jövő vár? :)

„El tudom fogadni, hogy nem vagyok képesek lépést tartani több milliárd ember által generált információs áradattal?” – Nem is akarok, mert felesleges és lehetetlen!

„El tudnánk fogadni, hogy az élet ritmusa nem egyenlő az információ áramlás ritmusával?” – az ember az egyetlen élőlény (legalábbis szerintem), aki egyrészt a saját erejénél jóval gyorsabb helyváltoztatásra képes, továbbá aki mindenhatónak hiszi magát, és komolyan azt gondolja, hogy természetellenesen gyors életritmust képes fenntartani huzamosabb ideig. Az első igaz, a másik viszont nagyon nem, rá kéne már jönni végre!! :D

„El tudjuk fogadni, hogy holnap reggel fel fog kelni a nap, még akkor is, ha nem „készülünk el” rá ??? „ – na pontosan itt a lényeg! Másnap MINDIG fel fog kelni a nap, függetlenül mindentől.

Én azt gondolom, hogy az emberiség saját magát hajszolta bele abba, hogy most szenved. Nem vagyok a fejlődés ellen, sőt, viszont a természetellenes és abnormálisan gyors fejlődésnek (ugyanúgy mint mindennek) megvan az ára! A kérdés már csak az, hogy ki mennyit fizet… :)
A webkettő természetesen nemhogy visszaszorította volna a rossz viccek áradatát, hanem sokszorosára növelte a szenny terjedési sebességét. Benito a Facebookon kapta ezt az alattomos képet, ami nemcsak iszonyú, de kijönni is csak nagy jóakarattal jön ki. Szerzője egyelőre ismeretlen,…..
KisPeye 2010.04.20 13:22:56
@Avatár János: nekem is benne van a kedvencekben a blogod....

Amúgy meg még egy kis Will:

kepfeltoltes.hu/view/100420/goodwill_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ezt csak azért teszem be Bazsiitól, hogy lássátok, van, amit a legsármosabb fickó sem tud eladni. Például egy szellemtelen, lepra képvicc. A megoldás, bár jobb lenne nem tudni, Darth Vader..
    Az elmúlt napokban több bejegyzést, komment volt olvasható az MTV haláláról. Azzal hogy hivatalosan is lekerült a logóról az music televison, az emberek észbe kaptak. Véget ért egy szakasz. Minden a múltról szól: vége az MTV-nek, hol vannak a klipek, akkor volt…..
Potom százezer forintért hozzájuthatunk ehhez a végtelenül kínos, eddig még kiadatlan nótához! Lehet, hogy szólni kéne Jennynek (aki a pezsgőt is beérzi), vegye meg, hátha ezzel végre befut. Száz rugó azért kicsit sok ezért a teljesitményért, ha valakit érdekel, ötvenért max…..
KisPeye 2010.01.11 13:26:26
@codeine / B is for Battle: Igen, ezt Dr. Körömlakknak is akartam írni, de jó ide is: photoshop, videoshop, meg van oldva a kor és a videó is.
KisPeye 2010.01.11 13:29:45
@Barry Kent: Póló? Nooormáális? Bikini, hawaii mintás short max. (nemtől függ). Kínain vannak jó kis utánzatok, oszt fotoshoppal majd adidassá alakítjuk az adiost!
Morzsák Szösszenet 2009.11.29 18:58:47
Ma többször is szembejött velem a banális felfoghatatlan. Egyszerűen nem értem.....
- A kanpulyka megeszi a pulykatojást...- Miii?- Kanpulyka. Miért? Nem így hívják a hímnemű pulykát?- :D az pulykakakas.[...]- És akkor a nőstény pulyka az a pulykatyúk?- Igen.- Hmmmm....- Vagyis csak pulyka. Vagy tojó.- Azt hittem, a tyúk meg a kakas egy külön szárnyasfaj…..
Tegnap este kapcsolgattuk a tévét. Pillanatra belenéztünk a Heti Hetesbe, de csak annyira, amennyit még tartós egészésgkárododás nélkül kibír az ember a demagógiából. Aztán átkattintottunk a rivális, kettes számú csatornára, s ott egy pillanat alatt sikerült felhúznom…..