Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orbánya

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szinte minden kritika (akár pozitív, akár nem), megemlíti az új Guns N’ Roses-lemez kapcsán, hogy ez igazából egy Axl Rose-szólóalbum, és nem zenekari alkotás. Nos, erre még a mostanában óriási kussban lévő, és csak fórumokon üzengető énekes is nyílt levélben…..
Az most már tényként kezelhető, hogy lesz új No Doubt-lemez, mert még Gwen Stefani énekesnő is ezt nyilatkozgatja mindenütt, csak az nem biztos, hogy mikor. Eddig 2009-et beszéltek a tagok, most viszont Adrian Young dobos leghamarabb 2010-re ígérte a cuccot. A zenekar 2001 óta nem…..
Chris Martin, a Coldplay énekese elmondta az angol Daily Expressnek, hogy még egy évet ad a zenekarának, addig kisajtol belőle mindent, és 2009 végén fel is oszlatja. A jelenleg 31 éves Martin nem gondolja, hogy még két év múlva is ebben a csapatban kéne zenélnie, és be akarja…..
Jean-Michel Jarre @ Papp László Budapest Sportaréna, 2007.11.12.Populista popzenészek lenni manapság trendi. Ezt bizonyította a nemrégiben nálunk járt sztárok sora a Coldplay-től, Lenny Kravitzen át az amerikai Galambos Dorináig – Gwen Stefaniig - mindenki, akik kivétel…..
Zsíroskenyérblog-bréking: kedden éjjel a képviselők egyik kedvenc pubjában, a Kitty O'Sheas-ben mulatoztunk az Európa-negyedben. Ajtó előtti cigizés közben egyszer csak ismerős árny tűnt fel a járdán: maga Kovács "Itt hagytad a gatyád, Laci!" László adóügyi uniós…..