Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Odi#25

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baranyi Ferenc,a jászberényiek egykori utánpótláshokisa érdekes ötlettel keresett meg minket. Abszolút amatőr bajnokságot szervezne. Felhívását az alábbiakban ismertetjük. "Teljesen amatőr hokicsapatokat keresünk egy barátságos bajnokság létrehozásához. Mivel a…..
Menet közben elkészült az OB I.-döntő zaklatott utóéletű második mérkőzésének hosszabb összefoglalója, a harmadik csata előtt ezzel kedveskedünk olvasóinknak. Bónusz most is van, megtekinthetik a bronzmérkőzés ennél azért rövidebb videofelvételét. UTE–Alba Volán…..
Odi#25 2009.03.17 12:29:49
@Stommy: Én úgy tudom azért mert a közvetítő szerveren valamit (véletlenül) elállítottak és már többszöri kérésre sem képesek javítani a hibát, tehát nem az újvárosi kollégákon múlik, mert ők mindig kint vannak.
Mostanában az összes itthoni meccsen kint voltam, így szerencsére nagyon nem érint... :)
2-0-ra vezet az OB I. bronzmeccsén a Dab.Docler. A dunaújvárosiak a káposztásmegyeri siker után hazai jégen is szoros csatát vívtak ellenfelükkel. Holéczyék 2-1-nél vezettek, emberhátrányos gólt is ütöttek, az utolsó harmadra egállal mentek ki a felek, de Magosi Bálint…..
Odi#25 2009.03.17 09:18:17
@zsu2003: Jaa, hogy el volt törve az ütője... ez nem látszott a túloldalról.
Köszönöm az infót!
Odi#25 2009.03.17 12:04:50
@Gabberboy: Ne is mondd, nekem is az egyik kedvencem... eléggé vadállat csóka.
A magyar bajnoki címvédő és első számú kihívója is 2-0-ra vezet az OB I. elődöntőiben. Mindketten idegenben győztek a második mérkőzéseken, az Alba Volán 5-3-ra verte jelentős nehézségek közepette a Dab.Doclert, az UTE pedig 4-2-re az NZ-Starst. A Dab.Docler alaposan…..
A kedves olvasók valószínűleg élénken emlékeznek a nyáron meghirdetett meztervező versenyre és a győztes munkára, amely Dzenisz Pankratov hozzászólónk kreativitását dicséri. Az Ötödik Sor elhatározta, hogy legyártatja a mezeket az érdeklődők számára. Ebben a szezonban a…..
Odi#25 2009.02.18 14:09:11
@FRee: Hűű ezek valóban nagy kincsek, én is tudnám értékelni ha valamilyen úton-módon közkincsé tennéd.
Még akár egy postai utánvétben is benne lennék, de akár feltölthetnéd valamilyen torrent-oldalra is. Mondjuk egy lassabb nettel ez lehet beletelne pár évbe. :)
Ne hagy kérlek hogy csak a "nyálunkat csorgassuk" :D