Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloomberry

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem szolgáltai:Az eredeti ide ment: http://index.hu/belfold/budapest/2009/07/13/gripenek_huztak_el_budepest_folott1. ha Németh Gábor alezredes annyit megért, hogy tiszteletkört tegyen 2 vadász a főváros felett, akkor annyit miért nem ért meg, hogy a vasárnap esti és a…..
Egy februárban életbe lépett helyi rendelet alapján a másokat és a főtér állagát veszélyeztető BMX-esek és gőrdeszkások sportszereit el fogják venni.A főtéren szabályt sértők ellen eljárást kezdeményeznek, és a deszkát,vagy a kerékpárt tárgyi bizonyítási eszközként…..
bloomberry 2009.05.08 17:42:11
@DeFranco: Nekem kicsit több, én 35 leszek nemsokára. De lehet, hogy mi kaptunk "rossz" nevelést, de soha nem fordult meg a fejünkben az, hogy tönkre tegyük a padokat, járdákat, lépcsőket, parkokat, stb....Arról nem is beszélve, hogy egyre több 13-15 éves gyereket látok este 9-10 után a városban (hétvégén leginkább. Azok mit keresnek akkor és ott? Nem otthon kellene lenniük? Szüleik hol vannak?????
bloomberry 2009.05.08 17:49:06
@tararara: Pucám! Válaszoltam a kérdésedre, ellenben te nem, hogy miért is nem jó nektek a műkerti pálya? És nekem nem anyuci meg apuci nyomta a seggem alá, hanem én dolgoztam meg érte. Mert egyrészt a szakmám, másrészt meg én nem vagyok már az a kis pisis korú mint ti. Én dolgozok. Tudom értékelni a pénzt. Veled meg bandáddal ellentétben.
bloomberry 2009.05.08 17:50:31
@tararara: Ritka paraszt vagy... (Bocsánat a valódi paraasztoktól, hogy olyan magas értlemi szintre emeltem. Lehet, hogy az egysejtű helyesebb megfogalmazás lett volna rád.)