Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olil*one

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átlagos szakasznak indult, de aztán jött egy nagy bukás, 11 km-el a cél előtt. Cadel Evans és Michael Matthews jól helyezkedett (vagyis némileg szerencsés volt, később az emelkedőn pedig látványosan erős), végül a rózsaszín trikós nyerte a montecassinoi szakaszt. Talán ennél…..
ES Bringa ...ahol abbahagyta 2014.05.07 18:29:15
Arnaud Démare tavaly rendkívül meggyőző teljesítménnyel nyerte meg a Dunkerque-i négynapost. Idén más célokkal, de ha lehet, még erősebben tért vissza, és győzött az első szakaszon. A L'Équipe befutó utáni villáminterjúja. Már az első napon elérte célját, idén is…..
olil*one 2014.05.09 16:32:31
hello
a mai futamon szobakerult a szembeszel szerepe. ehhez kapcsolodoan itt egy remek iras Nagy Sándor 'tollabol':
nagysandor.eu/physlet/applets/bicajos.html

(hetek ota probalok regisztralni a eurosport forumra, de nem erkezik adminisztratori visszajelzes, van vkinek vmi otlete?
ES Bringa Cadel erős. Ez jóóó! 2014.04.25 07:45:00
Megnyerte a harmadik (természetesen hegyi befutós) szakaszt. Ez a Cadel nagyon nem a Tirrenon látott Cadel. És ez jó, hisz két hét múlva kezdődik a Giro d'Italia! A Giro, melyet ilyen idős versenyző (37 éves, de elmondása szerint 20-nak érzi magát) még nem nyert meg. Evans 45 mp-el…..
olil*one 2014.04.25 23:03:06
www.cyclingtorrents.nl

nem tudom, hogy mennyire ismert.
itt lehet kovetni a trentinot is - mar fent van a negyedik szakasz (olaszul) - de vannak egyeb csemegék is, lehet szemezgetni.
a versenyek és osszefoglalok mar aznap felkerulnek, altalaban tobb nyelven is, regisztralni kell es mar mehet, en regota hasznalom.
olil*one 2014.04.25 23:03:53
Greets to all!The first ever dancehall-reggae soundclash just happened in our small counrty HungaryWe as the promoters are really happy to organize such thing, and off course we are aware of our mistakes. The setting of the long rounds with a relatively late start, the missing of the…..
Greetings!!17 September club mappa (ex trafo)Budapest IX, Liliom utca 41MONARCHY CUP SOUNDCLASH 2010 PEENI WALLI (CZ) VS JAFA MAFFIA (HUN) VS BABA SOUND INTERTNATIONAL SOUNDCLASH warmup by: the veteran selctor Papa Bosi and selekta Biggiehosted by: mc…..
Uma cerveja por favor vs. Une biére, s'il vous plait..
Megnézzük, hogy a futball méltatlanul komolyan vett frázisa, mely szerint a frissen kinevezett edző olyan új impulzusokat hoz egy csapatba, amelyek segítségével garantáltan megnyeri az első meccsét, igaz-e az agyonvert kolibri dinamizmusával futballozó Hamburg esetében. Megláthatjuk…..
olil*one 2010.04.29 21:08:45
Amennyiben felkérnének, hogy állítsunk össze egy százas listát a világ legjobb dolgairól, akkor abba biztos nem kerülne be a hétközi forduló, mint fogalom, mert kiszorítaná a vegetás tészta lekvárral. Azonban az FA illetékeseit ez legkevésbé sem érdekli. Kedden és szerdán…..
olil*one 2010.01.26 21:06:50
@YNWA: nalam megy
Első látásra talán az egyik legsilányabb PL fordulónak tűnhet a 18. karika, a csillagok szerencsés alakulása azonban mégis azt mondatja velünk, nem fogunk unatkozni. Rafa feje fölött szirénaként pörög a kérdőjel, a Manchester City a Villa rekordjára tör, a Unitednél a tavalyi…..
olil*one 2009.12.19 15:14:38
greets kedves madzsar soundclash fanatiks! miről is akarok írni?először is        VS               reggae dancehall VS battymanennek nagyon nem lesz jó vége. kurvára nem.…..
***********UPDATES********** ez az egész itt alább nem érvényes,a clash elhalasztva, de csak rövid idővel későbbre, hamarosan jön az igazi dátum greetings kedves madzsar soundclash fanatiks the gossip turned into reality.... Azaz, Selekta Krama proudly presents the Battle of…..
A Konföderációs Kupa jó, értem? Augusztusig nem nagyon lesz tétmeccs, tehát ha kibírtok másfél hónapot rendes foci nélkül, akkor bátran mellőzzétek ezt a sorozatot, de ha igazi futballőrültek vagytok, akkor velünk együtt a képernyőre tapadva csodáljátok Chris Killen és…..
olil*one 2009.06.14 21:36:18
and when the killin tours a reactthats quiet a fuckin thingnyehehe ennyit a blöff átiratomról, szóval ez a bejegyzés azért lesz megnyitva hogy reagáljak a kis keresőkifejezéseitekre. tegnap volt egy driver fordítás, akkor azt kimoderálom és átrakom ebbe. valamint ma is igyekszem…..
Megint egy négynapos PL fordulón vagyunk túl, és már előttünk is egy háromnapos.  Négy teljes kör van még hátra, és a párosítások alapján, már most hétvégén (és hétfőn) is sok minden eldőlhet. Szerintünk el is fog, de ez sok információt nem hordoz…..
Az FA kupa elődöntői miatt csak hét bajnoki jut szombatra és vasárnapra, így az a furcsa helyzet fog fennállni, hogy a tabella legmagasabban jegyzett csapata a bűnrossz formában lévő, de ölig élvezetes meccseket játszó Aston Villa lesz a hétvégén. A kupameccsek árnyékában a…..
olil*one 2009.04.18 17:09:47
@poolfanati: meg tudod mondani mit csinalt itandje? ugy tudtam eltunt. semilyen szempontbol nem fog hianyozni..
még egy bejegyzés mámáramerthogy ma este elindul a háborúszezon a francia Caen városában.először a lista tavaszra:márc 27 Caen French Crown soundclashWarrior (DE) vs Heartical vs Irie Crew (mindkettő FRA) vs Superfresh (CAN)márc 28 Brixton Acadmey London, Uk world cup…..
na hoppá majdnem kihagytam a hallhatatlanok közül valkiket: Osaka és a távol kelet urai, akiket állítólag a többi kurva sok japán soundman lenéz mert igazából kínaiak (ki nem szarja le hogy taiwaniak vagy mongolok vagy mik?:D), de akiknek nem nagyon fog a nyomdokába érni soha egy…..
szevasztok kedves madzsar soundclash fanatiks! az előző csúnyaságot leveszem gyorsan a lap tetejéről, és visszatér a blog a régi kerékvágásba, szigorúan munkaidőben persze! a fejezet pedig Brooklyn örök és elsőszámú védelmezőjéről a KING ADDIES-ról szól. nem hívták őket…..
Túl vagyunk Gallas lesgólján és a kupasorsoláson is. A United, miután kiörülte magát a nyoni sorsoláson, a Fulhamen akarja levezetni minden frusztrációját, amit múlt héten összeszedett. Üldözői egytől egyig nehéz feladatot kaptak. A Pool a Villát fogadja, a Chelsea a White…..
Az FA kupa csatározásai játsszák a főszerepet a ködös Albionban a hétvégén. Hét nyolcaddöntőt rendeznek szombaton és vasárnap. A West Ham - Boró és az Everton - Villa párosításokon kívül, a PL csapatok Championship együttesekkel néznek szembe. Európa legősibb és…..
olil*one 2009.02.13 14:49:27
@mickeyknox:
Because of pending legal proceedings, Myp2p has removed all links in the following competions:
Elitserien - SM-Liga - NHL - Swedish Allsvenskan - Italian Serie A - English Premier
League - Dutch Eredivisie.
Once a judgment has been given, we will notify you of the outcome.

de szerencsere ez az FA-kupara nem vonatkozik :]
Első blikkre nyugis forduló elé nézünk. Azonban a kupaforduló közelsége, a sok sérült és az ingadozó formák miatt a big5-nak sem lesz könnyű dolga a hétközi fordulóban. Rangadónak talán csak Everton-Arsenal-t lehet nevezni, de pikánsnak ígérkezik Barton visszatérése…..
olil*one 2009.01.28 20:44:35
olil*one 2009.01.28 20:59:13
Ha bármilyen formát választhatnánk arra, hogy miként születünk újra, akkor biztos hogy nem a ligakupa mellett döntenénk. Valahogy nem komáljuk, ha tojnak a fejünkre. A két listavezető már ki is pottyant, az Old Traffordon meg nem volt teltház. A hétközi kupaforduló győztese -…..
Nem ez a bajnokság volt, ahol két mesternégyes volt egy forduló alatt. Nem is az, amelyikben váltás történt a tabella tetején. Hanem az, amelyiknek minden meccsén esett az eső, amelyiknek a rangadója szenzációs játékot hozott, és ahol a volt sereghajtó a legjobb formában lévő…..