Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoeee

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A poszt apropóját a ma véget ért celeb-Vacsoracsata című műsor adja. Röviden annyit mondanék a programról, hogy öt ember (bemelegítésként öt ún. híres ember) megmérkőzik a tűzhely mellett.De a műsorról nem szeretnék hosszabban értekezni. A délutáni műsorsávba illő,…..
Zoeee 2008.11.12 21:42:59
Primitív dolog valakiről úgy írni, hogy nem ismered. Férfiakból általában -akárhogy is nézzük- a féltékenység váltja ki azt elsősorban, hogy elkezdjenek valakit csesztetni, és jelen esetben írjanak egy olyan lényegtelen cikket róla, mint te. (Felesleges erre úgy reagálnod, hogy mire legyél féltékeny? Arra a beképzelt fejére?!...sejtem mi erre a védekező reakció..)
Én viszont annyiban védem az "említett személyt", - bár nem ismerem, és nem fogok elkezdeni bután pampogni arról, hogy milyen jó fej, mert nem vagyok sipákoló 12 éves - hogy azt, hogy ki a legüresfejűbb, nem egy ilyen tv-s valóságshow fogja eldönteni. (Mondjuk már ennyiből is lejött, hogy nem tartozott kedves O. a legbutább emberek közé a táborban.) És az, ha valaki antiszociális és nem vigyorog meg jópofizik a TV képernyőbe, miért lenne baj?! Nem értem, hogy ebből minek kell ügyet csinálni. Az Ő gondja, ha baja lesz abból amiket mondott. Ő ilyennek mutatta magát, gondolom közelít is a valósághoz, de most minek majomkodjon a többiekkel? Én szívesebben néztem Őt, mint a többiek tragikus sírását és erőltetett vergődését. Van ilyen embertípus, el kell fogadni. Vagy most írjak cikket az előítéletekről és a toleranciáról?!..

Jah és szerintem volt annyi joga "szerepelni", mint Zimány Lindának, és a tábor 3/4-edének, mondjuk Magyarországon amúgy sincsenek "sztárok". És valakinek miért ne lehetne "nagy a pofája" szimplán azért, mert ilyen? Muszáj ahhoz ISMERT embernek lenni?! Talán Gjon-nak több joga van hozzá, mert szerintem nem O. vergődött ilyen visszataszítóan az eddigi sikereiről. - amik lehet, hogy neki épp olyan fontosak, mint Gjon-nak az "értéke"i-

Tudom, hogy úgy sem adsz nekem igazat.. de ez a cikk szerintem "egy ember véleményényénél" nem ér többet :) -de remélem ezzel tisztában is vagy.