Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rekettye

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hűvös vadász Tovább is van 2010.10.26 10:41:00
Mondjam még?..
rekettye 2010.10.27 00:31:38
Ígérem, egy darabig ez lesz az utolsó tájfutó retró poszt, de ezt azért még megírom. Szóval a 80-as évek elején-közepén jöttek a halogén lámpák. Piszok drágák voltak, a párnacihában tartott dollárokat és márkákat kellett feláldozni és a már akkor is közismerten alacsony…..
rekettye 2010.08.21 14:13:36
@Csokis: megkésve bár, de... Mokey felhatalmazott? Alig egy éves lemaradással, de töretlen kíváncsisággal várom a sztorit!
Hűvös vadász Ültünk a vonaton 2010.08.10 20:22:00
Na, hogy legyen valami nőmentes történet is. Hárman vonatoztunk hazafelé az edzőtáboról egy valószínűtlen és természetesen légkondícionálatlan Bzmot-on, amikor másfél óra zötykölődés után az egyik haver megkérdezi tőlem, hogy nem érzem-e a cigi szagot. Mondtam neki, hogy…..
Magyarok. Visszatértem. Remélem örültök. Itt folytatom a Romantica-csenel rovatot - mindenki örömére. Legújabb levelünk írója Béla  Loszandzseleszből keresett meg bennünket. Komoly problémákkal küzd, és Dezső barátom exfelesége is érdekelt ügyében, úgyhogy…..
Neked is fontosak az értelmetlen, felesleges dolgok? Te is azok közé tartozol, akik nem akarnak semmi különöset, de amellett szívesen kiállnának? Vagy egyszerűen csak eleged van belőle, hogy mások mindig valami konkrét dolog ellen vagy mellett tüntetnek? Akkor gyere velünk tüntetni!…..