Regisztráció Blogot indítok
Adatok
QC

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán a Cardigans egykori "Iron Man"-feldolgozása adta az ötletet, vagy talán Tori Amos "Smells Like Teen Spirit"-jével indult az egész... Szóval a bemutatásra kerülő svéd trió nem csinál valami nagyon új dolgot. Hallottunk már ilyesmit, bár a pánsípra,…..
Ha tehetném, most egy az egyben bekopipésztelném ide Román Balázs a Kreatív magazinban megjelent kritikáját, amely nagyszerűen foglalta össze mindazt, ami erről a reklámról elmondható. Az írás egyik fő mondanivalója, hogy az Unicum már nagyon régóta valahogy tévúton jár a…..
Rekordvégkielégítéssel küldi el a Ferrari Kimi Raikkönent és rekordfizetéssel viszi a helyére Fernando Alonsót, állítja a barcelonai elmundodeportivo.es.A katalán újság szerint a múlt hétvégi Szingapúri GP-n véglegesítették a feltételeket, köszönhetően a Ferrari új, a…..
QC 2009.09.30 09:58:33
@Félkegyelmű: Az elejével és a végével maximálisan egyetértek !Miért nem találnak már egy normális kommentátort?!Mondjuk a Szabó -Wéber párost szívesebben halgatnám. Engem speciel a Czolner is idegesít...
”Spanyol vagy finn versenyző? Néhány héten belül eldöntjük, nyilatkozta szerdán a Ferrari-elnök.Luca di Montezemolo korábban többször utalt rá, jövőre Fernando Alonso veheti át Kimi Raikkönen helyét csapatánál, de először ismerte el konkrétan. ”Ami biztos,…..
QC 2009.09.24 11:38:10
@Félkegyelmű:Árulkodó a nicked!
QC 2009.09.24 11:36:45
@Fulzsenszio:Miért olvasod,miért kommentelsz bele ?
A spanyol elfogadta a kihívást, jövőre kezdenek.Az angol szerint, ha ellenfele átül a Ferrariba, egy évtizeden át kettejük közül kerül ki a világbajnok."Örülnék, ha Alonso végre ferraris lenne, újrakezdődhetne a harc, tíz évig csak mi ketten nyernénk…..
QC 2009.09.17 18:48:35
@[Sven]:Ja,láttam Hamit vasárnap,az tényleg super volt!:-)Biztos megveregette Haug a vállát !
QC 2009.09.17 18:51:00
@Hugo Stiglitz: Jó beszélsz!
Ektomorf - What Doesn't Kill Me (2009 AFM) Az Ektomorf igazi magyar sikertörténet. Elindultak egy vidéki kisvárosból, végigküzdötték magukat a hazai metal undergroundon, aztán kimentek Németországba utcazenélni, közben meg felkarolta őket a világ legnagyobb metálkiadója, a…..
Azok a rendszerek mindig sok galibát okoznak, amik a készítőik szerint hibátlanok. Sokszorosan igaz ez, ha a rendszer a fogyasztók megbüntetésére, méghozzá igen durva megbüntetésére lett kitalálva. Ilyen például az autópálymatrica-ellenőrző rendszer, ahol szinte felesleges…..
Hóbelevanc A TESCO diszkriminál 2008.12.15 12:00:00
A nagyáruházak rövid időn belül életünk velejárói lettek, ezzel együtt kialakulhatott bennük a velük kapcsolatos szimpátia és utálat is. Szeretjük őket, mert nagyobb választékkal találkozhatunk, és néha lényegesen olcsóbban kapjuk meg a termékeket, mint máshol. Azonban…..
B-oldal TOP3 Unforgiven EVÖR 2008.11.13 10:34:00
Előrebocsátom, még nem hallgattam halálra a Death Magnetic-et, sőt inkább csak átfutottam, mint egy újságot, de persze a lapozgatás közben kacagtató volt, hogy láttam, megszületett az Unforgiven sorozat harmadik része. Szerintem a Rendőrakadémia sem volt a 3 rész után…..
Hallgasd meg! Dalszöveg új ablakban Mikor? Csalódás, szakítás, frusztráció Miért? Az A-HA mindig is kiválóan meg tudta szólítani a romantikus lelkeket. Morten Harket hangja igazán egyedi, rendkívül tágas a hangterjedelme, a dalok pedig az elvileg immár évtizedek óta…..