Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andoriusz

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árpád csak egy jó hobbiautót akart. Volt is egy kivételesen szép állapotú, majdnem veteránkorú, 1982-es Toyota Carina Coupéja, egészen múlt csütörtökig. Akkor lopták el az autót Budapestről, a XI. kerületből, a Mohai útról. Mivel testületileg tagadjuk, hogy a szerelem csupán…..
Aucs!Tibek!..
andoriusz 2011.06.15 12:51:25
Emlékeztem még az ugróbékára? A kutyanyelves perselyre? A törpeautóra? Találtam egy boltot, ahol a hetvenes-nyolcvanas évek játékai vehetők meg olcsón. A napokban egy belvárosi üzletben, a Zsigray stúdióban jártam, Budán, a Fő utca 12-ben, a Clark Ádám tér közelében.…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Illetve helyesebb lenne az Idegileg Vegetatív Emberi Roncsok (IVER) klubjának nevezni lassan a szerkesztőséget, hiszen furamód rángatózni kezd még szegény Angéla arca is, ha az OT Expo szóbakerül. Ma sikerült elterjeszteni a kórt az Indexes kollégák között is, hiszen Csikós röpke…..
Az Egy nap a városban blog rendszeres olvasói kívülről fújják már András történetét, úgyhogy a következő bekezdés csak az újaknak szól, a rutinos olvasóink meg ugorjanak a következőre.  András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába élt az utcán,…..
andoriusz 2011.03.30 13:47:30
@batgirl: Utca söprésre azokat veszik fel, akiknek van személyigazolványuk. A kitétel, hogy nem vehetik fel a munkát ittasan és nem ihatnak munka közben. A többi nem számít. Minden évszakban vesz fel az FKF Zrt. embereket...
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
  Két Fiesta, szinte azonosak, mégis, közük nincs egymáshoz. Mi pedig csak rossz tanácsokat tudunk adni, ez egyértelmű. Vélemények azonos című írásunkról...
TÉ kedves-naívan csodálkozott rá a lenti telefonos átverésre, de mi mind biztosíthatjuk: biztosan nem nyert. Ami különleges a dologban, hogy az átverők egy újabb generációjával találkozott, vagyis nem egy élő hang próbál meg beetetni azzal, hogy sokat nyertünk ha felhívunk egy…..
andoriusz 2009.09.28 15:26:08
@klarky: és mindenki: Sajnos ez szép hazánkban (is?) úgy működik, hogy:
Internet - regisztrálsz vmi oldalra (pl. hivatalos oldal és muszáj megadnod a telefonszámodat.)
Az adott cégnek (ahova regisztráltál) vagy van más cége/ismerőse/bér Call centere/Bér call centeres ismerőse ahova kiadják a számod még akkor is ha titkos. Vagy a telefonszámok X Ft/db áron megvehetőek (ez legálisabb). A lényeg, minden ilyen erkölcstelen, zavaró. -> Amennyiben élő hang hív, hogy vegyél ezt vagy azt, kösd meg a 128. biztosításodat, etc, Te rárakod a telefont (jobb esetben) vagy veszekszel a szerencsétlen ügyfélszolgálatossal -> bedilizik előbb utóbb -> egyre több "szerencsétlen" lesz szép kis hazánkban -> végül mindenki bedilizik vagy mert hívják, vagy mert ő hív.
Belsőség 600, érted? Nem 601! 2009.04.03 17:23:00
A feleségem megint írt valamit, inkább nem szólok. Olvassák szeretettel, ami jön. „Ajjaj, a 120-as Skodánkat vizsgáztatni kellene” jöttem rá hirtelen egy tavaszi délutánon. Az apám szerető közelségében töltött idő alatt gondos kezek tartották karban, alvázvédték,…..
andoriusz 2009.04.03 19:26:20
A töltőkártyás csalás egy újabb válfaja, ezúttal csajok nélkül. Andrást az ismeretlen számról hívó idegen arról próbálta meggyőzni, hogy egy ismerőse bajba került, úgyhogy gyorsan töltse föl a telefonjukat 3000 Ft-al, különben nem tudnak telefonálni. A nem létező…..