Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janadoc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nívó Van élet a Malév után? 2012.02.07 08:47:00
Ha valaki arra vár, hogy én is elsiratom a Malévot, az rossz posztot olvas. Szerintem a Malév bedőlésével olyan távlatok nyílnak meg, melyekről eddig nem is álmodtunk! Ez nem egy klasszikus bejegyzés lesz, inkább gondolatok, melyeket a pénteken becsődölt cég köt össze. ...Kezdjük…..
Bigyóblog Kicsi Felügyelő 2011.10.24 12:30:00
Kedves Olvasók, Nagy öröm ért minket, megszületett a kicsi Bigyó Felügyelő! A közeljövőben emiatt sokkal kevesebb időm lesz a bloggal foglalkozni, csökken a posztok száma, ez meg is kezdődött az elmúlt néhány hétben. De ne menjetek messzire, lesz itt még izgalmas írás :)  ..
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
janadoc 2011.07.20 10:35:22
@ommm: Valamiért úgy vagyok beállítva, hogy nem szeretem, ha valami gondolkozik helyettem. Azt szeretem ha én vagyok az automatika a gépben. Másrészről, az automatika felára elkölthető fontosabb extrákra. :-)
janadoc 2011.07.20 11:09:30
@ommm: Pontosan azt is teszem. Tesztautót vásároltunk és abban benne volt, de ha én raktam volna össze a gépet, helyette "Sunset" árnyékolás lett volna. :-)
Az első hármat itthon is meg lehetett venni, nem könnyű mindegyiket összegyűjteni. Akárhogy is nyomogatjuk a tasakokat, könnyű duplán megvenni ugyanazt. A harmadik sorozatnál ugyanis már nem lehet mobilos app-pal leolvasni a kódot és kitalálni, mi van a tasakban. A negyedik sorozatot…..
Hogy hol a válság vége, még nem tudjuk. Sokkal szomorúbb, hogy ez itt még csak az eleje, és már ez is épp elég gáz. Pörög az elbocsátás-számláló, és akit elbocsátottak, többé nem fizet adót, ellenben munkanélküli segélyt kap, de kevesebbet vásárol, kevesebb…..