Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mabelle

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz elég Pedro Coelhót olvasni, ha valaki szemet gyönyörködtető, bámulatos, könnyfakasztó, nyálban hosszan áztatott jelzőkkel ellátott gólokról, cselekről, hovatovább fairplay-díjat érdemlő vébéepizódokról szeretne értesülni. Ha viszont az olvasó nem csupán „a…..
Ahová a jó idő ellenére sem érdemes nyaralni menni -kb- Európa közepén hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy veszélyben vagyunk, ha allergia-szezon van, ha túl nagy a hideg vagy a meleg, és ha nincs elég pénzünk. A világ más részein a veszélyt az éhenhalás, a természeti…..
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
A közhiedelemmel ellentétben Amerikában sincs kolbászból a légiközlekedés sem. Legalábbis Bellának sikerült olyan élethelyzetbe kerülnie a világ egyik legnagyobb társaságánál, hogy hajnalban elküldték őpet közértezni, mert a repülőn nem volt se étel, se ital:Szeretnem…..
mabelle 2008.11.12 04:09:26
forum.index.hu/Article/showArticle?t=9183713

talán innen van a sztory alapja...

Ybl
a marha elég szubjektív fogalom...