Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evrali

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Legújabb sorozatunkban a fagyizók után a budapesti hamburgerek nyomába eredünk, ugyanis nem akarjuk elfogadni, hogy ez az étel csak pótszer lehet, az átmulatott éjszakák kísérőétele, esetleg a sietők gyorsfalatja. Igenis lehet igényes hamburgert is készíteni, ami semmivel sem…..
Emberek, csak egy legény van a gáton? Rambaldi nicknevű olvasónk lenne egyedül annyira vicces és faszagyerek, hogy bevállalja a Szomszédokat? Heti két rész legyártását vállalta, már csak három van, tessék, csak tessék! Itt a nagy alkalom, hogy bárki bevonulhasson az…..
evrali 2009.04.11 14:10:53
@Rambaldi: engem aztán ne tessék sajnálni..:) Amúgy is rövidek az epizódok, gyerekkoromban sopánkodtam is emiatt rendesen..

@missparker: túladagolás? Akaromakaromakarom!!! :)
evrali 2009.04.09 16:40:13
@sixx: Igaz. Semmise.:) Küldöm majd.

@Rambaldi: Nagy örömmel szövetkezem veled a bűnben:)

Emberek, az m1 nekilát előröl levetítetni minden idők legviccesebb sorozatát, a Szomszédokat, nem igaz, hogy nincs két-három hogyvoltíró akik ne állnának össze, hogy lilára szívassák a sorozatot a férfiszemöldökű Julcsival, az alkoholista köcsögkészítővel meg a vindózos…..
A  nagyágyúk mellett nagyon király közepes ágyúkat is találunk a februárban megjelent dvd-k között. No meg Brinkmann professzor főszereplésével egy egészen icike-picike löveget. Fiúk a klubból 3. évad megjelenés: 02.10. kiadó: FHE lemezek száma: 4 kép: 1,85:1 (16:9) hang:…..
István: Szeretném megérdeklődni, hogy a Kemény Zsaruk utolsó két évadát mikor fogja leadni az RTL Klub? szalesz123: Mikor adják le a Kemény zsaruk utolsó évadát itthon? Az RTL Klubon a Kemény zsaruk jelenleg szünetel, és egyelőre nem is tudják megmondani, mikor folytatódik. Az…..
evrali 2009.02.24 15:06:44
@Samott: Köszi! Bár én arra gondoltam, h TV6 előtt mikor ment, asszem RTL-en.. tippem 2001, de mindegy is. Gugli a barátom, majd megnézem.
comment:com Forró szél 2009.02.23 16:31:00
A hétfő a krimiké és a sorozatoké, a választék bőséges, panaszra semmi ok, habár ilyenkor azért legszívesebben mindenki egy erdei faházban kortyolgatna forralt bort a duruzsoló kandalló előtt, nézné a hóesést, a hópaplantól roskadozó fenyőfákat, a bokrok mélyén egymáshoz…..
evrali 2009.02.24 03:47:13
@kiricsizoltan: najó, igaz.. mindig elfelejtem h mijaza pozitív gondolkodás.. :)
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.30 09:00:00
David Letterman szerződése a CBS-szel 2010-ben lejár, de szívesen maradna a Late Show-nál és a nyuggeradónál, így már el is kezdték a tárgyalásokat. Dave jelenleg évi 30 millió dollárt keres a műsorral. Ehhez kapcsolódó hír, hogy Jon Stewart csak 2010 december 31-ig…..