Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luftwaffe

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen, amikor Albánia még nem a menő tengerpartjától volt híres, a nagyképűbb magyarok a durván lepukkant dolgok láttán reflexből albániáztak. Aztán volt romániázás is meg balkánozás-ázsiázás, aztán, ahogy máshol egyre szebbek lettek a dolgok, Szlovákia élhető állam…..
Luftwaffe 2011.01.03 16:54:12
@csurtus: Nem hiszem el hogy ezt a szart ide is bekopiztad...
Zsolt 10 napja várja, hogy véget érjen az ünnepi bódulat a Lufthansánál, és elvesztett ajándékosbőröndje megérkezzen. Eltűnésük után szinte azonnal lokalizálták a csomagokat, de december 24-ig csak az egyiket sikerült leszállítani:Egy jó ki repülős történetet szeretnék…..
Luftwaffe 2011.01.03 07:19:28
@DePassant: Hogy te egy mekkora nagy barom vagy kisfiam. Kerdezd Hermannt, o megmondja. Maradj nyugodtan az Allamvasutaknal, vonatot tuti tobbszor latsz eloben.
Életem során jó párszor utaztam repülővel, azonban tapasztalataim nem túl széleskörűek, mivel ezek mind Európán belüli, 1,5-2 órás, turistaosztályon/charterjáratokon/fapados járatokon eltöltött utak voltak. Igen-igen, zömmel utazási irodákban befizetett mediterrán…..
Luftwaffe 2009.12.21 18:22:57
@key: Neeeem... hacsak nem valami olcsó francia szart... :) nekem 4 éve Irsai Olivér volt a Malévon.... szerintem az még mindig van mert nem túl drága...
Luftwaffe 2009.12.21 18:36:04
@Jó Estét: Nemmondod baze... és még mindig Warsteiner vagy valami gyengébb cucc? LH-n legalább a sör jó volt.
Kotasz Doktor alábbi levelében arra hívja fel a T. Ház figyelmét, hogy teljesen felesleges egy fillért is a Malév visszaállamosítására fordítani, hiszen ők szarják le a legmagasabbról, mi történik törzsutasaikkal. Naiv ügyfelet azért nem engedték fel egy Budapest-Brüsszel…..
Luftwaffe 2009.11.05 21:13:06
@Gastroger: arcok... vegyetek mar eszre hogy a jegy nem BUD-BRU-BUD retur volt hanem BRU-BUD-BRU.

A pali korabban akart hazajonni mint a jegye ezert vett 81 rugoert egy BRU-BUD jegyet egy iranyban... tehat a returjegye elso felet nem hasznalta fel... Igy aztan amikor no show volt a repteren, toroltek az egesz jegyet (a visszautat is.) Doktor urnak fingja sincs ezekrol a dolgokrol...
Luftwaffe 2009.11.05 21:20:44
@-xpander-: Nem tom hova repulsz... de az osztrakok nem repulnek oda? Azok mindenfele istenhatamoge is repulnek es BUD-VIE csak 30 perc...
A Rolling Rocknak pénteken megelőlegeztük az idei Torkos Csütörtök bajnoka címet, pedig még nem is olvastuk Go-Go Bordello horrorsztoriját. Szegények 3, azaz három órát vártak a kajájukra, azután pedig közelharcot vívtak a menedzsmenttel, hogy húzzák le a számláról az…..