Regisztráció Blogot indítok
Adatok
véleményt formálok

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bejárta az egész sajtót a hír, hogy a NÉBIH vizsgálata szerint gyakran rosszabb, gyakran pedig más minőségű, ízű termékeket forgalmaz néhány multi Kelet-Európában. És? Fotó: Mideats.com képe alapján Világevő..
Az Alexander McQueen kollekciókban sosem csalódunk - minden alkalommal valami egyedi, lélekemelő, részletgazdag dologra vágyunk a divatháztól, és azt is kapjuk. A csodásan szabott darabok pont ott simulnak a testre ahol kell (például a trapéznadrágok esetében a combnál) és pont ott…..
Igazi reklámbuziként sokszor kérdezik tőlem, hogy miért szeretem a reklámokat, amikor azok csupán ellenszenves, hangos, kéretlen és felesleges üzenetekkel bombáznak bennünket, elcsúfítva a környezetet, lelassítva az internetet és megzavarva a tévézés, újságolvasás vagy éppen…..
„Váratlanul kiderült a feladata” az első sora annak a versnek, amit L. Simon László kulturális államtitkár-jelölt publikált tíz évvel ezelőtt. A fordulatokban gazdag és tanulságoktól se mentes műnek már eddig is legtöbbet idézett részlete az utolsó harmad eleje: "a hazai…..
Tegnap 19:26 óta másképp forog a Föld, már ha forog egyáltalán. Én sajnos nem láttam élőben a nagy dirrel-dúrral beharangozott világfordító tévés reklámeseményt, épp a végéből csíptem el egy jelenetet, amikor a nagyon trendire és fiatalosra fodrászolt marketinges (szerintem…..
véleményt formálok 2010.04.10 15:42:52
@Repülő Majom: hány nagy cég? Csett. MÜSZI.
Egyébként szerintem az mindenképp faja, hogy vállalták a három percet, bár a pasas beszéde valóban furcsa és engem zavar ez a mászkálás ide-oda. De persze sokat nem számít, nem vagyok célcsoport
Az ember legjobb barátja a kutya. Sok felvetés szerint nem véletlen, hogy milyen kutyát választunk magunk mellé, és ez a választás tökéletesen le is képezi a személyiségünket. Idővel a kutya a tulajdonságainkat is átveszi, így méginkább igazzá válik az előző állítás. Pont…..
Amikor Anna írt Kész horror címen a kipreparált állatokból készült kiegészítőkről, azt hittem, ez csak egy őrült művész agymenése, amit senki sem fog hordani. Nyilvánvalóan tévedtem, sőt: egy Stacy Haiduk nevű nő az Emmy Awards díjátadón egy élethű macskatáskával jelent…..
véleményt formálok 2009.09.01 14:28:09
"Ha már úgyis kezdesz átmenni zenecsatornába..." - megjegyzéssel küldte el nekem 8keres Lesley ezt a linket, melyen különböző városokhoz kapcsolódóan vannak zenék. Budapest sajnos hiányzik, pedig ha jól tudom ilyen izé... (a zenekritikusok ezért a kifejezésért keresztbe…..
Én katolikus középiskolába jártam, így már azt is eredménynek könyvelem el, ha egy katolikus intézményben nem kötelező Cliff Richardot hallgatni, akire ismeretlen okból végtelenül gerjednek a katkók. A Névtelen Felháborodott Szülő nem ennyire megengedő, ő kiborult a Pázmány…..