Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DTJ

15 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem oldódtak meg a gondjaim. Az 5 régi adósból 1 fizetett ki teljesen, 1 egy fizetett egy nagyon kicsikét (ez az ügy ki van adva "profinak", de nem verőlegénynek, ahogy az első hozzászólásokban többen javasoltátok), 3 ember - egyik sem idegen volt, hanem annakidején…..
1."Kedvenc műsorom a Fiala rádió, ahol a műsorvezető rendre megalázza a hozzá betelefonálókat, kivételt csak üzletfeleivel és barátaival tesz." Forrás.2."Ez egyfajta szembeköpős, Fiala Jánostól megszokott, odab.szós, de még is sokszor…..
Sikerült behajtani az adósságodat? Ird meg hogyan!Ha beszámolód bekerül a könyvbe, 2 darab tiszteletpéldányt adok belőle.Ide küldd a beszámolódat!..
Legj0bb Összetétele 2008.03.15 06:45:18
1. Koreai ginszeng Szervezeterősítő, anyagcsere, szív 2. Szibériai ginszeng fáradság és kimerültség ellen 3. Édesgyökér enyhíti a gyomorfekély fájdalmakat, emésztésjavító 4. Gyepűrózsa vagy csipkebogyó fertőzés, felfázás, máj, szem 5. Ginkgo biloba asztma, allergia,…..
Pénz és becsület project (PBP) A múlt Összefoglalom, hogy s mint mentek a múltban a baráti kölcsönök: 1.    Nem készült hivatalos papír, a kölcsön bizalmi alapon ment. 2.    Kamatmentes volt, ez pontosan úgy értve, hogy csak annyi kamatot fizessen,…..
                                                           …..
Pénzbehajtás Balek vagyok? 2007.05.16 12:41:04
"Erre mondják "balek".Úgy látom Rád van irva ,hogy ezt meg lehet veled csinálni." (Hozzászólás a bloghoz.)Hát nem tudom, eddig úgy álltam hozzá az emberekhez, hogy bízom bennük, amig nem adnak okot arra, hogy ne bízzak bennük. Végiggondoltam most, a…..
Pénzbehajtás Nyomozás 2007.05.15 21:50:29
Akárhogy is nézzük, csak a tegnap és a mai napon összesen legealább 10 órát „nyomoztam”. Még tegnap írtam a saját ismerősi körömben szegedieknek (kb. 10 ismerős), valamint azoknak (kb. 10-15 név), akiknek az adatlapján „ékszerész” vagy „jeggyűrű…..
Kedves (keresztnevem)! A pénzt a héten rendezem veled, szeretném, ha még lehetséges, megtartani múltbéli töretlen barátságunkat. Amint tanítod, hogy nem a padló, hanem a felállás számít! Köszönöm türelmed és megértésedet. Sz.Ezt válaszoltam SMS-en:OK...
Pénzbehajtás Aurarius 2007.05.15 04:55:13
Nem tudok aludni, és tulajdonképpen furdal a lelkiismeret amiatt, amitt csinálok. Sz-nek nyilván megvolt a maga oka, amiért kölcsönkérte a pénzt, bár nyilvánvaló, hogy becsapott, és tényleg az dühít a legjobban, hogy eltűnt és nem állt elém, hogy elnézést kérjen. Utálom ezt a…..
Pénzbehajtás Fejlemény 2007.05.14 16:11:54
Fejlemény is van: küldtem neki egy SMS-t, amely így szólt:valaszolj sz..., fogytan a turelmem. es jegyzem, mennyi idot forditok rad, azt is be fogom rajtad hajtani sz...! menj be meg 1x az iwiwre most!!!Szinte azonnal felhívott és elkezdte hadarni, hogy a jó indulatomat kéri, mert…..
     Hm, ez nem lesz egyszerű, pedig azt hittem, hogy a bújkálás megszűnésével legalább elindul a kommunikáció. Emberem - mint az elmúlt 2 hétben minden nap - ma 11,10 kor bent járt az iwiw-en, de nem válaszolt az emailemre. Jobb híján naplózom, mi…..
Kedves Sz...!Ma jött tőled ez az SMS, csak hogy rögzítsem:"Kérnék tőled egy-két nap türelmet, jelenleg beteg vagyok. Jövő héten mindenképp személyesen megkereslek! Köszönöm megértésed Sz...."Ezután felhívtalak, és szerdára személyes találkozót beszéltünk meg.…..
Ezt az SMS-t küldtem az embernek:(1/3)Sajnalom, hogy nem jelentkeztel. Inditottam rolad egy forumot a neten, egyelore nev nelkul, es a jovo heten, ha a hetvegen nem hivsz fel, megirom a(2/3)tortenet a kozos ismerosoknek, aztán az osszes tobbi kontaktodnak. Ezt nem uszod meg, es nem hiszem, hogy…..
Sziasztok!A történet röviden:Lassan egy éve egy kétségbeesett telefonnal jelentkezett egy ismerősöm, hogy GYORSAN kellene neki 1 millió, mert tévesen utalt valami pénzt az utazási irodában, ahol dolgozik, és amint visszakapja a pénzt, nekem is visszafizeti. Bajban van, nagyon kéri,…..
A Tv2 tikos szuperfegyvernek szánta, mégsem hozta be a hozzá fűzött reményeket. Az Egy a száz ellen a premier napján ugyan a kereskedelmi szempontból fontos 18 és 49 év közötti korosztályban 32,4 százalékos közönségarányt ért el, szemben a konkurens RTL Klub 28,5 százalékos…..
DTJ 2007.04.25 14:05:36
w Hörrtévé 2007.04.06 22:17:00
Helyes és dicséretes, ha a szcientológia elleni küzdelembe minél több médium kapcsolódik be. A harcot azonban hátráltatja, ha közben fölöslegesen hazudunk. A szcientológusok beépültek a politikába, mondja a Célpont riportere, miután kitértek arra, hogy ez a gyanús szekta még a…..