Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qwertzuiop / B.B.

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
A legszarabb klip/zene életemben... Van élet a mellizmon túl, bár az ostoba.Beküldő: Kémikus Billy..
qwertzuiop / B.B. 2011.08.12 23:47:36
Bár az ajánlóban is ott vannak a kapcsolódó videók, meg a klipben is jeleztük, úgy látszik még sem veszik észre sokan, hogy van egy bizonyos "Johnny Gold - a magyar celeb" c. websorozat.
A magyar celeb egy mozifilm lett volna, de mivel az alkotók előző munkája, a Dobogó kövek is totális érdektelenségbe ütközött, (a kellő promóció, vagyis a pénz hiánya miattt) film helyett ingyenes sorozatként született meg a produkció. Mivel az alkotóknak nincs pénze óriásplakátokra, tévé szpotokra, fizetett interjúkra, alternatív marketinget folytatnak, aminek része ez, és az előző JG videóklip. A Johnnyt alakító Tánczos Tamás színész tökéletesen tudja, hogy a sunday "szándéj"-nek ejtendő, Martin Csaba író/rendező pedig tudja, hogy fel kell kelteni a figyelmet valahogy, ha nézőket akar a sorozatához.

Nagyon sajnáljuk mi is, hogy egy olyan világban élünk, ahol az iránt van érdeklődés, aki ostoba, bárgyú, hogy azt élvezzük nézni, ha valaki még nálunk is hülyébb.

Megvezeti az embereket a média, pénzzel és manipulációval az arcunkba tolják az igénytelent és a mocskot. Ezt a kamu világot és a mögötte működő "gépezetet" szeretné bemutatni a sorozat szórakoztatóan és tanulságosan. Jó szórakozást hozzá! Tervbe vettük, hogy minden egyes lakosnak pisztolyt szegezünk a fejéhez, hogy nézze, de anyagi- és büntetőjogi okokból ez sem valósulhat meg. Így a jó hír: megtekintése szabadon választható!