Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GregBlind

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából nem tudjuk minek lehet nevezni az Idoru új, Time című anyagát, mert a fele már megjelent külön ep-ként tavaly, igaz itt most az is újra lett keverve. Annyi biztos, hogy ez a lemez a 2009-es tagcserék (énekes, basszusgitáros, dobos) után írt összes dalt tartalmazza, ezek…..
Holtrészegen, egy medence partján Highway to Hellt játszani ukránul, tangóharmonikán. ..
A Blind Myself elkészítette második teljes értékű klipjét a Budapest, 7 fok, eső című lemezéhez (maga az album a mai naptól letölthető a zenekar weblapjáról). A megfilmesített dal a Pomogácsok lett, aminek szövegét, és így a képeit is, "az utóbbi idők politika által…..
Van Norvégiában, egész pontosan Bergenben a Bergen Gay Galla nevű díjátadó, ami minden évben elismeréseket oszt azok között, akik a legtöbbet tettek a homoszexuálisokért. A legnevesebb ezek között az Év homoszexuálisa kitüntetés, amit idén Kristian Espedal, azaz Gaahl kapott.…..
GregBlind 2010.02.08 12:05:26
A Csinálj egy lemezt album nyári slágere, a Majdnem Kalifornia után itt a Fish! zenekar téli klipje, a borongósabb, egyben zúzósabb hangulatú Magasan száll, amit most itt a Lángoló Gitárokon láthat először a közönség. A nyári fesztiválok során Temesi "Zed" Ádám…..
„ment a fiú, kinek neve Johnny B. Good,várta őt a fényeivel Hollywood.”(Földes László fordítása)Már az „amerikai álom” mítoszának központi eleme volt, hogy valamilyen jó megérzés, ötlet, kiemelkedő művészi vagy sportteljesítmény, ellenállhatatlan…..