Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StretfordEnd

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét feleződni fog a mezőny, ahogy azt egy kupasorozatnál megszokhattuk. Tizennégy meccs lesz szombaton és két találkozó marad vasárnapra. Három PL-párosításunk van: Stoke-Arsenal, Portsmouth-Sunderland, Everton-Birmingham, és egy Championship-rangadónk: West Brom-Newcastle, a…..
StretfordEnd 2010.01.23 14:42:11
@zack: köszi!
Az F pontig oké nekem is. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ennek a kötvénykibocsátásnak milyen hatásai lesznek a pénzügyekre. Gondolom ebből kifizetnek az összeggel megegyező hitelt, és a többi? Ez évekre lebontva vagy as 7 éves futamidő után mit eredményez?
StretfordEnd 2010.01.24 13:07:48
@halihalo: Itt van a klubok értékének a listája:
en.wikipedia.org/wiki/Forbes%27_list_of_the_most_valuable_football_clubs

Mostanában kínai és arab befektetőkről lehetett hallani, a vételár pedig 1-1,2milliárd fontról szólt. Persze ezek csak pletykák, de ki tudja...
A csoportkörnek időről-időre áldozatul esik egy-egy nagyvad, de az mindenképpen nagyot sebez a BL felhígulását jövendölők (hogy ne mondjam, sportértékét megkérdőjelezők)  között, hogy ennyi nagynak mondott csapat tolhatja odébb a bringáját a húsosfazék közeléből. A…..
Az A, B és C csoportokban is sorsdöntő meccseket rendeznek a Bajnokok Ligája 4. fordulójában, Olaszország és Németország teljes lakossága rettegéssel vegyes reménykedéssel cumman a képernyőkre. Az A csoportban a Juventusnak kötelező nyernie Izraelben, következésképpen a Bayern…..
StretfordEnd 2009.11.04 16:49:33
Meggyőző 10 percet produkált Obertan:
www.youtube.com/watch?v=cR3uHuwwJCY
Nagy potenciál van benne, remélhetőleg hosszú időre megoldja a csapat szélső problémáit.
Amilyen rossz üzlet volt Nani 17m fontért, annyira bomba lehet Gabby 3-ért.
Nou San Trafford Madrid királya 2009.10.09 12:24:00
Tíz mérkőzés sem kellett hozzá és már meg is bukott a Florentino Perez szerénynek semmiképpen nem nevezhető sportprojektje. A Galaktikusnak becézett csúfolt csapat vereséget szenvedett és a játékosok végre tettek is valamit azért, hogy a mindenki által előszeretettel…..
Az átigazolási pletykák a sportújságírás kétfejű bárányai: ez az a terület, ahol az ember a legnagyobb jóindulattal sem képes komoly minőségbeli különbséget találni a Telegraph és a Mirror, vagy éppen a Guardian és a Sun teljesítménye között. Komoly újságíró tehát…..
A fanfárok utolsó visszhangja is már csak a távolban duruzsol, hiszen a legfontosabb kérdésre már egy hete megkaptuk a választ.Az utolsó forduló így csak a másod- és harmadrendű kérdésekről fog dönteni, de az izgalom és a feszültség garantáltan első osztályú lesz. Igazi…..
StretfordEnd 2009.05.24 20:23:28
@füligjimmy77: Már ne is haragudj, de eléggé rosszul tudod a dolgokat. Glazeréket továbbra sem szeretik a szurkolók, mert emelik a jegyárakat, plusz megvették szeretett klubjukat pusztán üzleti érdekből.
Ami a pénzt illeti. A Unitednek nem azóta van sok cashe, hogy az amerikaiak megjöttek, ez egy nagy félreértés. Előttük is Anglia (és a világ) leggazdagabb klubja voltunk, mindig volt bőven pénz igazolásokra. Nézd meg Glazerék előtt kik érkeztek! Rooney 27m, Rio 30m, Veron 28m vagy Ruud 18m font. Korábban is rendszeresen brit átigazolási csúccsal érkeztek a játékosok. Ilyen transzfereket más nem engedhetett meg magának, csak a United, de ennek semmi köze Glazerékhez.
Vannak tanulmányok arról, hogy miért lett a MU a világ legjövedelmezőbb sportvállalkozása, ha érdekel nézz utána.
Megint egy négynapos PL fordulón vagyunk túl, és már előttünk is egy háromnapos.  Négy teljes kör van még hátra, és a párosítások alapján, már most hétvégén (és hétfőn) is sok minden eldőlhet. Szerintünk el is fog, de ez sok információt nem hordoz…..
Öt percen múlt csak, hogy ne kiáltsuk már most ki bajnoknak a Manchester Unitedet. Aztán Torres kettőt villant és visszahozta meccsbe a Liverpoolt. A hétvégén, a számtalan bírói bakin kívül, sok minden megütötte a szemünket. Robbie Keane még a padra sem ülhetett le, a Spurs…..
Hetek óta vesztett pontok tekintetében fekszünk, és abban is kelünk. Ez alól a huszonegyedik forduló sem volt kivétel. A forduló nagy vesztese egyértelműen a Chelsea, a Liverpool és a Tottenham. Míg a United mellett az Arsenal és a Villa is elégedett lehet az összes eredménnyel.…..
A múlt heti papírforma eredmények után, a hétvégén emeljük a csapásszámot. A nagyok legalább egy fokkal nehezebb ellenfeleket kapnak most, lesz kiesési rangadó, és erre a fordulóra is jut egy "harc a kupaindulást erő helyekért". A beharangozóban a vágyainkat most is az…..
Nem ez a bajnokság volt, ahol két mesternégyes volt egy forduló alatt. Nem is az, amelyikben váltás történt a tabella tetején. Hanem az, amelyiknek minden meccsén esett az eső, amelyiknek a rangadója szenzációs játékot hozott, és ahol a volt sereghajtó a legjobb formában lévő…..
StretfordEnd 2008.11.11 18:50:42
Akik a MU-t leírják, nagyot tévednek. Csak meg kell nézni, hogy milyen sorsolása volt a csapatnak 11 forduló alatt (Fulham ellen elmaradt): idegenben Pool,Arsenal,Chelsea,Blackburn,Everton,Pompey. A szezon legnehezebb meccsei közül 6, amit nem az Old Traffordon rendeznek. Még hátra van a Spurs, a City és a Villa elleni kirándulás idén, utána minden komolyabb meccset otthon játszunk majd. Ez a tavaszra nagy pluszt jelent, bár nem lehet garantálni a három pontokat, de az Old Traffordra senki sem megy esélyesként. Addigra összeáll majd a védelem, beépül teljesen a csapatba Berbatov, és visszatér Scholes illetve Hargreaves.

Egy bajnokságot nem ősszel kell megnyerni ezt mindenki tudja. Kulcsfontosságú lesz a karácsonyi időszak, ha a vesztett pontok tekintetében a MU-nak 5-6 pont hátránya lesz, akkor tavaszra nagy favoritok leszünk.Tény, hogy a Klub VB nagyobb terhelést rak majd a csapatra, de van olyen erős a keret, hogy elbírja ezt.
Én nem írnám le az Arsenalt, de ennyire hullámzó teljesítménnyel szerintem nem lehet valaki PL győztes. A Chelsea biztos, hogy ott lesz a végelszámolásnál, a Pool-t nehéz megítélni. Most úgy néz ki komoly esélyesek, de az Arsenal is remekelt tavaly ilyenkor. Erősebb a vörösök kerete, mint Wengeré volt, de nincs rutinjuk ilyen szituációkban és általában nem szokták bírni a többfrontos menetelést.

Az Arsenalból senki nem kell a MU-ba. Nasri helyén Nani van, Fabregas posztján pedig Anderson (és Scholes). Mindketten nagy reménységek, Ferguson ki fogja hozni belőlük a maximumot.