Regisztráció Blogot indítok
Adatok
állítolagmárvillamostisláttam

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marnie most is csak picsogni tud, hogy elkésnek egy buliból, de Jessa – aki úgy néz ki, mintha a nyakába húzott volna egy struccot – egyből helyre rakja, hogy egy kibaszott rave buliból nem lehet elkésni, kapjál már a fejedhez ember. A további hiszti már csak azon megy, hogy…..
állítolagmárvillamostisláttam 2012.07.20 10:42:23
Betty kéjesen lehever a díványára, és kisvártatva már egy férfi kéz cirógatja az arcát. A kéz elkezdi lassan vetkőztetni, majd Henry Francis hajol be egy csókra - ám ekkor megszólal egy telefon Betty oldalán. Don átnyúl Betty fölött: Connie Hilton az. "Szokta magát emészteni…..
Ha van ember, akitől eltűröm, hogy ugyanazt a liberális maszlagot (na jó, üzenetet) akarja egy Népszava-kalapáccsal az agyamba verni, amit az elmúlt közel húsz évben, az Aaron Sorkin. A tévében vannak szent emberek, akik ha valamibe belefognak, azt nézni kell, ilyen David Milch…..
Kedves olvasók, hogyvoltozók és érdeklődők, újabb (nagyobb) adag sorozat vár szerzőre, köztük olyan csemegék, mint a Mad Men, azaz Reklámőrültek, a Smash, azaz Kasszasiker, a Revenge, azaz Bosszú és a Once Upon a Time, azaz Egyszer volt - ezeket mind a köztévé vetítette vagy…..
állítolagmárvillamostisláttam 2012.07.03 10:24:47
@wizdog: akkor megyek és mindegyik részhez hozzászólok!!!!!! if that's what it takes?!!?!?!? ;))))
Egy amerikai blog elkészítette az USA térképét úgy, hogy az egyes államokat egy ott játszódó tévésorozattal azonosította. Louisianához én mondjuk a True Bloodot tettem volna, de egyébként korrekt. Klikkre nagyobb lesz. ..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.11.19 12:26:57
1963 augusztusa: a Sterling Cooper-nél éppen véget ér a munkaidő, mindenki készülődik hazafelé, vagy nyaralni. Hildy, Pete titkárnője átadja a főnökének az utolsó anyagokat, csak hogy végre elmehessen. Pete az Ebonyt olvassa, úgy tűnik, még mindig érdekli a feketék élete.…..
A Viasat kért meg minket, hogy ismét forduljunk a kedves olvasókhoz egy frappáns címért: az év végén érkezik a képernyőre a TNT nyári sikersorozata, az Angie Harmon és Sasha Alexander főszereplésével készült Rizzoli & Isles, és ennek kellene valami magyar címet adni - mert…..
Szeged mellett hatalmas (és olcsó) hegyet építünk, hogy tudjanak a gyerekek télen szánkózni, és hogy ne költözzenek el a végzős egyetemisták Budapestre. A hegy részlegesen szemétből épül fel, ezzel a kommuniális és a környékre hordott német szemét elhelyezésének…..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.08.26 16:01:42
Képzeljük csak bele magunkat egy pillanatra abba a helyzetbe, amikor az orvos lehajtott fejjel maga elé mormolja a diagnózisunkat: rák. Az első, önfenntartásra irányuló kérdés után a második rögvest az, hogy és akkor ezt én most hogy mondjam el otthon? Mit fog szólni a…..
A nyár egyik, (ha nem A) legviccesebb sorozata volt a The Good Guys, Matt Nix, Burn Notice-főnök rendőrös sorozata egy alkoholista, lecsúszott veteránról, aki még mindig abból él, hogy egyszer megmentette valami helyi potentát fiát és filmet is készítettek róla, valamint a…..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.08.10 18:44:25
A TvSquad hozott ma le egy listát azokról színészekről, akiket a blog szerzői tűzön-vizen át követnének, bármilyen ótvar sorozatban is vállaltak szerepet. Jómagam is ragaszkodom néhány színészhez, rendezőhöz és íróhoz, akik, ha feltűnnek egy-egy sorozatban akár csak…..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.08.06 19:13:00
A Fox sajnos megunta, hogy nyáron, szinte nulla nézettség mellett tolja tovább a The Good Guys című, nagyon vicces rendőrös sorozatot (JZ kolléga itt emlékezett meg róla). Mivel én minden epizódján sírva fetrengek a röhögéstől, így kicsit morcos vagyok a Fox-ra, de megértem a…..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.07.28 14:50:08
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.07.28 08:45:53
@Thrasher: don't call me shirley
megalol
Kérem szépen, az egyik amerikai bíróság hozott egy olyan ítéletet, aminek hatása egyelőre felmérhetetlen, de ellenzői szerint drasztikusan átalakítja majd az amerikai televíziózást. A történet még 2006-ban kezdődött, amikor az amerikai network tévék (Fox, ABC, CBS, NBC, CW,…..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.07.14 14:05:28
@pizsama: nem tudod véletlen mi lett a youtubos-s Malinkyvmi arccal aki az összes adást pikkpakk fölnyomta? egy skeleton-army társ a vulkán belsejéből
2008-ban a TheWB.com-on mutatkozott be Rob Corddry webes sorozata, a később Webby Awardsszal jutalmazott Childrens Hospital, a kórházsorozatokat minden szempontból kifigurázó, sírvaröhögős sorozat, amiben olyan arcok szerepelnek, mint Lake Bell, Erinn Hayes, Nate Corddry, Ed Helms, Nick…..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.07.12 22:03:26
Túl vagyunk a világbajnokság második elődöntőjén is, katarzis sehol, de nézőpont függvényében lehetett értékelni sok okosságot a meccsen. Spanyolország a játék több elemében is ellenfele fölé kerekedett, sőt, nagyjából mindegyikben, de az biztos, hogy gyakorlatiasan nézve…..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.07.08 09:16:23
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.07.07 13:47:29
@theox: nyertes!!!
Az NBC nem is nagyon próbálkozott a Jóbarátok pótláséval, a CBS igen (HIMYM) de nem jött be neki, a Fox ilyen stílusú sitcomot nem tud készíteni, az ABC meg fű alatt csinált egyet, ráadásul nem is klasszikus többkamerásat, hanem egykamerás, nem élő közönség előtt…..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.06.27 10:33:36
@Paladin73: az tényleg iszonyat jó volt! főleg h. az volt a sztori h. nem is volt olyan nagy szám kiskorában Jules (musicalt is írtak róla! hahahaha, tiszta scrubs!)
Először is, Zidane-ról egy szót se! Másodszor pedig mindenkit megkérek, hogy Raymond Domenech felmenőit jó reményeink szerint küldjük a Nagy Antillákra kukoricát címerezni vagy áruljanak rossz heroint a Place de Concorde-on...mert mi volt ez?!?!?!?! Persze, tudtuk, hogy ez lesz.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.05.19 09:30:00
Jimmy Kimmel a tegnapi ABC-upfrontson szokásához híven elég vicces volt, itt elolvasható a teljes szöveg, ide csak egy Lostos poén fért: I love 'Lost' and I'm going to miss it. Watching 'Lost' is what I imagine it must be like to be trapped inside the brain of Paula Abdul. Tim Kring…..
Nincs jó hírünk Weeds-rajongók számára: a sorozatban Celia Hodes-t megformáló Elizabeth Perkins kiszáll a füves anyuka mellől, és egy másik sorozatban lesz főszereplő. A Nancy ül a fűben címen nálunk is látható sitcom számára hatalmas veszteség ám ez, mert Perkins kiváló…..
Csak az ugrás után lesz galéria, mert spoileresek a képek. A tegnap esti The Big Bang Theoryból szedtem össze Penny grimaszait benne. Jó rész volt mellesleg, főleg Sheldonnak köszönhetően. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/penny_1/feed", "width":"490",…..
Jégkorong Kanada-Németország 8-2 2010.02.24 07:36:00
Kanada számára minimális akadályt sem jelentett a német válogatott. A gólgyártás a 11. percben kezdődött, Thornton vállalta az elsőt, sokan hozzátették a magukét, Iginla megint villogott, kettőt vállalt, 8-2. Jöhetnek az oroszok, kemény csata lesz...
állítolagmárvillamostisláttam 2010.02.24 18:30:58
@medizon77: myp2p.eu, és nem lesz gond! ;) bár a részegségen nem segít, de azon nem is kell. hihi
Ócska ingyenreklám lenne, ha minden nap írnánk róla, hogy kik fognak versenyezni a március elsején újrainduló sztárpárshow-ban a bőröndnyi készpénz, a világkörüli út és a 65-ös évjáratú Cadillacért, de azt a magaslabdát már nem hagyhatjuk ki, hogy a választások előtt…..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.02.17 11:54:29
@Shopping : sztem ne használd a down-kórt negatívkodásra, pláne ne a mongolidióta szót. de megértem h. nem szereted RA-t,csak sztem mást kéne kitalálni. érted.
Tudom, nem tévés cucc, és lehet, hogy ősrégi is, de ennél viccesebbet mára momentán nem tudok. Aki ezen nem tud röhögni, azt csak sajnálni tudom. ..
állítolagmárvillamostisláttam 2010.01.29 16:42:32