Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antonius_block

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Hardcore-e vagy? 2011.12.07 18:47:26
Vajon mennyi játék a túl sok játék? Mikor mondhatjuk azt, hogy valaki túlzásba viszi, és ez már egészségtelen? Egy reggeltől estig végigjátszott hétvége? Napi átlagban 2-3 óra? 4? 5? Nyilván egyéntől függ, meg attól, hogy  mennyi ideig tartja az ember azt a napi X óra…..
A Fortune-ban elég alapos összeállítás jelent meg az Apple-ről, ami főleg arra a kérdésre keresi a választ, hogy mitől lett olyan sikeres a vállalat. Ezek közt szerepel, hogy Jobs tényleg benne van minden fontos döntésben, hogy a vezetéstől óriási felelősségvállalást várnak,…..
A T-Mobile a premier előtti napon végre közölte az árakat, lássuk, mennyiért vehetünk holnaptól iPhone 4-et:Ezek alapján hűségnyilatkozat nélkül és bármilyen előfizetéssel elvihetjük a telefont, aminek az ára magasabb lett, mint az iPhone 3GS esetében. Míg egy közepes ikonnal,…..
antonius_block 2010.09.23 12:19:43
A német árak erre vannak:
www.t-mobile.de/iphone/tarife

A legkisebb kvázi korlátlan adatot (havi 1GB, afölött csak edge) tartalmazó 16gb-s iPhone 4 ajánlat Németó-ban a "Complete S". Itt a készülék €170 + 24x€45 havidíj fizetendő, ígyösszesen €1250 ami mai árfolyamon 351 ezer forint.

Ugyanez Magyarországon a "MédiaMánia M" (750mb havi adat) nevű díjcsomaggal számolva 302 ezer forint.

Így ha két évig kvázi korlátlan adattal iPhone-t akarunk használni, - és a voice / egyéb szolgáltatásokat nem vesszük figyelembe - az olcsóbb mint a hasonló német díjcsomaban. A különbség, hogy a TMH előbb szedi be az összeget, a TMD később.
Egészen 283,78 dollárig erősödtek a társaság részvényei, ami all time rekordnak számít. Ez elképesztő, 7,86 dolláros növekedést jelent egy nap alatt és 103 dollárost tavalyhoz képest. Azért nem veszek sosem Apple-részvényt, mert úgy gondolom, már elérték a csúcsot, aztán…..
Két hete még csak pedzegették az iparági bennfentesek, hogy a jelenlegi, nyolcadik évaddal véget érhet a Fox egyik zászlóshajója, ma viszont már hivatalos az információ: a Variety bejelentette, hogy a 24 nem folytatódik tovább. Vége tehát Jack Bauer kalandjainak, a 2000-es évek…..
Tele van a tököm azokkal a gyökerekkel, akik csak azért képesek egy fikanicket regisztrálni, hogy elküldjék a posztírót a kurva anyjába. Nem feltétlenül erre a blogra gondolok, sőt, az általános tendenciából van már elegem, illetve azon csodálkozom egyre, hogy a magyar internetes…..
antonius_block 2010.03.21 10:37:18
A kritikusok többsége, úgy tűnik, egyetért abban, hogy Kathryn Bigelow filmje megérdemelten vált az Oscar-gála nagy nyertesévé (hat szobor, közte a legjobb filmért és rendezésért járó), miközben több szakértő szerint nem fest reális képet a bombaszakértők mindennapjairól. A…..
Tripla bruhaha: szerda este-éjjel bloggerhez méltatlanul oknyomozást folytattam, ami egészen elképesztő, bár nem meglepő eredeménnyel zárult. Az előzmény dióhéjban annyi, hogy Jeszenszky Zsolt, a Mahasz zenekiadói szervezet médiaarca egy, az Indexen szerdán közölt vendégcikkben…..
antonius_block 2009.04.23 22:28:45
Pedig tényleg egy remek kis poszttal szerettük volna indítani ezt a hetet, de sajnos máshogy alakultak az események... Az utolsó 3 nap krónikája röviden, és nem teljes körűen: Péntek: 30-35 fős "csoport" akart meglincselni egy 70 éves bácsit péntek délben…..
Az AppStore-ban található alkalmazások száma lassan eléri a tízezret, az online üzlet magyar  oldalán pedig kétezeregyszáz ingyenes alkalmazást számoltam össze. Még végignézni is sok, úgyhogy lassan úgy leszünk ezzel, mint a youtube-os videókkal, ha nem ajánlja valaki,…..
antonius_block 2008.12.11 17:41:40