Regisztráció Blogot indítok
Adatok
metalbros1

40 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hütte 24 órás jam Eplényben 2010.02.08 14:37:00
 Történelmi esemény zajlott le a kiváló eplényi Ski Arena téli funparkjában január derekán. Gyakorlatilag a Guinness rekordok könyvébe illő, 24 órás jam, a magyar freestyle (snowboard és sí egyaránt) élet tanúbizonysága arra nézve, mennyi téli sportot kedvelő arcnak…..
  Nos a címben felvetett ötlet nem teljesen légből kapott, ugyanis működő példák vannak. Például Moszkva sem hegyeiről híres. Sokkal inkább kudarcba fulladt természetátalakító/-pótló terveiről - na de ez speciel sikerült nekik. Kedves Hütte Anyó! Tegnap a német…..
A magyar különítmény kis videoja az idei Pleasure Jam-ről, amit a Dachstein gleccseren rendeznek minden évben, a sznóbord-világ kiemelkedő sportolóival, nagy nemzetközi nevekkel!   Kronika VM Pleasure Jam 09 from kronikavideomag on Vimeo...
Hütte Események a hétvégére 1. 2009.11.05 12:24:36
 Újra itt a téli szezon, és ezzel nem csak a Hütte éledt újjá, hanem a apres-ski hangulat is... Tehát itt az idő, hogy az ország legnagyobb téli szezonnyitó bulija is jelezze ezt nekünk - de inkább nektek. Vagyis Reopening Party Budapest egyik legyszínvonalasabb (pfff,…..
A kite snowboard vagy sí remek szórakozás, például át lehet vele szelni egész Grönlandot. Csak ne nagyon próbáljunk kikezdeni az elemekkel, mert akkor úgy járhatunk, mint ez a pali Algériában, aki egyszer csak arra lett figyelmes, hogy 2-3 száz méter magasan lebeg a sziklás pálya…..
Jeremy Jones a világ legkiemelkedőbb, legmélyebb és leghívebb snowboard-szellemiséggel rendelkező - még élő - rájdere. Már évekkel ezelőtt megfogalmazódott benne a gondolat, miként tudnánk mi, havas sportokat szerető emberek tudatosan, környezetünkre a legkevesebb hatással, s…..
 A kiváló magyar freestyle csapat, vagyis a Metal Bros szervezésében kerül megrendezésre a hétvégén az MB Showdown, nem máshol mint az eplényi Ski Arénában. Nem mellesleg ez a Magyar Snowboard Szövetség által is támogatott, hivatalos magyar kupaként fog zajlani. Végre hazai…..
Hütte Események a nagyvilágból 2009.02.12 10:40:00
Mount Baker Banked Slalom Lezajlott a világ legrégebb óta működő, minden évben megrendezett snowboard-versenye, a legendás Baker Banked Slalom. Idén már a 24. alkalommal rendezték meg a viadalt, ami legkevésbé a viadalra emlékezteti az összegyűlő rájdereket. Hiszen ennek a…..
Az elmúlt hétvégén még a mátraszentistváni Sípark is megvillantotta magát, és egy nagyon is színvonalas, de még annál is hasznosabb eseményt szerveztek itt. Köszönet érte Gémesi Jókának és kis csapatának! Snowboard és Freeski Open Mátraszentistvánon +5 celsiusban is…..
Kezdő sznóbordos vagyok, mit kezdjek magammal? Ez egy kései reakció megannyi olvasónk, eleinte érdeklődő-kérlelő, könyörgő, majd pedig szitkozódva anyukánkba elküldő levelének hatására, mely leginkább a címben is említett kérdéskör iránt érdeklődik, itt, a Hütte…..
Hütte Újra jön egy kis tél! 2009.02.08 22:23:00
Az Index.hu jövőheti időjárási prognózisa: A következő napokban igazi téli időre van kilátás. A hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett többször beborul az ég, és többfelé előfordul eső, havas eső, havazás. Később szórványosan alakulnak ki hózáporok. Egyre…..
 Ezúttal svéd profi sznóbordosok kívánják fölvenni a különleges Superman, Pókember, és egyéb ruhák által közvetített szuperhősi ügyességeket, de mint az kiderül a videóból, csak a saját maguk és sok évi edzés, gyakorlás által összeszedett ügyességükből…..
 Aki kiváncsi egy kis akcióra, az szombaton 17.30-tól az alábbi lejátszó ablak segítségével tudja majd élőben figyelemmel követni a kontinens egyik legnagyobb és leglátványosabb snowboard-versenyét. A világ eddigi legnagyobb negyedívét építették föl a szervezők az…..
Ha már stabil 50-120 centiméter közti hóra virradtunk Eplényben - és majd' 5 kilométernyi pálya használható -  nosza pakoljuk fel a gyermekeinket és küldjük le őket a pályán egy sznóborddal a lábukon, hátha éppen itthon született meg a legújabb Terje Haakonsen, vagy Craig…..
Az internet szörfözgetése közben - nem kisebb céllal téve ezt, mint hogy érdekfeszítő témákat találjak a kedves blog-olvasók számára - találtam rá az idei FIS (Nemzetközi Sí Szövetség) Snowboard Világbajnokság honlapjára, melyet a dél-koreai Gangwon síparadicsomban…..
metalbros1 2009.01.29 14:45:09
@Palmi:
megpróbáltam egy olyan posztot gyártani, hogy az úgy tűnjön, nem az egyik kedves barátomról szól... ezért ez a kamu hangnem. Persze hogy ismerem az Aranlábú Gézut!
Kiváncsi vagyok... te mit tudsz a MetalBros-ról?
"Mátraszentistván - ellenségemnek se" - ezzel a topikkal landolt Blasta levele a Hütténél. Megdöbbentem, mert egész kellemes büntetésnek tartanám, ha most valaki a Mátrába teleportálna a számítógépem mellől. Viszont az a kommunista időket idéző tortura, ami a…..
A héten zajló tizenkettedik X Games hájlájtjai Aspenből... Remélem mindenki számára egyértelmű, hogy ezek a képsorok a Sport következő szintjéről árulkodnak a nézők/olvasók számára. Fantasztikus videók a hajtás után...A férfi félcső döntő összefoglalója:  A…..
Szenzáció! Az előzetes jelentések eddig mintegy 5-8 centi friss hóról árulkodnak a Bakonyban, de a helyi tudósításokból megtudtuk, még ezekben a pillanatokba is havazik és az elkövetkezendő 24 órában még több égi manna lehullására számíthatunk!Ez egy szerencsés találkozása…..
 A világ legnagyobb extrém-sport fesztiváljának tartott X Games téli változata (ugyanis van nyári X Games is) immár a tizenharmadik alkalommal örvendezteti meg a világ elmeháborodottabb részét ezen a héten. Amerika egyik legelegánsabb síparadicsomából jelentkezünk (na jó,…..
Az eplényi Ski Arena tulajdonosát, Soós Csabát kérdeztük, miért éri meg ma Magyarországon - a gazdasági és ökológiai apokalipszis küszöbén - egy sípálya-komplexumba és annak infrasturkturális fejlesztésébe fektekni.   Nagyon faragatlan modorra vall, ha rögtön a pénzről…..
Hütte Eplény be sem zárt! 2009.01.26 12:06:09
 Ahogyan azt a Hütte stábja közölte, míg a múlt heti esőzések miatt sok itthoni sípálya bezárásra kényszerült, addig az eplényi SkiArena biztos hótartalékira támaszkodva tartotta a frontot, és zavartalanul üzemelt! Némi hóveszteséggel számoltak ugyan, de még így is…..
Hütte Naturelle freeride tábor 2009.01.25 09:33:00
A mai nappal megkezdődik a 2009-es év egyetlen magyar freeride tábora és versenye, a Naturelle Freeride tábor eddig nem látott mennyiségű friss hóval a dél-francia Alpokban, Puy St. Vincent-ban. Az elmúlt hét folyamán majd' egy méter friss hó lepte be az Ecrins hegyvonulat lejtőit,…..
 Kedves blog-olvasó fiatalság! Ez nem semmi! Két elmebeteg magyar alpin rájder tíz pontos ütközése a K2 Magyar Kupán, miközben a mindentudó katasztrófa-turisták a háttérben megvitatják az eseményeket. Érdemes végignézni, ugyanis aprólékos lassítás található a klip…..
metalbros1 2009.01.23 09:41:45
 Emberek! Síbarátok! A téli sportok szerelmeseinek igényesebbikét szólítom!Hiszen itt az első és utánozhatatlan, saját bevallása szerint "hagyományteremtő" I. Síbál, melyet a SYMA Rendezvény Központban rendeznek február 20-án. A bál házigazdája nem más, mint a…..
metalbros1 2009.01.22 23:37:17
@petimegmondja: Azért írtam ezt, mert csak így tudtam kifejezni megrökönyödésemet az adott dolgon. Amúgy meg én szerkesztem ezt a blogot, ha nem tetszik, nem kell olvasni, ha meg nem érted mit írok, többet kell olvasni! Ha pedig személyeskedni szeretnél a szájbertérben, nagyra tisztelt barátom, kérlek máshol próbálkozz. A bő leveű, olcsó frázisaidtól amúgy is kiver a víz! Tényleg csak azt tudom ajánlani, hogy OLVASS TÖBBET és nyisd ki a szemed. Béka
 Magyarország egyetlen snowboard és freestyle sí csapatversenye lezajlott január első hétvégéjén. Aki nem volt szemtanúja a helyszínen, az kattintson a Play gombra!Mumus09 from BBG on Vimeo...