Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titime

29 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este idegen tollakkal fogok ékeskedni. Ezt a történetet a párom írta, de annyira tetszett hogy úgy döntöttem helyet kap a blogomba. Ha tetszik írjátok meg és akkor teszek be ilyen történeteket is. Az első szerelemÁltalános iskolásként csapott belém a szerelem,…..
Titti babás blogja Mai napra 2009.11.18 15:29:00
           Régen írtam, tudom. Most is, mint mostanában olyan gyakran nincs olyan mondanivalóm amit rögtön de azonnal megosztanék veletek. De a mai nap más mint a többi. A mai nap nagyon szomorú számomra. Kezdődik azzal, hogy a…..
titime 2009.11.18 15:42:37
@SweetCat: helyes - helyes :)
Secret dreams A 16 éves szerelmem 2009.11.18 15:04:03
El sem tudom mondani, milyen érzés volt mikor először megláttam Őt. Elcsépelt szövegnek gondoljuk a mondást, hogy szerelem első látásra, pedig van ilyen. Ma is emlékszem arra az őszi délutánra, mikor megpillantottam az ajtóban. A tekintetében elvesztem, az idő lelassult, s az a…..
 Hozzávalók: 1db. Repedt sarkú kombiné. Érdemes jól körbenézni. Olyat keressünk, aki lehetőleg százmilliós tételben sikkasztott, kétségben tartott, ejtett, öngyilkosságba kergetett embereket.1.db. Repedt sarkú kombiné Jr. A szerelem oltárának áldozata. (üdítő…..
Na drágáim, mindjárt itt a buli. Úgy látom sok celeb fogja képviseltetni magát. Ennek rettentően örülök, bár niki beluccit kevésbé szeretném ott látni :)Elkészült a menü lista is három napra.Lesz eszem-iszom dínom-dánom... mindent amit szerethetünk :) Bulira…..
Hogy miért is?Első lépésként orvost váltok. Nagyon szeretem a mostani dokimat, de sajnos egyre jobban az az érzésem hogy nem ért hozzám, vagy nem érdekli hogy mi történik velem. Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban mintha Petőfi Sándor Pató Pál című versét hallanám…..
Titti babás blogja Csütörtök 2009.10.08 08:43:00
Csak azért írom a napot címnek, mert egyébként elfelejtem hogy milyen nap van ma és milyen gyorsan telik a hét. Szerencsére volt mivel elfoglalni magamat így nem agyaltam azon hogy már megint miért húzódik a pé-m. Tegnapi tesztem csont negatív lett, így még legalább három - négy…..
Egyszer régen a párom úgy gondolta, hogy itt az ideje megszerettetnie velem a gyorsasági motorokat, hiszen mint egy gyerek úgy tudom csodálni őket az úton    Ja a történethez hozzátartozik hogy ültem már motoron, sőt szoktunk motorozni - igaz nem gyorsasági motoron…..
Titti babás blogja Kolomp 2009.10.02 18:44:17
 Felhívom a kedves olvasó figyelmért, hogy a következő néhány sorban a nyugalom megzavarására alkalmas képek, hangok, összefüggések jelenhetnek meg, ezért kérem az érzékenyebb lelkű, valamint gyermeket nevelő érdeklődőket, a továbbiakban ne érdeklődjenek. Megjegyezni…..
Tegnap hazafelé menet eszembe jutottak azok az érzések amelyeket akkor éreztem mikor bent feküdtem a kórházban és vártam hogy sorra kerüljek, hogy elvegyék a babámat akit annyira vártunk. Nem hittem hogy ez még a mai napig megvisel. Amikor nem jön a baba  Amikor teherbe…..
Titti babás blogja Hétfő 2009.09.28 10:27:00
Új hét, új elhatározásokkal.  A mai naptól elkezdtem a diétát.  elteszem a hőmérőt és a teákat. Hónapokig ittam a teákat, mértem a reggeli hőmet, mégse értem el semmit. Nagyon szép volt a görbém, de a vége mindig ugyanaz. ..
Titti babás blogja Vasárnap 2009.09.27 15:57:00
Szeretem a vasárnapokat, főleg ha ennyire jó idő van. Kapott a kis szépségem egy házikót, a fénykép kedvéért beparancsolatam a házikóba. A képen látszik mekkora kedvel tett eleget ennek a kérésemnek. :)..
Titti babás blogja Afrikai emlék 2009.09.25 08:42:40
Mert hogy voltunk nyaralni... mint a griswold család, velünk is jó dolgok történnek. Íme egy idei történet a párom szemszögéből: "Eljött az idő, hogy most már tudok róla beszélni. Ezért megosztom másokkal is, ki tudja! Talán okulhattok belőle. A történethez tartozik…..
    Egy képzelt lávboxos picsa naplójából: HÉTFŐ kedves naplóm!ma regisztráltam a lovaboxra (nem tudom, hogy kell írni, bocsi), mert a csajok a hotdogon azt mondták, hogy itt mennyi jó pasi van. az adatlapomra nem írtam semmit, bár akartam egy kis herceg…..
Gyorsan telik a hét. Ismét egy kukában végzett hónap. Ismét egy lépéssel távolabb kerültem a célomtól. ..
Azt hiszem éjszaka az utolsó pillanatban ébredtem fel arra hogy pisilnem kell... Nem igaz már hogy egy éjjel kétszer is ki kell mennem. És mégha csak tíz méter választana el a wc-től. De nem, át kell menni a másik házba. Persze útközben felébredek olyan hideg van már…..
Titti babás blogja Estére 2009.09.21 21:40:00
 ..
Titti babás blogja Megint hétfő 2009.09.21 14:52:00
ahogy gesztiék mondják.Vagy írok egész nap, vagy hónapokig a blog felé se nézek. Jó lenne ezen változtatni.Korán végeztem a melóval, úgyis hogy egész nap babaneteztem meg dumálgattam a haverokkal ircen, és most a főnököm is magamra hagyott. Jól indul ez a hét...Így is…..
Titti babás blogja Hétfő 2009.09.21 07:52:00
Ismét a babásodás körül forognak a gondolataim: Még egy-két nap és kiderül hogy lesz-e valami. Ma csináltam egy jóslótesztet. Természetesen csont negatív lett. Amit viszont észrevettem magamon, hogy borzasztó hányingerem van ami eddig nem volt jellemző, és a mellem nem feszül,…..
Titti babás blogja Mai napra 2009.09.20 16:02:00
Mai napom mint szinte minden vasárnapom pihenéssel telt. Élvezem az indiánnyár napsugarait, ahogy felmelegít és feltölt energiával.Felteszek néhány képet a kertről, és a házról amit benőtt a szőlő :)Igaz múlt héten készült és nem is én csináltam, de nem lett…..
A házról A kiszemelt ház két részből áll. Van egy nagy ház és egy nyári konyha. Úgy terveztük, hogy a nyári konyhában alakítjuk ki a vizes blokkot (fürdő, mosókonyha és a mosogató) A hátsó részt pedig meghagyjuk tároló helyiségnek. Az előző tulajdonos sok holmit…..
2006. szeptember. Egy ismerősünk tanácsára ellátogattunk egy számomra eddig nem igazán ismert faluba. A faluról annyit tudtam hogy félúton van Visegrád felé. Amikor átmentünk a hídon be a szigetre egyből megtetszett a régi sváb parasztházakkal tarkított kis…..
Egy mondat: Az én esetem amolyan Romeo & Júlia történetként indult. Egy 16 éves fiú és egy 16 éves lány egymásba szeret, de a szülők ellenzik. (A heti tematika a család) A kép innen Üdvözlet! Az én esetem amolyan Romeo & Júlia történetként indult. Egy 16 éves fiú…..
A gumicukor roppant csalóka nyalánkság, joóbsanyi tanítása szerint péládul vegák nem ehetik annak állati zsíradék-tartalma miatt. De a lány szegény naiv volt, mint egy gumicukor, és ahogy egy elhasznált metafora is megköveteli, a fiú megrágra és kiköpte. Pontosabban a másik…..
 Imádom az érett, tapasztalt nőket, erre jöttem rá e levelet olvasva. Őket nem éri semmi váratlanul, viszont mindent tudnak. Ennél már csak azok a mindentudó, tapasztalt és érett nők a legjobbak, akik huszonévesek. Sziasztok Szakítósok! Volt már olyan, hogy dolgok…..