Regisztráció Blogot indítok
Adatok
East Coast Rulz

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
New York elhagyott metrómegállói és alagútjai közül a legtitkosabb és leghírhedtebb a 61-es vágány, amelyről a mai napig különböző városi legendák élnek. A titkos metróalagút és a híres MNXC 002 számozású kocsi (Fotó: Laughingsquid.com)..
Megtörve a csendet megosztunk néhányat az eddig gyűjtött célpontjaink közül. A lista jelenleg több mint 60 pontból áll, ebből szemezgettünk... Célpontjaink (saját listánk számozása szerint): 18. Plaza Hotel: A Central Park délkeleti csücskénél található, 1907-ben épült…..
Most jöjjön egy bejegyzés arról, hogy hol is fogunk lakni ezalatt az 548 óra alatt. New York öt nagy kerületből áll. Manhattan, Bronx, Queens, Staten Island és Brooklyn. Ez utóbbi fog otthonul szolgálni erre a kicsit több, mint három hétre. Lássuk, mit is érdemes róla…..
Borzasztó mennyiségű adatlapot küldtetek be kedves olvasók. Mindenki köszöni nektek! Gyerőnk!Heti MILFMunkahelyi alkotásomPopó Szex, Seggbe baszásGyerekkoromban nagyon kis szerencsétlen voltam: SEFTAlaposan dokumentált repülés Londonba!DJ Fikidi mulatottKomoly Fotosop…..
East Coast Rulz 2010.07.24 17:08:09
@Sin' Dorei: "Szóval ezzel a csajjal igazán nem kell finomkodni" egyes leulhetsz!
Több jelöltet is szoktak emlegetni az USA 51. államaként, de a bloggerman77 találatában olvasható Hartford új jelölt a listán:A Law&Order - Bűnös szándék egyik utóbbi epizódjában a feltételezett tettesről azt állapította meg a két nyomozó, hogy matematikai összefüggések…..
East Coast Rulz 2010.07.24 16:23:51
@Eastbay1: ja, ha az emberek szotarbol beszelnenek akkor igy is lenne, de az utcan rengeteget lehet hallani, hogy Hartford State Univ! gyere fol neha CT-be. :)
East Coast Rulz 2010.07.24 16:38:12
@Leiter Jakab: Oh dera Leiter Jakab! Attol, hogy kinnt eltel angol nyelvteruleten x evet ne hidd, hogy hasitassz! A nyelv az allandoan valtozik! Olyan szo ami 5 eve meg nem is letezett az ma mar a szotarakban van benne, de az sem lehetetlen, hogy bizonyos szavaknak a teljes jelentese is valtozik.
Az iPadről, mint jelenségről már írt Csaba a blogon többször is, én azonban csak most tudtam együtt lenni huzamosabb ideig a táblával, így tőlem is kaptok néhány gondolatot. A készüléket a Speedshoptól kértem kölcsön, mert hivatalosan még nem forgalmazzák Magyarországon az…..
East Coast Rulz 2010.07.21 12:08:20
@djpetee: Csodalatos!Akkor ismet elpazarolt valaki egy jo par ezer karaktert a semmire! Sejtheto volt a simli mar a cimbol is:

"Működik a Flash az iPaden
Ráhekkeltük a tabletre az Apple-világ legnagyobb ellenségét, de a pornó például még kifog rajta."

Na mondom ezt, hogy sikerult? Hat sehogy sem, a reklamok meg futnak jo ideje mar az osszes I termeken, flash nelkul is.
VIA..
East Coast Rulz 2010.07.07 02:55:58
@VanessaBlue: koszi a mirrort!
Pocsék válogatás erre a pocsék napra.Köcsög vuvuzelaNem félek hihiHeti fasztortásJó buli voltAlaposan dokumentált eseményekKözkívánatraRSTONEPilfMilfA szerkesztői szem teljes hiányaPárduc Köszi az összes gecy kis beküldőnek!..
East Coast Rulz 2010.06.25 12:14:21
East Coast Rulz 2010.06.25 22:37:12
@FwM / Arlene: Az unikpornis pont egy myvip felirat uritesen van tul!
A p az egy rejtely nekem is!
East Coast Rulz 2010.06.25 22:38:42
@morrisal_: Az ismeros megjegyzesevel, ami eleg ket ertelmu, utos darab! Apu turelmetlen!
Zseniális megfogalmazást kaptunk a MILF-re:A MILF az a jobban kinéző nő, akit a kilencvenes években fiatalként a helyi diszkóban felcsináltak, de ma már boldog családanya.  Saját alkotásaimNagylány a nagy kádbanSaját készítésű etetőFotosop artista IICicávalEgy jó…..
-Hol van már megint ez a szerencsétlen Pulsay? -Elég csúnyán fosik a bácskai ragutól, mondjuk ezzel nincs egyedül. -Gyengék vagytok mind, lekvármatyik. Én jóllaktam csipsszel. Ószy. -He? -Add már oda az Őkáemet. Hoztál, nem? -Persze. Hoztam párat Fater gyűjteményéből. Nem…..
East Coast Rulz 2010.06.17 16:12:23
Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is. A Starbucks-nyitásról írt a Szívlapát és a…..
Subba Buziverés a Klub64-nél? 2010.06.16 14:00:00
Nem kommentálnám a frissmeleg.hu (:-D) által lehozott levelet, a lényeg hogy most már nem csak zsidókomcsinégyévmúlvalógnifogtok vagyunk, hanem -ezek szerint- buzik is!„Nemzeti érzelmű magyarok. Így definiálják magukat azok az „emberek”, akik rám támadtak 2010.…..
East Coast Rulz 2010.06.17 01:32:26
@Gempacsöki Boborján: Tegyel rendben egy par fogalmat a fejedben Boborján fiam, es maris meg erted, hogy az animalszex meg a hullaszex meg pedofilia meg az egyeb fasz peldaidban, csak az egyik fel egyezik bele a szexbe, a masik nem! Egybol nagyobb ertelmet nyer a HSz-em a kis buta fejedben.
East Coast Rulz 2010.06.17 04:21:37
@Wolfram:

"nem tartom magam a téma szekértőjének, de egyszer fiatal koromban láttam egy animálszex filmrészletet, és nekem úgy tűnt, hogy abban a kutya is akarta, nem csak a nő."

Nem tudom, de talan beszeltel a kutyaval es talan ő is oszinte volt veled.

" jogi értelemben meg pedofilia az is, ha egy 18 éves fiú és 15-16 éves barátnője szeretkeznek."

Jogi problemakrol nem is vitazunk itt, az egy masik blog, de valakit megverni (ha tenyleg megtortent) az jogilag is buntetendo.

"ugyanakkor homoszexuálisok is követhetnek el erőszakot (persze csak elméletileg, tudom, ők nem olyanok)"

Termeszetesen, de ott is csak az egyik fel egyezik bele, szal nem kolcsonos!

"nem hinném tehát, hogy a kölcsönösség egyértelműen kategorizálja a szexuális (na most nem is tudom milyen szót használhatok... ) eltévelyedéseket?"

Nem is, CSAK egy aspektus, amin keresztul jobban vizsgalhato es osztalyozhato a cselekedet. Ahogy te is szoltal rola, van ennek tobb vonzata is pl.: jogi!

Szal, parbeszed baratom... Es akkor meg nem beszeltunk arrol, hogy hol tart ma az orvostudomany az agy "fejlodesevel" kapcsolatban. Lasd, vitak a fiatalkoruak buntethetosegerol!

ui.: ha nem hiszel nekem akkor nezz utana hogy mi tortenik az emberi agyban 15-30 kozott. Talan segit megerteni abban, hogy mirol is beszelek!
Iszonyatosan hosszú nyűglődés után döntött arról a Starbucks, hogy belép a magyar piacra. Ezzel gyakorlatilag az összes jelentősebb konkurenciát beengedte maga elé, majd kiválasztotta Budapest legbénább helyszínét, a kissé már lelakott, kellemesnek egyáltalán nem mondható…..
East Coast Rulz 2010.06.16 20:10:15
@iBKV: hehe a nap vicce! A sok sznobot kialto irigy "dick"! :)
East Coast Rulz 2010.06.16 20:11:52
@Aimée Fontant: es most lehet, hogy sokan fognak le sznobozni! De szarjal bele, a sok cso latasu velemenyebe!
East Coast Rulz 2010.06.16 20:56:24
@Monsanto: gondolom tobb kocsmanak vagy kupinak jobban orulnel! Vagy talan vegyiuzemre izgulsz?
Modorosblog Az expasim 2010.06.15 07:00:00
-Na nézzenek oda - mit eszünk ma, Bazsi? -Karbonárát, én csináltam. -Komolyan? De ügyi vagy. Carbonara... e una Coca-Cola... A volt barátom is állandóan a konyhában sertepertélt - mondjuk ő szakács végzettségű is volt. Ennél azért egy fokkal bonyolultabb dolgokat főzött…..
Kedves Blog! Hosszú hetekig egyfolytában hőemelkedésem volt, estére pedig mindig 38 fok fölé csúszott a lázam. Eleinte nem sokat törődtem vele, de egyre fáradékonyabb lettem, nem tudtam koncentrálni rendesen, a munkámat sem tudtam a kellő módon végezni,ezért nagy nehezen…..
East Coast Rulz 2010.06.12 22:40:59
@bakela: Ha te orvos vagy baratom akkor en meg a papa egyenesen Romabol! Esetleg csak szeretnel az lenni... De gondolom a inkabb te a posztolo vagy es, hogy hsz-t generalj igy egybol irtal is egy frappans "troll-ing"-ot a cikked ala csak az ui.: maradt ki! A nap poenja!
A válogatást ezen a héten az Orgazmustojás támogatja! Nyerj te is!A három grácia beindulÁrpival és ZsoltivalOkkernéMelózomFotosop ArtistaAlaposan dokumentált NellyAlaposan dokumentált Erik atHeti MILFAnya azt mondja azonnal vedd le!!!Hawaii szigetén egy táncos csajjalHeti ILFHeti…..
Rabyn a gyerekkori nyelvoktatás problémáját illetve értelmét, hasznosságát boncolgatja nekünk küldött levelében. Üdv! Mivel régen volt már post, gondoltam feldobok egy témát, ez pedig a nyelvtanítás lenne.  A lakótársam azt tanulja, hogyan kell 3-7 éveseket angol…..
East Coast Rulz 2010.06.08 13:48:48
@Oreg: egyetertek! Szinten expat! Eleinte a gyerek keveri meg a nyelveket, de 6-10 eves kor kozott, mar kulon tudja valasztani a nyelveket es, hogy kihez milyen nyelven kell szolni. Szomszedunk:

apa-francia
anyu-usa
babysitter-spanyol
A tegnapi poszthoz kapcsolódó írást teszünk ma közzé, elodnek köszönjük!Kedves Ellenőrző blog!   Azt olvastam a minap, hogy Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szeptembertől visszaállítaná a buktatás lehetőségét az általános iskola második osztályának végétől.…..
East Coast Rulz 2010.06.05 02:51:15
@kolbászoszsömle: neked meg harom tockost, meg par sallert aztan megtanulod, hogy ne irj baromsagokat!
Subba Subba szív iWiW: Picsa 2010.06.04 09:15:00
Az iWiW felhasználói így fogalmazzák meg magukat az interneten.A világ legjobb fotója és A világ leggyorsabb alakformálása számítógépes program felhasználásával! KényelmesenPicsaMILFAlaposan dokumentált hétvége Ópusztaszeren!Kéz a kézbenCsóválja a farkátFotosop…..
Jól rémlett nekem Laci levelének olvasása közben, hogy valahol én láttam már valami hasonló szörnyűlködést és valóban. Nagyjából másfél éve a Homár is megénekelte a témát, de természetesen azóta sem változott semmi az ügyben. EU tagországokon kívül sok helyen szükség…..
East Coast Rulz 2010.06.02 18:55:57
@anarch: hahaha! A nagy okos bloggernek veled vagy a guglival kellet volna konzultalnia eloszor! Na de mindegy mire majd 15 eves lesz talan majd ezt is megtanulja:)
East Coast Rulz 2010.06.02 20:08:29
@1 Fószer: lehet hogy a mi baratnonk! Tudod, mint a Suzuki a mi autonk:)
A péntek ezért is a legbajnokabb nap a héten, itt az iWiW válogatás! Ezt az ellenségeimnek Ez a kép magáról beszél ÉlkuSzilveszterHeti kamu regisztráció, és az eredetiValami mégis ugyanazNetfüggőTestvéreimmel és édesanyámmalFotosop artistaFotosop artista…..
Az elmúlt napokban a kétharmados parlamenti többséggel rendelkező FIDESZ-KDNP szövetség minden korábbi tempót meghaladva kezdett neki a jogalkotási munkának. Hagyjuk most, hogy a jogalkotási munka dandárját a legtöbb demokratikus országban általában igazságügy-minisztériumok képzett kodifikátorai…..
East Coast Rulz 2010.05.20 14:25:57
@bryan: Ahan, es Charles Darwin is ennek a a sotet amerikai biznisz-nek a tagja? Ebreszto! LOL
East Coast Rulz 2010.05.20 16:24:42
@sas71: Jaj, mar megint osszekevertem Nemeth Sanyival! Annyira hasonlit a nevuk!