Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Khabbas

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tajvani tévés animációk, amikben az amerikai celebvilág és popkultúra eseményeit magyarázzák el a helyi lakosoknak nagyszerű videókban (mi is kitettünk párat belőlük), zseniálisan mulatságosak, és csak idő kérdése volt, hogy valamelyik amerikai cég mikor csap le a szorgos…..
IDDQD Bréking: Battlefield 3 2011.02.04 13:05:00
Egy darabig gondolkoztam a megfelelő címen, aztán rájöttem, hogy akinek ennyitől nem nő meg a pulzusa, annak mindegy mit írok, szóval a lényeg: március elsején hivatalosan is megindul az őszre tervezett Battlefield 3 marketinggőzhengere, egyelőre csak ez a teaser videó van (igen, én…..
Khabbas 2011.02.04 14:09:57
Itt a nyakunkon a január, és ezzel egy rakás visszatérő sorozat, főleg a kábelcsatornáknak köszönhetően. Az egyik ilyen a Southland, ami a harmadik évaddal folytatódik majd a TNT-n, azt követően, hogy az NBC jól kitolt a készítőkkel, és elkaszálta a szériát. A döntést a mai…..
Khabbas 2010.12.20 12:32:58
Khabbas 2010.12.20 12:33:54
@Khabbas: És ezt rohadtul nem ide akartam írni...
Damn you multitasking!!
Akár az év híre is lehetne, de a napé tutira: a Stargate Atlantis egyik főszereplője, a mindenkit halálra és azon túl irritáló Dr. Rodney McKay, azaz David Hewlett a Stargate-franchise legújabb és legkomorabb darabjában, a Universe című sorozatban lesz vendégszereplő. Sajnos arról…..
Véget ért a saga, megvan az ítélet, illetve egy vádalku: Charlie Sheen, a televízió jelenleg legjobban fizetett sztárja és egyik ügyeletes botrányhőse bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádak közül a legenyhébbekben, és ártatlannak a súlyosabbakban (életellenes…..
Igazi tökös rendőrös sorozat, pont olyan, amilyet a CBS idősebb korosztályba tartozó nézői igényelnek, ráadásul ez, mármint a Blue Bloods az a széria, ami visszahozta a tévébe az örök bajuszkirály Tom Sellecket. A készítők eddig  nem nagyon mutattak fel semmit egy…..
A hétvégi SNL-epizódot a tévé egyik nagyasszonya, a most 88 éves Betty White vezette, akit az amerikaiak komikus istennőként tisztelnek egészen 1939-es első szereplése óta. White hetvenéves karrierje alatt 18 Emmy-jelöléséből hatot be is gyűjtött, és általános vélekedés…..
A 2007-es Star Wars-paródia sikerén felbuzdulva Seth MacFarlane elkészítette a Birodalom visszavág Family Guy-féle paródiáját is Something, Something, Something Dark Side címmel, amit december 22-tőől lehet megvásárolni és letölteni, no meg egyéb módszerekkel beszerezni. Nem vagyok…..
Khabbas 2009.12.03 18:35:28
Sajnos bejött, amitől tartott a jónép: a kegyelemkenyéren műsoron tartott Dollhouse a második évaddal sem váltja meg a világot, sőt. Nem elég, hogy a péntek esti halálzónában kellene legalább 3.0 körüli 18-49-et hoznia, de egy olyan sorozatot kapott felvezetésnek, ami máris…..
Vadonatúj V-promónk van, igaz, nem sok új képsorral. Ami viszont annyira nem jó hír az, hogy az ABC csak ez első négy részt vetíti le novemberben, amolyan mézesmadzagként, és a sorozatot csak márciustól, a téli olimpia játékok közvetítése után fogják sugározni. Korábban…..
Van egy nagyon-nagyon spoileresnek tűnő promónk a House következő részét illetően, el is dugtuk az ugrás utánra, mert nem akarjuk elrontani senki szórakozását Addig is egy random kép két főszereplőről. ..
Khabbas 2009.04.30 14:33:02
comment:com Elhunyt Andy Hallett 2009.03.31 13:43:00
34 éves korában, súlyos szívbetegségben hunyt el Andy Hallett, a Buffy, a vámpírok réme című kultsorozat Angel című spinoffjának egyik szereplője. A színész öt éve küzdött betegségével, négy alkalommal kórházi kezelésre is szorult, de ez nem akadályozta meg zenei karrierje…..
Khabbas 2009.04.01 11:37:52