Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dakota74

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ádám meglepődve tapasztalta, hogy évek óta elhanyagolt nyaralótelke vidékén az önkormányzat kiszervezte a szemétgyűjtést, akik most visszamenőleg ki is számláztak neki fél év fantomszemétszállítást: Ma landolt a postaládábmabn egy számlának látszó levél a Remondis…..
Dakota74 2009.10.07 12:51:04
Mátyás a hétvégén szívta meg a Kikával, amikor az ingyenes házhozszállításért elkértek tőle 5000 Ft-ot. A sztori részletei az előző posztban, a Kika bocsánatkérése pedi már itt is van alul, ami szerint nem a hirdetésük hazudik, hanem az ügyfélszolgálatos nem volt képben.…..
Dakota74 2009.08.07 07:26:25
One
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Zoltán zenéket szerez, egyszer már szerepelt is nálunk, most viszont klasszikus naív ügyfélként írt. Az E.ON minden előzetes bejelentés nélkül vágta le a nyaralójukat az áramellátásról, egy mozdulattal elintézve a családi nyaralást. A kalandhoz nem kapcsolódó, ám a…..
Dakota74 2009.07.07 22:09:34
@Kémütyüm: Ez nagyon ott volt!:-DDDD
P. szerint a telefonját azért nyilvánították teljesen használhatatlannak a Nokia szaküzletében és azért kérték, hogy ha már így alakult, náluk dobja ki, hogy szépen zsebretegyék a nagyértékű eszközt. A telefont viszont azóta is hiba nélkül működik, P. pedig a…..
Viktória az Ikea éttermében sosem tapasztalt hisztérikus álapotokkal szembesült: pénztárosok veszekedtek a vásárlókkal és ellenőrizték őket, valamint az eddig ingyenes bébiétel mellé vásárolni kellett. Amikor még a kupakot is elkérte, egy nemet és a…..
A hipermarketek katalógusgyárosainak két éve elég nagy közröhejt keltett "hogyan fér el 10 ember egy felfújhatós medencében" kérdésére a Baumaxnak sikerült először hivatalosan válaszolnia. Náluk ugyanis a lubickoló fiatalok fényképe már "szimbolikus fotó"…..
A benzinkutakon rendszeres, hogy a tankolás után még egy kis vásárolgatás vagy kávézás idejére a kút mellett parkolnak az autósok, először Győző is azt hitte, egy halom ilyen tahóba futott bele a mindig zsúfolt ÖMV kúton. De a pénztárostól megtudta, maguk a kutasok állják el…..
Dakota74 2009.04.18 19:23:53
@Győző63:
Arany Apa!
Hogy nekünk miért nincs céges autónk?Na,elmesélem.
Ha minden ember irodában ücsörögne,mint jómagad,és ingyen autó,ingyen üa.ingyen telefon...(ingyen élet),akkor nem tudom ki a franc építené fel a szaros hitelből vett házadat.Mivel a magadfajta agyoniskolázott még véletlenül sem konyít hozzá!
Rohadtul lenézitek a kétkezi melóst,aki nélkül igencsak meg lennétek lőve.
Sajnos a MELÓSnak nem jár céges verda!
Dakota74 2009.04.20 11:13:50
@Győző63:
Ja,hogy te pótolhatatlan vagy?Elég vicces.Mégis ráértél úgy 10 percig rakosagatni a csekkjeidet,aztán rögtön sürgős lett tankolni.
Az év álláshirdetését küldte el a Homárnak Bede kolléga: a príma ajánlat bebizonyítja, hogy vannak képernyős szakmák, ahol a nyelvtudás egyáltalán nem feltétel, akkor sem, ha 40 ország polgárait kell verbálisan meggyógyítanunk. Irtó nagy hülyeség volt blogolással…..
Dakota74 2009.03.18 12:12:08
Vannak még igazi, régivilágbeli Naiv Ügyfelek, akik a legelkoptatottabb, klasszikusnak számító átverésen is képesek úriember módjára felháborodni. Olyan alapigazságokon, mint hogy a magyar korlátlan mobilnet hazugság. Ismerjék meg Benedeket, akinek nem mondták meg, mit töltött…..
Dakota74 2009.03.17 08:40:08
Hát ez gyorsan ment. Vasárnapról hétfőre virradóra posztoltunk be egy beszámolót arról, hogy az Aréna Pláza Cserépváros nevű boltjában állítólag megkattant az eladónő, és iszonyú trágár szavakat köpködve kitessékelt egy vevőt, amit egy rakás vásárló figyelt…..
Dakota74 2009.01.20 16:55:39
@elwood:
1etértek!
L. nagyban árul cuccokat a Vaterán, heti 25-50 megrendelője van, és a kisebb értékű termékeket kénytelen a Magyar Postával küldeni. A minap micsoda meghökkentő baleset érte egy vevőjét! Memóriakártyát vásárolt L.-től, de a boríték a "postai kezelés folyamán sajnálatos…..
Egyforintos történet. A Teszvesz ügyfele hiába fizette be a jutalékot csekken, ezt 4 hónapig senki nem hitte el neki, bár állítását alá tudta támasztani a befizetést igazoló szelvénnyel is. Bírósággal fenyegették, kvázi lehülyézték és később még a fórumból is…..
Dakota74 2009.01.14 13:45:08
@Infomaker:
Ismerem a dörgést,én a Vaterán jártam így.
Ha nem a pontos összeget adod fel,azt mondják:nem tudják beazonosítani,hiába a név és cím.
RÖHEJ!!!!!
Süncsaládot nekik!
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..
Dakota74 2009.01.13 10:11:13
Nem egészen értjük Zoli levelét. A karácsonyi poénos üzeneteinek egy része nem érkezett meg a címzettekhez (akik talán ennek még örültek is), a Pannon ügyfélszolgálatán pedig elmondták, amit eddig is tudtunk: a szolgáltató csak a saját ügyfelei közötti sms-ek megérkezését…..
Dakota74 2009.01.08 10:50:47
Dakota74 2009.01.08 10:55:34
Dakota74 2009.01.08 11:03:40
K.N. és társai lucullusi lakomáról álmodtak, amikor kiderült, hogy a Gundelban tartják a céges bulit. Bruhaha, a csúcsgasztronómiában láthatólag járatlan olvasónk saját szájpadlásán tapasztalhatta meg, hogy nem a Gundel a város legjobb étterme.   Ceges karacsonyi vacsora,…..
Renitens biztonsági őrökből nincs hiányunk mostanában, de a Nyugati téri Kaiser's késsel keménykedő Rambo-imitátorát inkább ne rugassa ki senki az állásából. Persze ha valaki arra jár mostanában és lefotózza nekünk, ahogy a késével a körmét piszkálja, annak megköszönjük…..
Dakota74 2008.12.12 09:04:08
Még meleg nyár volt, amikor MB megrendelte és leelőlegezte az új konyhabútorát. Azóta eltelt 4 hónap, de most pénteken bár ajtók nélkül, de végre megkapja a bútort. Mivel a bútoráruház a szerződést dátum nélkül adta ki, így a szállítási határidőért hiába reklamált.…..
Levélírónk felhúzta magát azon, hogy a Közterület Felügyelet gurulós kukái 2 parkolóhelyet foglalnak, megbüntetni ezért nem lehet őket, fizetni meg persze nem fizetnek érte. A II. kerület Gyorskocsi u. 23 előtt a Centrum Parkoló 2 db helyét hetek óta a Közterületesek nagy,…..
"Volt egyszer egy anyuka, úgy hívták, hogy Marika". Az ember elnémul, aztán pironkodva folytatja a konzumálást. Olyan agyzsibbadást, mint amit Axa érzett a versbe szedett babaszemvizsgála-reklám olvastán, a Földön szerintem egyedül én szoktam tapasztalni, amikor kinyitom a…..
Dakota74 2008.12.02 10:38:48
:-)
Sixx kolléga ha épp nem egy macskával küzd, akkor a Vodafonnal. A mobilnet forgalomkorlátozása után másik szolgáltatóra vágyott, ám jött a meglepetés: egy ajándék hűség évet varázsolt neki az ügyfélszolgálat. Na ezért érdemes a szerződést minden esetben jól elrakni és…..
Dakota74 2008.12.02 09:11:40
1
A százas zsepi köddé vált, mint a 2 decis tejföl, a 20 szálas cigi vagy a fél literes korsó sör. A Homár megnézte az itthoni adagot és valóban: az eddigi nagy 100-as felirat helyett csak a termékleírásnál szerepel, hogy a csomagban valójában csak 90 db zsebkendő van.Úgy…..
BKV figyelő kolléga találkozott az adománygyűjtés eme eredményes módszerével Tesco-ban. Azért a másik oldalon is gondolkozzunk el kicsit: ki az, aki egy noname pénzgyűjtőbe képes egy fillért is beledobni?A Tétényi útnál nyílt Tesco Expresszben fényképeztem szerda este. Egy kis…..
Dakota74 2008.11.27 16:01:19
A Homár kedvenc malaca fotózta ezt a felszolgálóknak szóló feliratot a Dokk Cafe öltözőjében. Az bizalmatlan üzletvezető kétségbeesett backdoorja szerint az alkalmazottak képesek elvarázsolni a pénzt, ha az vállmagasság alá, vagy a kasszástól túl messzire kerül. De legalább…..
Levelet kaptunk a Palacsinet-től, akikre még pénteken panaszkodtak Miklósék. A levélből megtudtuk, hogy a pizza nem tud megfordulni a dobozban, hogy a 2 és fél óra csúszást erős túlzásnak tartják, de azt is, hogy szerintük a vevőnek mindig igaza van. Kedves Homár! A…..