Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ranger32

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!10 éve élek házasságban és tavaly megcsalt a nejem.Igaz a 10 év alatt elég sok vitánk volt de mindig szerettük egymást.Sajnos én elkövettem alkoholos állapotban elég nagy hibákat irányában.Nem figyeltem rá és a munkahelyén volt aki kedvesebb volt hozzá mint én.Az ipse…..
Néha egy-egy éjjel mindketten kimentünk az M5-ös autópálya melletti hipermarketekhez, és a kocsiban összehoztunk valamit.  Üdvözlök mindenkit! Lehet meglepő, de azt mondom, nem ritka történet, csak nem szoktuk az ilyeneket közszemlére tenni. Nem mesélem el az elmúlt 2 és…..
 Cseteléskor az operátorral összejönni? Mi jöhet még? Ez nem egy friss sztori kb 3 év történt de érdemes elolvasni több tipikus hiba van benne. Természetesen a részemről. Akkoriban egy 17 éves már szerelem témában nem tapasztalatlan lány voltam. Túl voltam már akkor kettő…..
Mai témánk a szaxofon.   A kép innen   Elég valószínűnek tartom, hogy az én történetem mindenkit a http://szakitshabirsz.blog.hu/2009/03/05/ket_lanynal_is_torzsvendeg_lettem sztorira fog emlékeztetni, de azért aki megteheti, olvassa el ezt is. =]   Békésen…..
Tehát van két rossz dolog: a netes társkeresés során és a munkahelyi konyhában megismert fiú. Az eredmény lényegtelen, mert a fiúk bénák. Netes társkeresőm nézegettem körbe, mert egy ideje nem volt olyan, akivel komolyabbra akartam volna fűzni, kalandot pedig nem kívántam.…..
 Párleírás lelki gyomorforgással. Szia Szaki-blog és mindenki akinek van kedve elolvasni! Olvasgatom a blogot egy ideje és gondoltam, hogy ha más történetein szórakozom akkor én is írok nektek és így ti is szórakozhattok az én lelki nyomoromon. :) Nem vagyok mai csirke,…..
Ha félreteszem minden ellenérzésemet, amit a petting szó előhív bennem, akkor sem értem, az ilyen csávók honnan kerülnek elő. Rómából kutyát hozni exnek, majd új csajt Rómába vinni? Kedves Szakítós! Legfőképp segítségeteket szeretném kérni, hogy eldöntsem, hogyan kellene…..
Hol van a korrekt szakítás határa? Kérdezi a levélíró. Sehol, korrekt szakítás nincs. A kép innen Szisztok!   A ma reggeli postról eszembe jutott egy korrektnek tűnő (!) szakítós sztorim. Csak a szitu másik oldaláról...   Jó pár éve már, hogy összekeveredtem egy…..
Egy 37 éves nő élete a lovásszal, a nőgyógyásszal, a kanadaival és egy mérnökkel. Szex és Budapest a szakítósblogon.Olvasgatom ezt a blog-ot. És furcsán érzem magam. Egyrészt kicsit megnyugtat (tudom, magyar szokás, ha "megdöglött a tehenem, legalább a szomszédé is…..
Ezért nem jártak se a moziba, se az utcára. A srácnak ciki volt a csaj, de azért dugta volna. Hát hogy van ez?InnenSziasztok!Gondoltam, megosztom veletek a legdurvább dolgot, amit valaha a fejemhez kaptam, és a barátaim egytől egyig állítják, Top 10-es!Az illető srác 24 volt, én 22.…..
A nagyszájú csávó szeret hősködni: Én megverek bárkit! Nekem jöhet akármilyen kétajtós szekrény! Ha tízen jönnek rám, akkor sem tudnak megverni! Fél kézzel kiütöm! A kép innenKedves Szakítósok!A múltkor már küldtem nektek egy sztorit,  és a hozzá kapcsolódó…..
Délelőtti szabályunk: ne házasodjunk, amíg nem vagyunk biztosak. Alszabály: viszont ne kacsintgassunk a barátunk barátjára.   ÉS MI VAN, HA NEM BÍROK??? Rég volt, mikor kezdődött a történet, szűzességem elvesztése előtt :) kb 12 éve. Egyetemi szerelem, nekem igazi első.…..
Ismét egy tisztességgel megírt történet, a fiú élete összes nőjével elszámol, első csók, első óvszer, első szemét nő miatti részegedés. A heti képeket a NAK blogból nyúlomSziasztok,Első barátnőm 16 én 16.5, ő szedett fel, mert edzések miatt akkoriban nem igazán…..
Az első történet nagyon vicces a mélyhűtött Jagermaisterről, a második meg szomorú, mert ilyenek vannak benne hogy: Én voltam élete legjobb pasija, többet kapott tőlem mint bárki mástól addigi életében és tulajdonképp mindig is egy ilyen férfira vágyott, aki szereti, nem veri…..