Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laziorome

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha megoldod, önbizalmat kapsz. Világos lép!A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
laziorome 2019.02.18 08:43:10
Sakkozz mindennap! Aljasság! 2019.01.12 00:21:06
Aljasság ennyire nehéz feladványt feltenni. Nos, holnap nehezebb jön... Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
laziorome 2019.01.12 08:56:02
laziorome 2019.01.12 09:06:31
A sakk nem unalmas. Ez tény. Így aztán jövőre is találkozunk! Minden kedves olvasómnak boldog új esztendőt kívánok! Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
Geekblog Mystery Road 2014.02.17 13:26:10
Gyönyörű, de egyhangú pusztaság, amerre a szem ellát. Élhetetlenség, kilátástalanság és nyomor, ha nem fizikai, akkor lelki, mindez a kitörés, a továbblépés reménye nélkül. Több évszázados történelmi atrocitásokig, tragédiákig visszanyúló, feloldhatatlan faji…..
laziorome 2014.02.18 14:12:00
@kukilopezromero:

Stricheltek, egy anya-lanya komboval. ;-)

Reg lattam ennyire nyomaszto es belassult filmet, meg a lövesek is olyan rohadt almosak voltak. Bumm 1,2,3, Csatt, olyan nyugodtan lövöldöztek egymasra, mint egy vasarnapi ebed utanni paintball partin.
Legutonn nyaron ereztem ugyanezt Tiszaszölösön- 40 fok du. 13:30 Bikavér vendeglatoipari egyseg, felreszegen vartuk hogy megjöjjön a rendelt csülök a henteshez, es nem mozdult semmi, megallt az idö.
Van az úgy, hogy az ember élete mélypontján kap baráti segítséget és mire feleszmél, már minden megváltozott körülötte. Ez történt Samsival is, aki tulajdonképpen kíváncsiságból vágott bele egy tiroli kalandba, ami olyannyira bejött neki, hogy ma már kint él. Kolbász van,…..
laziorome 2013.01.06 19:13:32
@waze:
Bad Gaststein-ban voltunk sielni 1 hete- Salzburgtol 1 óra kocsival kb 80 km- az összes Hütteben magyar volt a személyzet 80%-a es nagyon sokan nem beszeltek nemetül, szedtek az asztalt es vittek ki a kajat, ha nem ertettek valamit szoltak az osztrak kolleganönek, aki fevette a rendelest. Beszelgettünk par pincerlannyal, penzröl nem esett szo, de meg voltak elegedve.
Fospisztollyal lövöldözik a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala, hatástalan nyilatkozatot ad ki, közben a szlovákiai magyar pártok mélyen kussolnak. A szlovákiai közvélemény szemében, lassan, de biztosan Vona Gábor-féle Jánosíkká válik Marian Kotleba. A magyar nacionalisták keresik…..
laziorome 2012.10.01 16:04:30
@Csehszlovák Kém: a bekes többseg rasszista oh persze, igy születtek- szerinted miert van hogy a jobbik keletmagyarorszagon tarol es nem a balatonfelvideken????? aki a jobbikra szavaz az = naci, nem feltetlenül csak egy magarahagyott ember akit behülyitettek, mert senki nem foglalkozik a problemajaval, es az antisocialis kisebbseg problemajival sem foglalkozik senki, Te meg trombitalsz hogy mindenki fasiszta ez a megoldasod???

Mit varsz Mo-n amig az egyik fel 1 Farkas Floriant a masik meg 1 Kolompar Orbant tud felmutatni, mit varsz amikor meg mindig müködik a "vajda" mint intezmenyrendszer, 2012-t irunk, mi az a vajda??
agysebeszek gyülekezete hogy akkora több 10 millas kocsikkal jarnak, es senki sem kapargatja meg öket, hogy gyerekek honnan a faszbol van a love ilyen szep autora- mert hozzak a szavazatokat.......
mit varsz hogy mi fog valtozni?????

es igenis a többseg az bekes, mert ha nem az lenne mar elszabadult volna a pokol, probalnak 1-röl a 2-re jutni de öket ugyanugy leszarjak, SZAVAZATOKAT latnak bennük vagy NACIT.
laziorome 2012.11.23 14:43:29
@Csehszlovák Kém: En nem ismerem a szlovak Vonat, es nem is azzal van baj, hogy ez az egesz performansz hanyingerkeltö, mert az, HANEM

nagyon sokan, köztük Te sem erted meg hogy amikor a "bekes többseg" falat huz vagy egy ilyen nyomorult melle felsorakozik, az nem azert van mert NACI, hanem azert mert nem lat mas kiutat, mert senki sem segit neki es senki sem segit a masik oldalnak kikecmeregni a szarbol.

Te sem segitessz ezzel a hozzaallassal, a Vona felek sem segitenek, a Kormanyzoerök pedig dörzsölgetik a kezüket hogy a sok paraszt legalabb egymassal van elfoglalva, es nem tesznek semmit.

Csak annyit kene mondani hogy igenis mind a ket fel aldozat, mert azok, mondjuk fele annyi kommentet sem kapnal, mert az ertelmesebbje csak bologatna hogy ja igy van, es csak par hülye kattogna a ciganybünözesen meg hasonlo faszsagokon.

Te teszed a "bekes többseget" NACIVÀ, es nem a megoldast keresed hanem a benzint pisálod Krasznahorka büszke várára!!!
Bár megdőlt Gyurta világcsúcsa 200 mellen, vannak még jó hírek a nagyvilágban: a Goldenblog hírblogok kategóriában, a szakmai zsűri véleménye alapján, 2011 után, a dotoho bekerült 2012-ben is a legjobb 10 magyar hírblog közé! Egy kis dotoho-történelem: 2007-ben…..
laziorome 2012.09.17 18:18:10
  Robert Fico megdöntötte Vladimír Mečiar eddigi rekordnak számító, 37,3%-os, 1992-es, választási eredményét, és a demokratikus Szlovákia fennállásának legelsöprőbb, 44,9%-os győzelmével megnyerte az előrehozott parlamenti választásokat. Az alkotmányos többséghez…..
Mivel statisztikailag bizonyított, hogy a listákat mindenki szereti, a Geekz stáb úgy gondolta, hogy ezúttal az utóbbi évtized legjobb sorozatfőcímeit veszi számba, hogy megmutassuk nektek a szerintünk megkerülhetetlen, legemlékezetesebb, legjobban megkomponált, legmegragadóbb,…..
laziorome 2011.01.14 13:08:02
A különböző államok (hadseregek) nukleáris csapásmérési potenciálja, kapacitása (magyarán és leegyszerűsítve: atombomba a spájzban) olyan téma, amely az utóbbi időben (hála az Iráni Iszlám Köztársaság, valamint Észak-Korea erőfeszítéseinek) nemcsak a biztonságpolitikai…..
Kivételesen peches hétfő estéje volt annak a budapesti Homár-olvasónak, akit ököllel arconvágott egy Belváros-szerte ismert áltaxis, aztán, amikor sajgó állkapoccsal és éjszakai busszal próbált volna hazajutni, felszállt egy jegy nélküli részeg, akit az ellenőrök atipikus…..
Nemrég elkészült Péterfy Bori legújabb klipje a Téged nem című szerzeményre. A dal a majd csak most következő második Péterfy Bori & Love Band-lemezen lesz rajta, de már egy ideje digitális formában megvásárolható egy rakás remix társaságában. A klipet Gács Tamás…..
Sziasztok!Nekem is van néhány "problémám". A barátommal 3 és fél éve ismerkedtünk meg neten keresztül. Minden szépen és jól indult. Hetente találkoztunk 3-4 napot, mert ő Pesten lakik, én meg vidéken. Akkor még a gyakorlatomat töltöttem, meg készültem az…..
Amióta Gyurcsány Ferenc lemondott, az MSZP-ből beszélt bárki arról, hogy ki lesz 2010-ben a miniszeterelnökjelöltjük? Ők a kormánypárt, nincs hátra egy teljes év sem az országgyűlési választásokig, és nincs semmi ötletük? Mi ezt csak arra használjuk, hogy betegyünk egy képet…..
Nem egyszerűen a 25 legjobb játékost kerestük, hanem azt a 25 játékost, akik a legerősebb magyar válogatottat alkotják, válaszolta Énekes Lajos edző a vasárnap véglegesített világbajnoki keret kialakításával kapcsolatos kérdésünkre. Az utolsó két kimaradó véleményét már…..