Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barneby

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is engedjék meg, hogy elismerjem Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos asszony, valamint Lakatos Tibor ezredes úr munkáját, vagy hát fogalmazhatnék úgy is, hogy az áldozatvállalásukat! Azt megítélni nem tudjuk, hogy a színfalak mögött pontosan mit is tesznek az operatív törzs…..
Génmódosított gyerekek születtek Kínában. Rögtön kettő is. Erről maga a génmódosítást végző tudós számolt be egy videóüzenetben. A nagy bejelentés a National Geographichon nézhető meg.   A világ tudósai azonnal kikeltek a történtek ellen. Azzal vádolják kollégájukat, hogy minden tudományos és…..
Barneby 2019.12.12 19:10:50
@apro_marosan_petergabor: Egyszerűen azért, mert ehhez senkinek nincs joga.
Én azon az állásponton vagyok, hogy a túlnépesedés egyetlen megoldása egy másik bolygó kolonizálása lesz, miután kifutottunk minden időből. Ez egyrészt tökéletesen passzol a vírusként viselkedő emberiséghez (új gazdatest kell), másrészt az emberiség hosszútávú fennmaradását is szolgálja. Kelleni fog pár generáció, hogy alkalmazkodjanak az új bolygó adta körülményekhez, de ezt követően elkezdhetik/elkezdhetjük lelakni azt is rendesen, mint itthon. Szerintem a körülmények éppen ezt segítik elő, errefele haladunk éppen.
Nem kell elmélyült klímakutatónak lenni ahhoz -- igaz, a minimális összefüggések ismeretére azért szükség van --, hogy lehessen tudni: miért nem a klímakutatók javaslatai fogják megoldani azt a válságot, amely egyszerre állt össze objektív (leegyszerűsítve: az üvegházhatású gázok megnövekedett…..
Barneby 2019.09.03 12:35:08
@neoteny: szerintem nagyon közel áll egymáshoz a két dolog, az önző emberek is lehetnek következetesek és következetlenül is lehetsz előzékeny.
Az önzés egyfajta öntisztelet, ennek kifejezésmódka viszont lehet agresszív/szubmisszív, ahogy következetes/következetlen is.
Van neki egy erős negatív marketingje ami véleményem szerint káros.
  MZP emlékezetes interjúban árulta el a gyerekek fenyítésének fortélyait. Kifejtette, hogy „fontos volt, hogy a gyerekek szót fogadjanak, és ilyen szempontból én a testi fenyítésnek is szükségét érzem”. Ezek után sajnálkozott egy sort, hogy a magyar törvények túl szigorúak, és úgyse tartja be…..
Barneby 2019.06.26 08:11:45
Olyannyira tisztában van mindenki azzal, hogy az ő gyereknevelési kultúrája az egyetlen igaz út (merthogy ugye soseverte/néharácsapott/agybafőbe és lám: a gyerekéből sem lett különb ember, ő is ugyanúgy soseveri/néharácsap/agybafőbe), hogy szinte felhatalmazva érzem magam, hogy kinyilatkoztassam az Egyetlen Igazi Utat , a Legigazigazabb igazat:
A jó keresztény idejekorán megtanulja elrejteni a bűnös énjét, a tisztátalan gondolatoknak nem enged utat kifelé. Tőkéletes képmutatást tanul. A gyermek jó kereszténnyé válásához szükséges, hogy ezeket a praktikákat lehetőleg mielőbb megtanulja, a szülői képmutatás és a hazugság (pl nem verem lilára a gyerek seggét, amíg a vendégek itt vannak, mert ugye sosem szoktam, max néha megszorítom a kicsi kezét) éppen ezért egy fontos minta.
Minél nagyobb a kontraszt a két világ között, a gyermek annál egyszerűbben, éppen ezért korábban ismerheti fel az álarcok viselésének a szabályait, ezzel nagy mértékben hozzájárulva a későbbi sikeres életéhez. Ez lehet az oka (jajbocsánat: ez az oka) annak, hogy a vallókról elterjedt egy pletyka, hogy kisfiúkkal szerelmeskednek, amiről utána nem szabad beszélniük senkinek. Ők értik igazán, mivel járulhatnak hozzá a boldog világkép megteremtéséhez, sajnos a beavatatlanok ezt nem érthetik.

(elnézést minden hívőtől, igyekeztem kiemelni, hogy a fenti sorok a "vallókról", a képmutató hívőkről szólnak, akik a tinta mögé bújva próbálják nemcsak, hogy igazolni a saját gyarlóságukat, de másokat bírálni, ha eltérnek ettől a gyakorlattól)
  Reggeli rádióműsorukban Bárdosi Sanyiék pár napja vérre menő csatát vívtak annak kapcsán, hogy kié a felelősség, ha mosásnál papírzsebkendő, húszezres, vagy bármi egyéb a ruhazsebben marad. Megmosolyogtató volt az a sziklaszilárdnak vélt erkölcsi alap, amelyről a felek érveltek, tökéletesen…..
Andy Vajna halálhíre végigsöpört az elmúlt 24 órában úgy a magyar interneten, mint a hollywoodi sztárok között egyaránt. Elképszető mennyiségű tartalom készült ebben a röpke egy napban a témával kapcsolatban. Tudjuk be annak, hogy híres filmes producerként és kevésbé kedvelt kormánybiztosként…..
téveszmék "A szex mocskos dolog" 2018.09.05 08:25:52
  Pár napja tele volt a net a 21 éves Claire Dalton sztorijával, aki pornót talált vőlegénye telefonján, ezért hét nappal a tervezett esküvő előtt kiadta a srác útját. A mormon egyház kötelékébe tartozó, mélyen vallásos lány családja egyesével felhívta mind a háromszáz meghívott vendéget, s nem…..
Barneby 2018.09.05 20:13:12
@Zsuzsi25: És nem szarnak, nem finganak, nem izzadnak. Tiszták és azok is maradnak. Sosincsenek perverz gondolataik, mi több, bűnös izgalomba sem jöhetnek.
Harmickét évesen mindegyiknek automatikusan kinő a melír és felsővezetők lesznek (a génjeikben van, nem tehetnek ellene semmit) majd harminchatnál spontán megtermékenyülnek.
A férfiak ezzel szemben büdösek, undorítóak és szánalmasak. F@szközpontú gondolkodásuk semmi kreativitást nem tűr meg, mindig csak a szexre gondolnak, mit ha kell, erővel szereznek meg maguknak.
Kihagytam valamit?
Profigrammer's Élet a munkán túl 2018.06.19 07:42:03
Lejárt a munkaideje, bezárta a vezérlőfülkét majd táskájával gyalog indult haza egy mozdonyvezető. A Bors beszámolója szerint a DÁLIA  IC utasai nem értették, hogy hova megy a masiniszta. A szerelvény Füzesabony előtt egy kis puszta -Nagyút- kietlen állomásán állt meg.  Ott kellett megvárni amíg…..
Barneby 2018.06.20 00:01:25
@Buchhalter: a kis mocsok, milyen elégedett már az életével. Húzzuk vissza gyorsan a sárba!
Ájtísként szerintem még egy vesekövet sem tudna kiszedni magától. Ha pedig véletlenül mégis leakasztana valami nőcskét, aki bukik a pénzre, és családot alapítanának, a saját gyerekének a szülését sem tudná levezetni, jó eséllyel ott patkolna el az asszony a kanapén. Magyarul életképtelen.
Nem termel semmit, csak információkat rendszerez, a kommunikációt forradalmasítja (holott erre senki nem kérte) vagy éppen egy olyan felsőbbrendű intelligencia megteremtésén fáradozik, ami majd jól kipusztít minket a gcibe.
„Vannak idők, mikor menni kell, mikor feltűnik a ház falán a jel.” (Százéves pályaudvar – Gerendás/Bródy)  Kedden Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője sajtótájékoztatót tartott az Amnesty International hatodik kerületi irodája előtt, majd a ház ajtajára „Bevándorlást támogató…..
Telefonokkal mindig is szerettem foglalkozni és kevés olyan ember van, akit hidegen hagy ez a téma. Nézőpont kérdése, hogy ki mit helyez előnyben, ha telefont választ. Nálam nyilván számít a telefon kinézete. Számít az is, hogy ne kelljen minden szituációban két kézzel fognom, és az is, hogy ha arra…..
A tegnapi sajtótájékoztatójából az Index készített másfél perces videót Németh Szilárdról. Minden benne van a Fidesz utóbbi nyolc évéről és az ország állapotáról. ..
Egy új cipő minden nő életében csodás érzés, nem úgy, mint az első használata. Mert bár lehet nagyon csinos egy lábbeli, általában az első napokat megszenvedi benne a lábunk. Van egy nagyon jó módszer, amivel megspórolhatod a kellemetlen napot/napokat, és a ragtapaszokat. Vizezz…..
Az Urbanista blog Facebook oldalán még 2015-ben jelent meg egy kérdés arról, hogy ismernek-e az olvasók az Astoriához hasonló olyan területet, aminek sajátos népi elnevezése van, de nem számít hivatalos közterületnek. Jobbnál jobb tippek érkeztek, ugyanakkor az is kiderült, hogy sokan félreértették…..
1. Agyunk a "legkövérebb" szervünknek számít. Tömege körülbelül 1,5 kg, amelyből közel 1 kg zsír. Ez elengedhetetlen az ideális működéséhez. 1 2. Testünk tömegének átlagosan 2%-át teszi ki, azonban a teljes energia-, és oxigénfelhasználásunk 20%-áért  felelős. 2 3. 73%-át víz alkotja. Alig két…..
Kezdeti nehézségeim ellenére csaknem egy év elteltével, végre megérkezett az úgynevezett Unic UC46 fantázia névre hallgató kínai projektor csoda. Picit kevesebb mint 16 ezer forintért. A csomagolásáról nem akarok sokat beszélni, ez a kép mindent elárul. A doboz hátoldalán láthatóak az adatai.…..
Barneby 2016.12.17 07:59:22
@Mucsi Gábor: ha a tápegység bírja, esetleg megpróbálkozhatsz egy jól méretezett peltier-elem/hűtőborda kombinációval. Legrosszabb esetben valahogyan belemókolsz egy plusz tápot.
A hét sajtóhíre felborzolta a kedélyeket: a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház 9. emeleti várójának női mosdójában egy többnapos holttestet találtak. Döbbenet, hogyan maradhatott napokig észrevétlen a bomló tetem ott, ahol elvileg naponta legalább egyszer kötelező lenne a takarítás, növeli a botrányt,…..
Barneby 2016.11.29 20:31:29
@Ballib cenzúrázók réme 19: Olvastam a posztot, utána a kommenteket. Ez utóbbitól picit dühös lettem. Történt egy szörnyű eset, ami felfedte egy rendszer hiányosságát. Ennek a rendszernek vannak felelősei, jelezni kell feléjük, és elvárni a pozitív irányú változást. Függetlenül attól, hogy ki milyen politikai irányzatot követ, vagy milyen meglátásai vannak, ez a teendő. Semmi más nem tartozik ide. Hogy a fenébe tudunk mégis 10 komment alatt eljutni a másik nemhogy gyalázásáig, de bértollnoknak nevezéséig? Hogy jön az ide? És miért?
Barneby 2016.11.30 11:49:17
@BalIib cenzúrázók réme 19: Így van, én voltam. Odamentem és szétrohasztottam. Gyurcsányt is szétrohasztottam. Az összes ballibsi (?) társammal (?) együtt. De jó, hogy ilyen tájékozott vagy. És te mit csináltál, amíg én a rohasztással voltam elfoglalva? Miért nem jötté oda hozzám, hogy "Te figyelj apafej, hagyd abba a rohasztást a társaiddal együtt itt, és kezdj el fókuszálni a fontosabb dolgokra, például a sportra!". Ha tényleg úgy van, ahogy mondod, és én rohasztottam el a többiekkel az egész rendszert, nyilván azért történhetett, mert ne tudtam róla, hogy éppen rohasztok valamit, így felmerül azok felelőssége, akik tudtak róla, így első helyen mindjárt a tiéd is. (gondolom azt nem nézed ki belőlem, hogy szánt szándékkal, tevőlegesen rohasztanék bármit is bárkivel közösen)
"Elviekben egyszerűbb és gyorsabb, ha nem megyek el a Stadionokig, onnan metróval, majd még a villamossal, hanem elegendő az 5-ös buszra szállnom, majd átszállni a 105-ös buszra" - írja Edit, és szerintem itt téved egy nagyot. Éjszaka vagy hétvégén esetleg, de hogy a reggeli csúcsforgalomban…..
Barneby 2016.08.26 10:49:50
@atpijkamo116: Végtelen időt csak végtelen mennyiségű busz tud elvinni. Valószínűleg ott történt a baki, hogy valaki felvetette, hogy ha megfeleznék a buszok számát, még akkor is végtelen lenne, így gyorsan költségcsökkentettek és kivettek minden második buszt. Tök logikus.
Számos félreértésre adhat okot, ha nem tudjuk, mire számíthatunk egy befelé forduló embertől, valamint sok kellemetlen szituációtól menthetjük meg mind magunkat, mind őt, ha tisztában vagyunk vele, mivel lehet leginkább zavarba hozni.  A huszadik század elején egy svájci pszichológus hosszas…..
Barneby 2016.06.02 14:30:23
@Tompahawk: Üdv a világomban. :D
Szerző: Vas Zoltán, Hártyásszárnyúak gyűjteménye Az emberben kifejlődő, kitörésekor gazdáját elpusztító élősködő rémképe csak a mozivásznon létezik. A gerinctelenek életében ugyanakkor ez valós, mindennapos jelenség. A cikkben a rovarvilág „halálfalói”, a fürkészdarázs lárvák útitársául szegődünk a…..
Barneby 2015.10.13 18:59:25
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki konkrétan nyálcsorgatva nézi a 2015-ös, még be nem mutatott filmek premierdátumát. Mikor jön már el? Mikor jön már el? Valaki a Vissza a jövőbe újra bemutatására vár ennyire, ezeknek az embereknek viszont szerencséjük van, hisz már csak néhány napot kell rá…..
Igazságosabb és átláthatóbb lesz a segélyezési rendszer, az átalakítással valóban azok jutnak majd támogatáshoz, akik ténylegesen rászorulnak – ígérte a magyar kormány még múlt év végén, amikor döntöttek a szociális segélyezési rendszer átalakításáról. Az eredmény…..