Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johannes vatatzes

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az abortusz szabályainak szigorítása nem megoldás semmire. Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) adatai szerint az abortuszszigorításhatására sehol nem csökkent az abortuszt igénybe vevő nők száma, csak anők egészségét veszélyeztető illegális abortusz és az…..
„Moziban tényleg unalmas, most már értem, miért hagytam abba.” – jegyezte meg a rendező, miután felháborodva kijött saját filmje vetítéséről. A rendező először nézte végig saját filmalkotását moziban és csalódottan számolt be róla, hogy ötször kellett…..
 Egyre inkább egymásra tolják a felelősséget vádlottak. - Tódor János tudósítása   A cigányok elleni sorozatgyilkosság április 6-i tárgyalási napjának végén az ölési cselekményekkel kapcsolatban továbbra is tagadásban lévő elsőrendű vádlott, K. Árpád…..
johannes vatatzes 2011.04.08 10:58:20
@G_P: Rohadtul nem érdekel a többség, ha jobban tetszik a nép véleménye az ügyről. Automata fegyverekkel gyermekeket ölni, minden térben és időben prosztó dolog...
johannes vatatzes 2011.04.08 11:52:59
@vazze...: Jah nyilván az agyonlőtt kisgyerek tehetett a "roma- problémáról". Nyilván a kisgyerek verte agyon Szögit és szúrta le Cosma-t. Nyilván Te szerencsétlen idióta balfasz.
johannes vatatzes 2011.04.08 12:01:55
@vazze...: Én nem hiszek neked, szerintem még cigányt sem láttál életedben. Csak trollkodsz itt, mert nyilván baszottul unatkozol az irodában. Sőt lehet, hogy roma vagy!
A nap izéje Kósa Lajos háborodik 2011.04.06 09:09:00
Azzal, hogy Gyurcsány Ferenc megjelent a romagyilkosságok keddi tárgyalásán, átlépte a Rubicont - jelentette ki Kósa Lajos. Szerinte botrányos volt Gyurcsány tette, aki ezzel "persona non gratává vált a magyar közéletben". A Fidesz ügyvezető alelnöke tehát…..
Eddig jellemzően azzal vádoltak minket, hogy túlságosan atlantisták vagyunk, kritikátlanul imádjuk a kapitalizmust, szeretjük a neokonokat és hogy neoliberálisok lennénk. Ezzel együtt időnként megkaptuk a fasiszta jelzőt, egyszer egy kommentben pedig lekeresztényszocialistáztak…..
johannes vatatzes 2011.03.09 15:59:19
@johannes vatatzes: bizonyos szeldzsuk török államokat is. jav.
johannes vatatzes 2011.03.09 16:01:26
@dobray: a görög római hagyományt Bizánc és az arab világ közvetítette Európának. Inkább mint a nyugati kereszténység....
johannes vatatzes 2011.03.09 16:17:41
@piefke: spekuláció, 700 év népvándorlás után hogyan kreálhatsz kontinuitást????
Egy bankár és 15 éves fia ült abban a VW Golfban, amely pénteken este belehajtott egy braziliai Critical Mass felvonulásba. A Porto Alegrében tartott demonstráción alig 120 résztvevő kerekezett, a sóför azonban hátulról belehajtott, és letarolta szinte az egész menetet. A VW a…..
johannes vatatzes 2011.03.01 14:28:08
@Stock: jó figyi, neked meg azzal kell számolnod, hogy fejbe lőnek az utcán mert elmebetegek vannak, ugye és ki tudja, hogy a fejed mit hoz ki az emberekből,...
  A nemdohányzók védelméről szóló törvény módosítását kezdeményezik indítványukban fideszes országgyűlési képviselők. A módosítás értelmében júliustól tilos lehet a dohányzás minden közforgalmú intézmény (így a vendéglátóhelyek) és munkahely zárt…..
SF.blog Azok a jó mordoriak 2011.02.18 07:00:00
1999-ben egy orosz paleontológus és földrajzi szakértő, bizonyos Kirill Yeskov beható vizsgálatnak vetette alá J. R. R. Tolkien korszakos regényét, A Gyűrűk Urát. Eleinte a mű földrajzi hátterét szerette volna részletesen átelmélkedni és szükség esetén javítani vagy…..
Leléptem, nem hagytam mást, csak egy papírcetlit rajta egy rövid üzenettel.    Üdv Mindenkinek!   Ma találtam rá erre az oldalra, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem leírom eddigi egyetlen szakításom tanulságos történetét. Nem lesz rövid, de úgy gondolom,…..
johannes vatatzes 2011.02.16 09:14:47
(A szerző a Magyar Külügyi Intézet munkatársa, a Sinológiai Szemle vezető szerkesztője.)Nincs is nagyobb öröm a magamfajta külpolitikai elemző számára, mint látni, hogy lassan már a csapból is Kína folyik. Különösen így van ez a nemzetközi pénzügyi- és gazdasági válság…..
johannes vatatzes 2011.01.24 15:47:56
@szigor: Ehhez lesz 1-2 szava az oroszoknak, Indiának, Szingapúrnak stb...
johannes vatatzes 2011.01.24 16:00:27
@potyus: nem tudhatja senki, hogy mit hoz a jövő. Az azonban biztos, hogy egy izmosodó kínai középosztály pár évtized múlva még problémákat okozhat a gépezetben...
johannes vatatzes 2011.01.24 16:17:05
@naresh: Ez mind igaz talán, de per pillanat a politikai érdekei a nagyhatalmaknak változatlanok: senki se törjön túl nagy hatalomra. Kína bármit is izmozna, akár így, akár úgy (egyáltalán nem tartom valószínűnek bárminemű fegyveres konfliktus kirobbanását, ugyanis ez árt a biznisznek) akkor mindenki rájuk ugrana...
  Nem lehet eldönteni, hogy pontosan mit tett Budaházy György. De az valódi kínzás, hogy idén második alkalommal kell a börtönben töltenie a karácsonyt, anélkül, hogy elítélték volna. Ha azért tartják börtönben, mert veszélyes terrorista, akkor pedig az nem érthető, hogy…..
Nagy betűs szerelem, amit megint mi tesz tönkre: az internet meg a hülye fotók. dec 24 @ 400 Kedves Szerkesztő!   Hosszú hezitálás után mégis szeretném, ha megjelenne a sztori. Előre köszi.   'Hogy miért írom azt a levelet??? Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!!! Ez…..
Januártól akár egy év szabadságvesztéssel is sújtható a falfirkálás, a rongálással okozott kár nagyságától függetlenül. Nem kell ezen meglepődni, Nagy Gábor Tamás, a módosító javaslat (pdf) előterjesztője nemrég azt nyilatkozta, hogy már 10 éve felvették a harcot a…..
johannes vatatzes 2010.12.14 10:24:31
@$pi$: nem keltem ki magamból, és nem is akartam úgy tűnni, de ha úgy tűntem én is bocsánatot kérek.

Egyébként szerintem azokon a helyeken, ahol ez a probléma súlyosabban jelen van, igenis van kriminológiai irodalma az ilyen típusú bűncselekmények hiszen, erősen kötődik a fiatalsághoz, szubkultúrához, szociális kérdésekhez és adott esetben etnikai kérdésekhez. De ezt hagyjuk én ehhez nem értek. Értsétek meg én nem jogvédő szöveget nyomok, és ha elvonatkoztatunk ettől a konkrét témától, csak arra akartam rávilágítani és azon bosszankodom, hogy tényleg mindenre ez a válasz lassan, ami szerintem nem hatékony...
johannes vatatzes 2010.12.14 12:08:42
@Mike36: ennyi
johannes vatatzes 2010.12.14 12:09:47
@Mike36: végre vki
Nagyszerű téma, írjatok még ilyen, filmekhez kapcsolódó szakításokat!    Kedves Szakítósblog! Egy régi történetemet szeretném veletek megosztani, ami nem szakítás tekintve, hogy az ismerkedés korszakában elhalt a dolog. Ma adják az Üvegtigris című filmet erről…..
Az RTL szappanoperája híres volt arról, hogy a sorozatban látható termékeknek nincs márkája, neve - a sör az Sör, a napilap meg Újság, nincs bozótmarketing, termékelhelyezés, a néző arcába belógatott cégtábla. Eddig, mármint, mert a Médiaszerencsétlenség blog kiváló…..
johannes vatatzes 2010.11.09 12:54:09
Piszok kemény műfaj ez, de valakinek erről is írnia kell. Van az utcánkban egy hajléktalan. Hogy pontos legyek, sok hajléktalan él errefelé, egy azonban kitűnik a közülük, kitűnt. András februárban került utcára, a Ráday és a Kinizsi sarkán található Sparnál tavasz…..
johannes vatatzes 2010.10.28 16:20:52
@mosolygós arc: ez a lényeg
  Jó nézni a különleges fotósteljesítményeket, szédítően kreatív editorialokat, extrém divatkoncepciókat és avantgárd külsejű (most finom voltam) modelleket. De férfiként mindennél üdítőbb látvány, ha egy új kollekciónál minden fakszni és erőlködés nélkül…..
johannes vatatzes 2010.10.28 16:02:14
@intruderjani: :D

szerintem korrektek, tipik francia nők
Zsíír Blog Igyál, hogy fogyj! 2010.10.27 16:54:00
Mostohán kezelt témakör a fogyással kapcsolatban a napi folyadékbevitel. Általában csak mellékesen említik meg a különböző diéták kapcsán, hogy igyál napi több liter folyadékot. Pedig a szervezet egészséges működésének és a fogyásnak is kulcsfontosságú eleme a helyes…..
johannes vatatzes 2010.10.28 09:56:46
@Pierre73: nem tudom azért napi 5 km futással (kb fél óra) le lehet szórni 1-2 kg, közben pedig összpontosítasz a légzésedre pl
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
Styxx vendégposztja A (mű)vérben és bélben derékig tocsogó Tarantino-mozik helyett mégis inkább az Isten városa című, a Rio de Janeiró-i bandaháborúkról készült, megdöbbentően valósághűen erőszakos filmhez hasonlítanám a Sebek (Rane) című, 1998-ban forgatott szerb…..
johannes vatatzes 2010.05.28 10:56:19
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
A Chievo honlapján bóklásztam – másztam a falon –, mikor valaki ajánlott valakinek egy cikket, én pedig jól belenéztem, aztán elolvastam. Aztán megint, mert nagyon tetszett. Az emberarcú játékosról olvastam.Olasz válogatott játékosunk 35 éves, volt bajnok is már,…..
johannes vatatzes 2009.12.27 11:53:07
w Valaki más Amerikája 2008.11.11 06:15:00
A világ, mint tudjuk, Obamára szavazott volna. Obamáért rajongott Európa, és ő az, akivel akár iszlám köztársaságok is tudnának tárgyalni. Amerika vetélytársai és ellenségei Obama győzelmébe helyezték reményüket. Hiszen ő a Remény. Amerika barátai, vazallusai, az amerikai…..