Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Santi papa

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új divat terjed a Duna-parton: gerillaplakátozás a bűnmegelőzésért. A közbiztonság javítását célul tűző mozgalom terjedése megállíthatatlannak tűnik. Várhatóan tömegesen kezdenek társasházak, lakóközösségek kormánypárti plakátokat graffitizni máshol is a…..
Santi papa 2014.03.05 14:25:36
Az ellenzék elveszített egy nem-reprezentatív közvéleménykutatást Baján, miután néhány hasonlót már szintén elveszített vagy megnyert. Nem is ez a probléma. Még csak az sem túl nagy probléma, hogy végignézve azokon, akik fel fognak kapaszkodni a közös színpadra október…..
Santi papa 2013.10.14 14:52:36
@inebhedj - szerintem: Fidesznek is elég volt 2010-ben annyi, hogy az MSZP-SZDSZ kormánynak menni kell. Programjuk semmi nem volt, egyedül talán annyi, hogy az adót csökkenteni kell, egykulcsos legyen - azóta kiderült, hogy ez baromság volt - mégis nyertek, méghozzá nagy többséggel. Most is elég lesz, mert a magyarok általában valami ellen szavaznak. A Fidesz annyi gazemberséget követett el 3 év alatt, hogy minden okot megadott, hogy ellene szavazzanak. Ennél csak jobb lehet, még egy közepesen jó kormány is.
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..
Mindenki győzött Baján. A kormánypártok mandátumot, az ellenzéki összeborulás nem tudom, mit. Tapasztalatot. Vagyis szerintük a bajai bukás a jövő évi országgyűlési választások előszele. Naná, hogy nem. Nézzük, ha átültetjük a Political Capital által készített…..
Santi papa 2013.09.27 14:38:03
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: az jó lenne, de gondolom nem akarnak majd elmenni a hatalomból, gondoljunk csak 2002-re, mit műveltek, már akkor is
Olvasom, hogy Orbán Viktor felért a csúcsra. A brüsszeli uniós csúcstalálkozón zsebre dugta a kezét, körülnézett és elégedetten nyugtázta: a napra lehet nézni, de rá nem. Ilyen kiugró sikereket ország még  nem ért el, mint Magyarország, és tulajdonképpen nem is érti,…..
Santi papa 2013.06.29 13:23:35
@tapolcai evolúciós zsákutca: Szerintem páratlan önuralma van, hiszen nem szotyolázott közben.
Ez a kormány megmentette az országot a csődtől - bírta mondani Kövér László házelnök a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének tegnap esti kerekasztal-beszélgetésén, melynek címe stílusosan a (kormány szerint legalábbis) nagyon bevált kampó kampányszöveg, a Magyarország…..
Santi papa 2013.05.25 11:16:58
@Tiborpapa: Ez az amerikai újságíró kiválóan ismerte Magyarországot. Sajnos.
Magyarország miniszterelnöke még mindig egy olyan alternatív valóságban él, ahol minden rendben van, külső támogatásra nincs szükségünk, a gazdaság dübörög, és az ország gazdasági vezetése példátlan sikereket tudott elérni. Pedig Orbán Viktornak ki sem kellene mozdulnia a…..
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
Santi papa 2012.11.05 12:56:20
@Sickyuck: Ennek nincs köze a valláshoz, a 4. parancsolattól a 10-ig leírtak minden becsületes ember számára útmutató lehet. Akik ezt nem tartják be, azok összeütközésbe kerülnek a társadalom többi tagjával. Aki gyilkol azt büntetni kell, de nem egy másik gyilkossággal.
Santi papa 2012.11.05 13:39:13
@Sickyuck: Ezek a legfontosabb törvények, együtt alakult ki az emberiséggel. A tapasztalat alakította ki, gondolom voltak akkor is olyan emberek, akik szembe mentek a társadalommal. A mai társadalom "racionális" törvényei ezekre épülnek. Nem tudom Szingapúr mennyire biztonságos, de egyik keleti nagyvárosban sem élnék szívesen. Egyébként a szemet szemért elvet semmiképen nem nevezném racionálisnak.
Santi papa 2012.11.05 14:02:09
@genyamagyar: Ez természetesen nem így van. Mi lenne az igazságos egy ilyen esetben? Ha lapáttal agyon vernék mind a három feltételezett gyilkos, akik részleges beismerő vallomást tettek. Micsoda barbár megoldás lenne ez.
Varánusz Nem győzhet-TEK 2012.08.29 10:00:41
A Terrorelhárítási Központ és vezetője, Hajdu János lassan de biztosan önmaga paródiájává válik. A szervezet megalakulása óta szálka sokak szemében, és a pénzherdáló Q7 törő, szomszédot lerohanó akcióikkal azóta sem a népszerűségi lista csúcsát ostromolják. Elvileg…..
A magyarinfo blog fedezte fel, hogy tegnap a Kossuth Rádió fél hatkor kezdődő Esti krónikája (17:48-kor kezdődik) "átírta" Zwack Péter életrajzát, a híradásból kihagyták, hogy a kedden eltemetett vállalkozó washingtoni nagykövet is volt, és arról sem tettek említést, hogy a…..
Santi papa 2012.08.22 15:41:21
@atpijkamo: Én is :-)
Santi papa 2012.08.22 16:35:56
@atpijkamo: attól még röhöghetek, van humorérzékem
Nagy öröm érte Tündérországot drága Feleim. Volt is boldog államtitkári bejelentés, csinnadrattás miniszter asszonyi ünneplés nagyzenekarral ahogy kell. Hogy a belinkelt két dolog nem függ össze? Dehogynem függ. Gondolkozz csak egy picit... Azt mondja ez a Hegmanné Nemes Sára…..
Santi papa 2012.07.07 12:34:04
@Wegam: Igen jobb lenne.
Egész kötetet lehet teleírni olyan esetekkel, hogy a jelenlegi kormányzóerők vezető képviselői mondanak valamit, aztán ugyanarról mást állítanak, s mintha mi sem történt volna, úgy lépnek tovább. Először az ember elpirul (nem a hazudozó, hanem aki hallgatja), s azt mondja: ej,…..
Santi papa 2012.06.16 17:49:11
@Putyilov gyári melós: Minden országnak, vagy társadalomnak olyan vezetői vannak, amilyet megérdemel. Ha nem ezt érdemelnénk, akkor nem szavazott volna Fideszre ennyi ember, hiszen egyszer már kormányozták az országot. Lehetett mire számítani - bár minden számítást túlszárnyaltak természetesen. Hogy mi lesz, gondolom minden ügyeskedésük ellenére elsöprik őket a választásokon, mert belátható, hogy ez nem működik. A tündérmese az óvodába való.
Santi papa 2012.06.16 18:16:11
@Magánvéleményem: nincs, az ismertek között nincs. Ezért nem éltem legutóbb a szavazás lehetőségével. Mindent meg kellene tenni, hogy 2014-re legyen. Néhány civil kezdeményezésben van lehetőség, minél rosszabbul végzi a dolgát a kormány annál erősebb lesz a leváltó szándék, úgy ahogy az mszp esetében történt. Bár ők szerintem 8 év alatt nem romboltak ennyit mint a mostani kormány.
„Váratlanul kiderült a feladata” az első sora annak a versnek, amit L. Simon László kulturális államtitkár-jelölt publikált tíz évvel ezelőtt. A fordulatokban gazdag és tanulságoktól se mentes műnek már eddig is legtöbbet idézett részlete az utolsó harmad eleje: "a hazai…..
Santi papa 2012.06.14 14:42:40
Santi papa 2012.06.14 14:54:57
@Római kömény: Elképzelhető, hogy Párizsban nem így van. Emil Ajar Előttem az élet című könyvében is egy kiöregedett zsidó kurváról ír (Rosa mama), aki nagyon jóságos volt, kicsi gyerekeket pátyolgatott és mindenki szerette. Az élet gyakran árnyaltabb annál, mint képzelgünk róla.
Santi papa 2012.06.14 15:44:58
@Azúrkék égbolt: Szóval sok zsidó lányt ismersz, akin végigment egy rakás srác? Gondolom te nem, mert véleményem szerint egy puhapöcs lehetsz, aki a frusztráltságát ilyen hülyeséggel leplezi. Elképesztő!
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
Hol volt, hol nem volt, a cudar téli hidegben elindult a határban néhány szegény ember, meg néhány gazdag (vagy ahogy haragosaik mondják: kommunista), hogy a méltóságos urak elé járuljanak gondjukkal-bajukkal. Éhségmenetnek nevezték el utazásukat, ami Miskolc…..
Santi papa 2012.02.08 18:41:59
@s: faszomat mind a kettőbe!
"Kedves Rovatvezető!Csatolok néhány képet a gyerekek patkánylányairól. Még kölykök, és cukinak látom őket. Sajnos nem merem kivenni a ketrecből, pedig a fényképezésnél előnyösebb, ha nem látszanak a rácsok. Ezért, vagy másért Bogi, az egyik patigyerek éppen…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
Ma 10:23-kor Budapest, Szeged és Székesfehérvár is csatlakozik ahhoz a nemzetközi kampányhoz, ami arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy a homeopátiás készítmények semmiféle hatóanyagot nem tartalmaznak. Napjainkban Európában ezeket a készítményeket gyógyszerként…..
Szinte órákon múlt csak Mias, az újszülött denveri orángután élete, miután az ápolói megállapították, hogy anyukája nem képes rendesen ellátni, ezért emberi beavatkozásra van szüksége. A gondozók elaltatták Hestyt az anyukát, és átmeneti időre saját kezükbe vették a…..
Michael Knight A törvény urai 2010.06.15 21:46:00
Non omne, quod licet, honestum est - vagyis nem minden tisztességes, ami szabad. Ez a latin bölcsesség (köszönet T.-nek) tökéletesen jellemzi a Fidesz tetteit. Mert kétség se férjen hozzá: semmi törvénytelenség nincs például abban, ahogyan köztársasági elnököt választ a…..
Santi papa 2010.06.16 14:02:49
@pioker1933: Tisztában voltam vele, ezért életemben először nem szavaztam.
Santi papa 2010.06.16 16:24:00
@Canis Lupus Libertas: Eddig nem voltak blog hozzászólásaim, ez talán a negyedik bejegyzésem, most sem értem, miért kotyogok bele ezek be a dolgokba. Egyébként a Fideszben az nem tetszik leginkább, hogy semmit nem tudnak elegánsan csinálni.
Valamint, ha hülyeséget tesznek, vagy gazemberséget követnek el, nincs következménye.
Az előző kormányzásuk alatt egyetlen parlamenti vizsgálat sem volt, amennyiben fideszes érintettség volt a háttérben. Szerintem most se lesz, vagy inkább pláne, hogy nem lesz. Schmitt Pálban pedig nagyon ingerlő, ahogyan állandóan az emberek pofájába röhög. Plakátról, képernyőről és most majd a kormányzói székből fogja ezt tenni.
Santi papa 2010.06.16 20:29:14
@Canis Lupus Libertas: Egyáltalán nem várom azt, hogy az MSZP újra kormányozzon, sőt elképzelni sem tudom mi lesz a következő a választás után. Lehet, hogy a Fidesz bebetonozza magát sok évre, de biztos vagyok benne, hogy ezt az amúgy is megosztott ellenzéket felmorzsolja, lehetetlenné teszi. Mert, ha máshoz nem, ehhez nagyon értenek.
De mi hasznunk lesz nekünk ebből, nekünk egyszerű embereknek (a zembereknek)?
Nagypéntek van, és erre az alkalomra tartogattam a nagy port kavart Our Lord&Saviour borítéktáska bemutatását. A kiegészítőt Jason Stalsein tervezte, piton (3265 dollár) és krokodilbőr (8695 dollár) változatokban kapható. Én nem akarok ítéletet mondani, a kérdés…..
Santi papa 2010.04.02 15:03:24