Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vilmoskörte

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Brunyákné a felvégen lakik és ezért aztán tartania kell magát az itteni szokásokhoz. A felvég valaha nem volt felvég, az egész ófalu a mai alvég volt. Aztán idetelepült a gyógyszercsomagoló, azzal sok idegen. A gyógyszercsomagolót bezárták, az idegenek maradtak. Brunyák…..
Nem véletlenül van most vizsgaidőszak, vigázzatok magatokra. Elkezdjük 2010-et, küldjétek a leveleket.Lekoptathatatlan 40 éves pasi. Én akkor 23.Régi sztori, konkrétan ez a szöveg egy e-mailezés része, nem is írok bele, copy-paste az akkori verzió: (...) De ezzel még nincs vége az…..
vilmoskörte 2010.01.04 08:41:44
@Kedves Nard: alja vén gnómokkal sosem jutottam odáig, hogy bármiről is szó lehessen. Még kávéról sem pl., táncról pedig végképp nem!

A kedves posztoló pedig ne méltatlankodjon, közönségességért neki sem kell a szomszédba mennie.
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
Éreztem hogy valami nincs rendben, megkérdeztem mi a gond. Kiderült, hogy ő "elfelejtett" szakítani a pasijával, meg nem is tudja hogy akarja-e ezt. A kép innenHali!Mint előttem sokan mások megírom most én is a saját történetem. A szereplők Laura és Ákos (én).…..
vilmoskörte 2009.09.07 15:37:57
@Répa Rómeó: Vagy egy sem.
Sziasztok, Megismerkedtem a barátommal, akibe nagyon szerelemes voltam. Sokáig kerülgettük egymást, aztán összejöttünk. Én olyan voltam mint akit elvarázsoltak. Mi össze is költöztünk kb. 1 hónap után. Persze aztán jöttek a problémák, olyannak éreztem, mintha ez a férfi…..
vilmoskörte 2009.07.18 15:20:59
@Sebastian Valmont: A saját életével azt csinál amit akar, de egy ilyen kilátástalan kapcsolatba egy gyereket is belekeverni, hát az bizony több, mint felelőtlenség.
Helló mindenkinek!A párommal öt és fél éve vagyunk együtt,tavasszal vettük meg a közös lakásunkat,az esküvőt is tervezzük,ám egész véletlenül felfedeztem valamit.A google-ban kerestem valamit,és ugye ha az első betűt beírjuk,a többi találat is kijön Egy női névre lettem…..
A csaj kifogta a világ legnagyobb balekját, és szabadulni is alig tudott tőle.  Kedves Szakítós! Nem lesz egyszerű a sztori, remélem, hogy lehet majd követni, és nem sikerül túl hosszúra. Én a lány, most 21, a fiú vagyis az ex most 28. Volt minden ami kell, nagy lamúr,…..
Tegnapi sztorinkra jött a válasz. Ez mondjuk nagyon durva: nem lennének, mert víziszonya van, utálja a halat, nem ért a pénzhez, nem tud vezetni, allergiás a kutyaszőrre, recskázni egyszerűbb, mint dugni, üres, mint egy heinekenes doboz főiskolás buli után, soha nem tett semmit a NAGY…..
vilmoskörte 2009.04.17 08:22:56
@Borsószem: Ne aggódj, nem feltétlenül ez a vége. 44 éves vagyok. (Hogy is mondta a minap valaki? Kapuzárási pánikban szenvedő vén tyúk?) Férjemmel papír nélkül és papírral 23 éve vagyunk együtt. Bátran mondhatom már, jól sikerült a dolog. Persze vannak rosszabb időszakok, de túl lehet élni. Feltétel nélküli szeretet, tolerancia, kompromisszum. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
De miért fontos, hogy ki akart szakítani előbb a másikkal? Mert csak az eredmény számít, a végtelen magány, amikor a takarítónő se viszi már ki utánad a szennyest. Ennek a hétnek olyan szomorú alaphangot adok, hogy senkinek nem lesz kedve elindulni dolgozni, délután leállnak az…..
Hol van a korrekt szakítás határa? Kérdezi a levélíró. Sehol, korrekt szakítás nincs. A kép innen Szisztok!   A ma reggeli postról eszembe jutott egy korrektnek tűnő (!) szakítós sztorim. Csak a szitu másik oldaláról...   Jó pár éve már, hogy összekeveredtem egy…..
vilmoskörte 2009.02.13 08:14:27
@mashbp:
Amikor utoljára szakítottam, még nem volt sem internet, sem, mobil, de még telefon sem nagyon. Maradt a toll és levélpapír.
vilmoskörte 2009.02.13 08:45:59
@LyukasBogrács:
Ha bocsánatot kér, az azt jelenti, hogy egy minimál lelkiismerete azért még van. Ettől persze az elhagyott félnek nem lesz könnyebb.

"Szexről is szó lesz, de semmi "kutyával csináltam", csak a "szokásos", de gondoltam, időben szólok, ha ki akarjátok rakni a 18-as karikát xD" A kép innenKedves Szakítós Blog!Miután örömmel forgattam a könyveteket, felötlött bennem néhány régi…..
vilmoskörte 2009.02.11 15:18:49
@Nard:
Lehetséges. A túlzott vallásosság ilyen szempontból tényleg képes megnyomorítani az embert. Ez pedig nagy hiba, mert a jó szex az egyik legfontosabb és legjobb dolog az életünkben.
Úgy látszik, a társasjátékozás mindig szakításba torkollik.   A kép innen Kedves Szakíts ha bírsz! Egy időben rendszeresen olvastam a blogot, ez segített át egy nagy csalódáson! Ezt köszönöm is! Cserébe megírom az én történetemet, ebből is lehet tanulni! 2002-ben…..
vilmoskörte 2009.02.10 10:26:13
@Nard:
Több, mint 20 éve vagyok egy informatikus felesége. Nem volt könnyű megszoknom, hogy van egy másik szerelme is, én is számtalanszor éreztem, hogy megcsal, pedig csak kb. 2m-re tőlem tanult vagy dolgozott. De elfogadtam, mert tudtam, ez nála szenvedély, és a hisztivel csak ártok a kapcsolatunknak. Ma már csak mosolygok, amikor a leglehetlenebb helyen vagy időben képes jegyzetelgetni, mert eszébe jutott valami meló dolog.
Háttérre pedig szükséged van ha ennyit melózol, de ne aggódj, mi nők arra lettünk bekódolva, hogy gondoskodjunk rólatok, és ez általában működik is. Biztosan meg fogod találni a párod, akiben - ha elgondolkodsz - fel sem merül, hogy a szomszédék bögyös Zsuzsikáján jár az eszed.
Szombati szabály: Mindenki néz pornót, kivéve, akinek nincs bekötve. Vagy akinek UPC-je van. Szolgálati közlemény: a maradék szakítóspólót 2000 HUF-ért gyorsan elosztogatnám. Van piros, fekete, néhány XL-es és L-es, valamint sok M-s és S-es, férfi és női változat vegyesen. AKi…..
Mai szabály 2: Útlevelet elvenni, külföldivel nem ismerkedni. Sziasztok, sok unalmas munkahelyi oram es egyeb uresjaratom toltottetek mar ki (ekezeteim nincsenek, de megprobalok igy is ertheto maradni) ezert megajandekozlak egy friss sztorival. Konyv megvan, szulinapom elott jelent meg es…..
Ez a csávó teljességgel idióta, örülhet a levélíró, hogy megszabadult tőle. Bár az ügyes, ahogy keresztülverte az asszonykán a swingerklubot. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Kedves Szakítós!Az internetes ismerkedés hőskorában, több…..
Újabb pontokat veszünk fel: mindig kérdezzünk! Bónusz: az álnéven írogatást is elítéljük ezentúl. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukOlyan jól indult. Persze melyik kapcsolat nem. A nyáron egy közösségi oldalon figyeltünk fel…..
A gumicukor roppant csalóka nyalánkság, joóbsanyi tanítása szerint péládul vegák nem ehetik annak állati zsíradék-tartalma miatt. De a lány szegény naiv volt, mint egy gumicukor, és ahogy egy elhasznált metafora is megköveteli, a fiú megrágra és kiköpte. Pontosabban a másik…..
Én is.A héten a képek NAK blogjából vannak3 éve nem volt egy épkézláb kapcsolatom, mindig a rosszfiú-sztereotipiába futottam bele, csalódott voltam és már untam az egyedüllétet. Ismerkedni szórakozóhelyen lehetetlen, vagy egyéjszakás móka a vége, vagy semmi. A munkahelyem ilyen…..
Az első történet nagyon vicces a mélyhűtött Jagermaisterről, a második meg szomorú, mert ilyenek vannak benne hogy: Én voltam élete legjobb pasija, többet kapott tőlem mint bárki mástól addigi életében és tulajdonképp mindig is egy ilyen férfira vágyott, aki szereti, nem veri…..