Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RafiNorbi

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lost ötödik évada úgy fejeződött be, mint az összes többi: egy zseniálisan összerakott, de bizonyos tekintetben csak a logikus gondolkodás totális felfüggesztésével élvezhető történettel, ami számos válasz mellett felvetett néhány olyan kérdést, amin bőven el lehet…..
    A "nyugati" popsláger dalszerzők kezdenek kifogyni az ötletekből, esetleg valami "egzotikussal" akarják feldobni a dallamvilágot, de feldolgoznak manaság elég sűrün kelet-európai slágekeket. Pontosabban megveszik(?)/ellopják a refrént vagy a fő…..
webselecta ezmi? 2008.11.25 03:49:00
még egy reklám... ...talán szemölcsírtó vagy valami bénítószer? fáj vagy jó? vagy?      ..
webselecta Reklama selecta 2008.11.25 03:44:00
Először: Ime egy igazi klsszikus.Kedvenc szúnyogírtónk. Csak ezt használjuk Afrikában. Később: Supertimor remix Majd: Az afro haj fontos kelléke. Afro séró ápoló!      ..
webselecta 007 2008.11.12 20:58:00
Nem tetszik a csáki aki most alakítja a híres titkosügynököt. Daniel Craig úgy néz ki mint egy tulok. A lejobb 007-es még mindig Roger Moore. Ha unatkozol fedezd fel a különbséget: És tényleg mindíg csücsörít...
webselecta Siker 2008.11.12 19:48:00
Egy dal ami mindíg felvidít Téged.  ..és ami felvidít engem:  ..
Nálam a mai napig külön kategória. A legalja, a Zs-kategória után eggyel.    Habár a Szív Tv már nem létezik de aki manapság igényes televíziót nézne, se kell nélkülöznie. Hisz 2008-ban is vannak jó műsorok, jó tévék. ..
webselecta Forbidden Planet 2008.11.11 22:23:00
Zsír cuccok..
 A jó pap holtig *%!&*... ...elindította a "30 napos szexkihívást", amelynek értelmében híveinek minden nap el kell olvasniuk egy részletet a Bibliából és azt testi szerelem formájában kell átültetniük a gyakorlatba. Kezdeményezésének nagy sikere van, a…..
Arról magyarországon is hallhattunk hogy a szlovákok "nem igazán kedvelik a magyarokat arrafelé", de bizonyára ezek a képek is eljutottak hozzájuk. Mivel jobb ez mint az? Az egyik generálja a másikat. Kezdjük el keresni ki kezdte, mint az oviban? Kik/mi a felelős azért hogy…..
Ganxta Zolee és a Kartel: Rossz Vér (cenzurázatlan) Mikor először mondtam hogy kibaszott G., Nem volt senki aki értett haver, hogy mi a faszt akarok És mi a faszt vakerok és volt olyan fasz akit sértett Az hogy mondom az igazat és nem érdekel Mi a fasz amit érek el ezzel a kibaszott…..
webselecta A magyar hegylakó 2008.11.11 19:10:00
Drunken MekLód tesója Connor MacLeod a Visegrádi várban azt fleshbackkeli hogy még mindíg halhatatlan. A győzelem forrása itt van. Igyunk belőle! Én hiszek Christopher Lambertnek. Tök hiteles.  ..
webselecta Flash játékok selecta 2008.11.11 14:32:00
Canyon Defense Build an ideal defense system and save the inhabitants. Play this free game now!!   Magic Pen Collect the flags with the red ball to complete each level.…..
Motto: "Victor Borge, Tom, Jerry, Tapsi Hapsi és egy kislány a zongoránál, jaj de szépen játszották a Liszt Rapszódiát.."...egy régebbi beszélgetésünkre visszatérve: mondjuk pl. Liszt Ferencre büszkék lehetünk, és a Magyar Rapszódia igazi büszkeségünk. Viccesre is…..
webselecta Az első 2008.11.11 02:11:00
ez az...