Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eerix

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azon gondolkoztam, hogy ha most lennék 16 éves tuti vízipipáznék vagy legalábbis vízipipával könnyebben rászoknék a dohányzásra még akkor is ha egyébként eszem ágában sem lenne bagózni...A fiatalok körében nagyon népszerű jelenségről beszélünk.De miért is?Mert…..
eerix 2009.10.22 15:36:19
Nem értek egyet ezzel a cikkel. Nagyon nem.
Nézzünk pár példát, miért is egészségesebb a vízipipa:

-Ha a cigaretta füstjét átfújjuk egy papírzsebkendőn keresztül, a zsebkendő sárga lesz, de ha ugyanezt megcsináljuk vízipipa füsttel, akkor a zsebkendő színe nem változik.
-A víz igenis megköti a káros anyagok nagy részét és kátrány sem kerül a tüdőbe pipázáskor, mivel a dohány és a szén egyáltalán nem tartalmaz kátrányt, és papír sem szükséges a pipázáshoz.
-Szénpor. Jah. Megnézem, ki az aki képes pipázni szénporral :D A faszén pedig csak addig füstöl, amíg be nem izzik ezután kizárólag csak hőt ad le. A grillhúst talán füstölni szokták? :)
-Mint már említettem, csak addig füstöl a szén, amíg be nem izzik, és ez idő alatt is a normális ember tudja, hogy el kell magunktól tartani a szenet.
-Van, mégpedig az aktív szént tartalmazó és egyéb füstszűrőkkel ellátott szipkák.
-Itt is a szipkákra térnék ki. Ha valaki nem biztos abban, hogy egészséges emberekkel pipázik, akkor mindenki kap saját műanyag szipkát és ezek egyetlen mozdulattal cserélhetők.
-Inkább legyenek jó illatúak, mint bűzölögjenek és sárga körmökkel, fogakkal mászkáljanak.

Az ilyen lejárató cikkek mind azért készülnek, hogy a cigaretta gyáraknak továbbra se essen a bevétele, valamint nehogy már a fiatalok(és az idősebbek is) le tudjanak ülni és egy nyugodt órát tudjanak beszélgetni, lazítani a barátaikkal hangulatos körülmények között.