Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bitor

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz egy plurális párt. Jobb, ha ez kiderül, mintha nem. Ékes Ildikó, a Fidesz képviselője „buzizott”. A Fidesz egyik szóvivője ettől elhatárolódott. És ez így van jól. Ékes Ildikó, az Országgyűlés emberi jogi bizottságának tagja elítélte a melegek…..
Bitor 2009.08.31 18:40:59
@sün!malac69 az uborkaszezon főzöldsége:
Tisztáznád a homofób szó jelentését?

Szerintem az valami olyasmi, hogy ha meglátsz egy buzit akkor arra gondolsz,
hogy nem túl gusztusos dolog, amikor egy ffi beledugja a nemi szervét egy másikba.
Gondolhatnál pl: arra hogy mi a munkája, mi a hobbija, stb.
Ha meglátsz egy baromi ronda gusztustalan(számodra!) embert akkor az jut eszedbe hogy milyen gusztustalan lehet amikor szexel? :)
Bitor 2009.08.31 18:57:36
@Big-B:
Mintha Ján Slota lenne a szlovák kisebbségügyi miniszter.
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
Nem fogom leírni századjára (bocs, ezalatt páran leírták még) kétszázadjára, hogy mit is akar a VDSZSZ. Én inkább azt írom le, én mit szeretnék:- részesedést akarok a kereskedelmi csatornák reklámidejének eladásából (mert nézem)- részesedést akarok kedvenc sportklubom…..
A töltőkártyás csalás egy újabb válfaja, ezúttal csajok nélkül. Andrást az ismeretlen számról hívó idegen arról próbálta meggyőzni, hogy egy ismerőse bajba került, úgyhogy gyorsan töltse föl a telefonjukat 3000 Ft-al, különben nem tudnak telefonálni. A nem létező…..