Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bocsánat

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kinek áll érdekében? Kérdezték már a rómaiak, ha bármi történt, s azt vizsgálták meg előszöt, hogy ki a haszonélvezője egy-egy furcsa, akár tragikus eseménynek. Mielőtt a kedves olvasó rámripakodna: Szíria és egyáltalán az Iszlám Állam léte természetese komoly gond, de…..
Megjelent egy cikk a Borsonline-on két nappal ezelőtt, amit sok más sajtóorgánum között az Index is átvett, és amiben arról volt szó, hogy a lap megnézte a köztársasági elnök március 6. és április 16. közötti útjairól szóló közbeszerzési beszámolót, és azt…..
bocsánat 2015.07.20 09:02:21
@butschq:
Miért ne? Én is azzal utazom.
Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a…..
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
bocsánat 2014.11.30 14:08:46
@Pepibubó:
Igen, sajnos nagyon is értem.
Eljutottunk arra a pontra az idei X-Faktorban, amikor tulajdonképpen teljesen mindegy, mi történik a színpadon, mert két-három jó produkció mellett olyan lapos, egyforma, bármiféle katarzist nélkülöző, a mentorok által oly’ szívesen emlegetett érzelmi átvitelt vagy mi a fenét…..
bocsánat 2014.11.16 13:52:47
@Zoltán Furik: Vagy neked ennyire nincs füled a zenéhez.

Nekem az a legnagyobb bajom ezzel a műsorral, hogy ezek a versenyzők szinte bármály más ország X-faktorából, talent versenyéből már a válogatóban repültek volna azzal, hogy nem tudnak énekelni, hamisak, laposak és nincs hangjuk.
          A Heti Válasz "leleplező" cikkre készül a civilek ellen. A gyakorlatilag feljelentőiparosként működő pártlap eddig is hűségesen szolgálta ki az Orbán-rezsimet, elsők között támadták meg a civilszervezeteket. A címlapon természetesen Soros György lesz. Nemrég…..
bocsánat 2014.09.28 01:51:12
@TCsT:
A NGO-Monitor - mint ahogy ezt ok maguk is irjak a honnlapon - azt vizsgalha, hogy a kulonfele civil jogvedo szervezetek mikent befolyasoljak, illetve hogyan hatnak a politikai eletre. Vizsgaljak ezt az arab-izraeli konfliktust elemzo human-rights civil szervezeteken keresztul.
Ezert aztan nem is lehetne massal tele a portal, hiszen pont ezt vizsgaljak.

Csak el kene olvasni az "about us"-t, mielott hulyeseget irkal valaki.
Elindult az ötödik X-Faktor, és aki azt várta, hogy ez a kiadás más lesz, mint a többi, az kurva nagyot csalódott az első műsorban, aki viszont a bolhacirkuszért szánt rá másfél órát az életéből, az jól járt. A szegedi picsaembertől a hetvenéves, fürdőruhás, a dereka…..
bocsánat 2014.09.07 17:50:03
@Transylvanianmixedgrill:
Most se volt sokkal jobb. Többször pontatlanul, hamisan énekelt.
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..