Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spaller Endre

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lehet Más a Politikai végtelenül aljas és sunyi támadást intézett a 65 éven felüli magyar lakosok ellen, de a Kereszténydemokrata Néppárt nem enged, nem hátrál egy tapodtat sem! Csak a testükön át!Szóval ezek a nyikhaj ördögbotosok azt a hallatlanul felháborító módosító…..
Spaller Endre 2012.03.13 22:05:50
Kedves Kommentelők!
Többen kérdezték, hogy én kitől vennék el kedvezményt. Csak jelezném, hogy a módosítómat beadtam, az elolvasható. Volt olyan orgánum, amelyik a teljes képet bemutatta. Zero nem élt a lehetőséggel, hogy Önöket korrektül tájékoztassa. Sajnálom, mert ez egy érdekes téma, mindannyiunknak zsebbe vágó, és lehet erről értelmesen is beszélgetni. Kérdezzék őt, hátha hajlandó lesz egy-két kiváló poént beáldozva valós képpel szolgálni. Ne hagyják magukat!

Kedves MikeBoy!
"49& (3) A közszolgáltatásnak nem minősülő közforgalmú menetrend szerinti belföldi
személyszállítás nem járhat a közúti és vasúti közszolgáltatás indokolatlan és jelentős
mértékű sérelmével, működőképességének közvetlen veszélyeztetésével . A járati
engedély abban az esetben adható ki, ha a járat üzemeltetése nem jár más szolgáltató
közszolgáltatási szerződésben foglalt jogainak indokolatlan és jelentös sérelmével,
továbbá működőképességének közvetlen veszélyeztetésével ."
Itt a jelentős mértékű sérelem, és a közvetlen veszélyeztetés elég egyértelmű megfogalmazása annak, hogy teljes vonalakra egyáltalán nem adható menetengedély. Egy Miskolc-Bp. IC busz ennek a kitételnek nyilván nem felel meg.

Egy jegy azért kerül 70 forintba (ez csak a papír, erre jön a nyomtatás maga, az eszközök amortizációja, a bérköltség és a jegypénztár fenntartása), mert a papír mintaoltalom alatt áll. Magyarországon egy cégtől lehet beszerezni. A megoldás az e-jegy lesz, aminek a jogi alapjait ez a törvény fekteti le.

Remélem, minden kérdésre válaszoltam. A holnapi munkanapra való tekintettel megköszönve a kritikus és a támogató hozzászólásokat egyaránt, engedjék meg, hogy távozzak erről a fórumról. Ha bárkinek olyan észrevétele lenne, ami közvetlenül engem érint, kérem keressenek meg a parlamenti e-mail címemen, állok a rendelkezésükre.

Tisztelettel:
Spaller Endre
A Subbáról: Nincs vége a sztorinak ... Elszabotált krumpli osztás 2010.01.07 | Spaller Endre Az önkormányzat tudatosan káoszt kelt a krumpli és hagyma osztás körül. A forrás megvan, a rászorultak meg fogják kapni a krumplit is, a hagymát is. Sajnáljuk, hogy a Dr. Tóth József…..
Spaller Endre 2010.01.08 22:03:58
@laspalmas: Tisztelt Szerkesztő Úr! Ha elolvassa a honlapomat, ott számos olyan cikket talál, amelyek arról szólnak, hogyan próbáljuk a szétfolyó közpénzeket visszatartani, a beruházásokat olcsóbbá tenni. Nekem ennyit érnek a választók. Mi az önkormányzatban ellenzékben vagyunk. Támogattuk ezt a programot is, mint oly sok mást. Jó lett volna, ha ez a program segítő szándékkal, pártoktól függetlenül tud megvalósulni. Nem így lett. Ez nem az én hibám.
Spaller Endre 2010.01.08 22:19:56
@zero: Nem tudom, hogy kellett volna aláírnom. Ez a titulusom. Ha Fidesz frakcióvezetőt írok, az jobb lett volna? Én odaírtam, hogy ez egy önkormányzati program, és azt is, hogy ott kell jelentkezni. Kár, hogy onnan elküldték az embereket, pedig valóban lesz krumpli osztás a jövő héten.
Spaller Endre 2010.01.08 22:35:09
@zero: Sokakhoz nem jut el ez a program máshogy, csak szórólappal. Ha minden rászoruló benne lenne a szociális rendszerben, akkor igaza lenne. De így nincs. Én látom, hogy kiket küldenek el a nyugdíjas klubokból, a szociális osztályról, és azt is látom, hogy milyen indokkal. Ez az én véleményem, ezért csináltam meg a szórólapot.
Zion-t nem értem.
Tegnap, szokásos, postaláda ürítés közben kezembe akadt egy narancssárga szórólap. Nocsak, mondom magamban, már kezdődik! Úgy tudtam, a "nemzet miniszterelnöke" kijelentette, hogy a kampány csak március 15-én kezdődik. A szórólap arról tájékoztat, hogy a XIII.…..