Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yxy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kihirdette hivatalos meccskeretét a Barcelona...
yxy 2020.02.16 23:48:40
@Robi71: Ezt én sem.értem. Setien igy igazából nem tud alkotni még akkor sem ha esetleg jobb lenne mint Valverde. Ezt a keretet nem lehet összehasonlitani a tavalyival. Ő már egy igen szegényes kerettel gazdálkodhat amit a Barca B ből foltozgat. Se Suarez se Dembele nincs és Coutinho sem ami azért jelentős különbség. Valverde sajnos iszonyú rossz munkát végzett motivációs szinten és taktikailag is. A vezetőségről meg az ésszerűségel szembe menő igazolásaikról eladásaikról meg már szót sem érdemes ejteni mert ez nyilvánvaló hogy a pénzről szól ami saját zsebükbe vándorol. Ők leszarják a klubot. Hogy hogy vezethetik még mindig a Barcelonát ezt nem értem
Holnap 16.00-kor utolsó idei hazai bajnokiján fogadja az FC Barcelona az Alávest...
yxy 2019.12.21 21:44:15
@Dr Mouse: Sokan itt éljeneznek hogy milyen jól játszottunk,én nem igy láttam. Egy hihetettlenül gyenge barcát láttam egy nem túl harcos alavesel szemben. Vidal ma is megmutatta hogy ott lenne a helye a kezdőben Sergi Roberto pedig az ellenkezőjét. Hajt meg akar de egyszerűen nem elég tehetséges plusz még nem is dinamikus. Semedo elég gyors szerintem több van benne de amikor az ellenfél kapujához ér leblokkol ahogyan sok Barca játékos teszi ezt ,inkább hátrafelé passzolnak minthogy kapura törnének ,ezt nem értem. Nem hinném hogy ez a Barca képes lessz felvenni a versenyt a Bayern Liverpool vagy akár a Psg vel egyszerűen túl lassúak és gyenge a fizikumuk ráadásul az edző is gyenge. Xavi jöhetne már és átvehetné a helyét mert valószinű hogy még ő is sokkal többet hozna ki a játékosokból.
Az AC Milan bejelentkezett a Barcelona fiatal középső védőjéért...
yxy 2019.12.14 20:10:24
@Robi71: nem hinném hogy ez a legerősebb kezdőnk. Sergi Roberto ,Lengelet Rakitic szerintem kiegészitő emberek. Nem értem Valverdét hogy vidalt miért 10 percre rakja be mikor szinte mindig jól játszik és küzd. Túl sok a lassú ember a csapatban, Rakitic ,Piquet ,Lengelet, Busquets túl lassúak a mai futbalban. Általában max 2 ilyen tipusú játékost bir el egy csapat nalunk van ilyen 4 ez túl sok. Sergi Robertónak egy jó beadása nem volt Jordi Alba sincs formában , ez igy kevés lessz sajnos. Idén sem fogunk nyerni max egy bajnoki cimet.
Ernesto Valverde a mai napon a ter Stegen - Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Sergi Roberto, De Jong, Aleñá - Dembélé, Suárez, Griezmann tizenegynek szavazott bizalmat. ..
yxy 2019.08.17 10:32:05
@Robi71: Én nem igy gondolom. Valverde nagyrészt a hibás amiért igy játszunk mert bármilyen játékost vesz a Barca a játék képe nem változik ugyanaz a biztonsági unalmas kreativitást nélkülöző a játék. És hidd el hogy a te nagy kedvenced Griezmann Valverde kezei alatt el fog szürkülni és nem gondolnám hogy jobb képességei vannak mint Coutinhonak csak Simeone jobb edző tudja mit akar Valverde meg egy unalmas langyos edző aki nem tudja motiválni a játékosokat és ez a legnagyobb probléma vele. Én már rég elküldtem volna ha várnak ez az év se lessz jobb mint a tavalyi pedig a játékos állomány az egyik legjobb a világon de Valverde képtelen jól megszervezni a játékot. Rakitic Busquets lassitsák a játékot egyszerre hülyeség őket játszatni . Addig nincs baj amig nálunk a labda de ha labdát veszitünk ezt a két embert rendre lefutják az ellenfelek és már ott is vannak a kapu előtt és ezáltal a védőknek sokkal több a munkája
Ernesto Valverde a Liverpool elleni fájó Bajnokok Ligája fiaskót követően a sajtó rendelkezésére állt a Getafe elleni már tétnélküli bajnoki felvezetéseként. Az újságírók természetesen legfőképpen a kiesés következményeit firtatták. ..
yxy 2019.05.12 20:57:40
@Robi71: Szia. Már rég irtam ide de most megláttam az irásod gondoltam reagálok erre. Mi itt sokan szidtuk már tavaly is valverdét de te azt mondtad nem vele van a baj. Most is igy gondolod? Az imént felsorolt játékosok nem biztos hogy olyan rosszak csak valverde képtelen kihozni belőlük a maximumot. Coutinho Malcolm arthur umtiti nem rossz játékosok csak Valverde alkalmatlan arra hogy bárkit is beépitsen neki menni kell, még luis enrique is jobb volt.