Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Natushka

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerkesztőségünk legújabb kedvence Maru, a játékos, cuki, lenyűgözően csetlőbotló, kicsit ügyetlen, lusta, elkényeztetett, dagi, dobozfüggő macsek. Ő lenne az új Garfield?..
A képen látható kiskutya nyilván épp bünteti a nagyobbat azzal, hogy ilyen kegyetlen módon aranyosan rácuppant a fülire...
 A 300 című film előzetese alapján készített paródia amellett, hogy vicces, egy helyen megtaláljuk az elmúlt idők legcukibb macskás videóit is...
A most következő kiskutyák is főként a távoli ázsiából származnak, és egyre népszerűbbek Magyarországon is. Az egyik csoport az extrém kinézetéről híres meztelenkutyák, a másik pedig a tibeti ölebek.                     4.…..
Emiatt érdemes a Magyar Turizmus Zrt. hírlevelét járatni, ma például arról számoltak be, hogy egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán című, tíz és…..
A chicagói Lincoln Park Állatkertben január 12.-én veszélyeztetett főemlős született. A Pumpkin nevű François-langur (Trachypithecus francoisi) nőstény éjszaka hozta világra kicsinyét. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a kicsi milyen nemű, és neve sincs még. Pumpkinnak ez a második…..
Idióta kacatok Bumeráng kandalló 2009.01.10 19:36:00
Nagyon szép, ódákat zenghetnék róla, de a képek többet mondanak a szavaknál, nézzétek, gyönyörködjetek és ámuljatok. Ha majd egyszer lesz ennyi pénzem, akkor veszek, mert nagyon tetszik. Ennél egyszerűbb felépítésű kandalló nem nagyon volt még a blogon.2modern..
Mi még macskát így küzdeni sosem láttunk, izgulva röhögtük végig ezt a fél percet a függönykarnison, közben meg irigyeljük a cicát, hogy egy tollas portörlőért is így tud lelkesedni és harcolni...
Natushka 2009.01.07 22:42:49
A veszprémi Vadaspark hírlevelében olvastunk Ábelről, a szerencsésen járt kis vidráról:"Épp rendhagyó évnyitó ünnepséget tartottunk kollegák és barátok körében az Állatkertben, mikor befutott egy hívás, hogy kisvidrát találtak Agárdon. Az állatbarátok vállalták,…..
Boldog új évet kívánunk, minden cuki kedves olvasónknak!   "A képen Leó szerepel, aki már nagyon várta a szilvesztert. Gyorsan alkalomhoz illő öltözetet keresett, és úgy izgulta végig az egész napot. Egész nap csillogó bundában tündöklő cica-lányokról…..
Natushka 2008.12.31 17:53:38
Lassan egy hónapja élünk együtt Mötley-vel, a fekete-fehér nősténycicával, és az első hetek rácsodálkozása után mostanra jutottam el odáig, hogy engem már nem nagyon lehet semmivel meglepni. Illetve de, így, hogy a lakásban ott van velem egy 4 hónapos kölyökmacska, az udaron…..
Ki ne emlékezne a mélabús Csongrádi Kata mélabús Millió rózsaszál című számára? Rengeteg mostani harmincas gyermekkorát tehette tönkre a művésznő amikor beszivárogtatta ezt az idegtépően gyönyörű szerzeményt a háztartásokba. Amennyiben egyedül vagyunk ezzel…..
Hihetetlen és elképesztő videók következnek, mindenki kapaszkodjon és készüljön fel: most egy fél óráig nem fog mást csinálni, mint nyöszörögni és olvadozni. A Wired összeállította a legcukibb videók tizes toplistáját, amin szerepel csirke, kutya, bagoly, höri és még sok…..
"2007. december 10.-én szomorú esemény történt, elhunyt Hóbogyó, a fehér törpehörcsögöm. 2 év 5 hónapot élt nálam. Letelt a gyászév és mától az utódja él nálam II. Hóbogyó néven" - írja Andrea, és II. Hóbogyóról az alábbi képet mellékeli:..
Natushka 2008.12.13 17:29:59