Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sör

10 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghökkentő alakú telkekről már korábban is írtunk, na de ez, azt hiszem túl tesz mindenen. Amikor megtaláltam a hirdetést az ingatlan.com-on, elsőre azt hittem egy Dunaszigetről van szó. Csak az ingatlanos honlapján derült ki, hogy bár végül is a Dunában van, mégsem az. Ez…..
Gabikaa's Blog Egy ev 2008.12.11 22:19:31
Es sikerult eljutni odaig hogy a macbook on az ember lusta a magyar bill kiosztast kivalasztani es inkabb ir ekezet nelkul... anyhow, jo reg irtam mar kb 4 nap hijan 1 eve de most megint tel van es feltehetoleg ujrakezdem :D leeht orulni..
sör 2008.12.31 02:24:40
@zsolttt: en meg ritkan irok magyarul igy sokat nincs ra szukseg ;)
Gabikaa's Blog fuu nanemá 2007.06.04 15:59:00
a mai nap eddigi leglesúlytóbb csapása az iwiw check közepette ért amikoris megláttam h.lejla (2x)[közveszélyes öngyilkosjelölt--visszaeső--]  postját az üzenőfalon.. mégpedig:Horváth Lejla Rebeka [Κούκλα... (607) ÜzenekHello! Időközönként…..
sör 2008.12.29 13:58:19
@zsolttt: Nem tudom a cimet sorry
Mert az csak Jászai Mari tér - leheli SzigMa, énekem meg kihagy a lélegzetem, aztán liluló fejjel próbálom összeszedni magam. Ez kegyetlen volt, gratulálok...
Hehh, nah az a helyzet hogy annyi a melo hogy nincs idöm suliba jarni, ezert nem teszem es ebbol meg valami baj lesz ugy erzem... nade mind1 majd lesz ez még igyse....
kinyirniakislányt huhu 2007.08.13 01:18:13
ez a pillanat is eljött jelen blog életciklusának végére közeledik ugyanis elköltöztem a kislány meg csinál amit akar :DGab..
jó estét hát igen a történet úgy kezdődött hogy le akartam engedni az ajtót ennek eredménye képpen kiesett a helyéröl, ez még eddig könnyen is ment mert magátol csinálta de visszarakni nem volt semmi kb 10 fél 11 körül történt és mostanáig 1 ig szereltükhálálosan koszosak…..
Gabikaa's Blog Bulgária ... 2007.07.12 19:02:00
hát üdva hátrol jut szembe kicsit megégtem de nem számit.. elég rulez a hely lévénhogy az erkélyen találtam wlant ugyhogy netem is van (jelen bejegyzés innen irodik), mitöbb tegnap a városban járkálván összefutottam nyiregyháza javával és ugy áll a helyzet hogy tolunk vmi…..
Na végre, már vártam, ez is eljött ez a mai nap nagyon történésekkel teli, ez szép zárás lesz, okos dolgokat mondanak érdemes lenne megfogadni mindenkinek... az alkalmazás is bejönne ;)Gab..
hát ezen felkölt alkalombol jön is az első post.. már pár orája hallgat a kisribi de ha elkezdi ujra drasztikus lépésekhez folyamodok :D..
reggel 8tol megállás nélkül sikongat ... az alattunk lako mármajdnem leöntötte egy vödör vizzel.. én csak megkértem szépen de határozottan hogy k*va gyorsan fogja be.. az apjának nem tetszett de legalább a kisribi befogta. :D ha ujrakezdi és felgyujtottam azt postolom ;)Gab..
Gabikaa's Blog Makro exam 2007.06.04 09:18:00
hát ez a nap is eljött... makro vizsga.. reggel fél 6 óta tanulo kés mire mennem kell vizsgázni teljesen elfáradok.. nem kizárt hogy ezért kezdtem most el ilyen baromságookkal foglalkozni mint egy blog irása. na mindegy Gab..
Biztos mindenki hallotta már azt a pletykát, hogy a TV2 következő realityje a nyugdíjas Joli mamát fogja nyomon kísérni. Joli mama cekkerrel bevásárol, Joli mama átmegy beszélgetni a szomszédasszonyhoz, Joli mama sopánkodik az időjárás, meg a derékfájás miatt. Sokkal…..