Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vandac

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn eldőlt, hogy az Andrássy úton biztosan nem lesz melegfelvonulás az idén.  A rendőrség arra hivatkozva nem engedélyezte a rendezvényt, mert szerintük az aránytalanul "sérelmezné" a közlekedést. Aha.Gyülekezési jog vs. kényelmes közlekedés...Azt hiszem…..
Vandac 2011.02.15 12:48:28
@Nazareus:

Láthatóan nem ismered a különbséget a pedofília, leszbikus-, meleg és stb. fogalmak között.

Enélkül pedig érdemi párbeszéd e témában lehetetlen.
Vandac 2011.02.15 13:12:45
@Nazareus: Tévedsz!

A melegek nem törvénymódosítást akarnak elérni, hanem azt hogy egy alapvető emberi jogban csorba essen (AMI MA MÉG LÉTEZIK!), vagyis hogy két ember nemtől függetlenül családot alkothasson.

Ez nem csak a melegeket érinti, hanem a meddő heteroszexuálisokat is.

Kár hogy ma Magyarországon mindenki mindent gyűlöl, és nem képes a legalapvetőbb együttélési szabályok betartására.

Semmivel sem lesz több egy hetero pár élete attól, és nem fog több gyermek születni, nem lesz kevesebb válás attól, hogyha ezeket a ma még létező jogokat elveszik a társadalom 10%-ától.

Bécsben, pláne attól nyugatra ezek a fesztiválok inkább hasonlítanak egy farsangi fesztiválra mint politikai tüntetésre. Igaz, ott nem mennek ki a homófóbok verekedni, ellenben kimennek a szórakozni vágyok, mert jó buli. Csak hogy a közelbe maradjunk Bécsbe ezek az események az idegenforgalom egyik legjövedelmezőbb rendezvényei... Budapesten pedig a rendőrség és a homofóbók inkább szétverik a várost ez alkalomból...

szóval tényleg messze vagyunk európától, amit rossz nézni.

Politikát csinálnak itt mindenből, ellehetetlenítik a sziget fesztivált, betiltják a pride-ot, holnap betiltják a farsangot - elvégre ott is sokan maszkot hordanak.

Gratulálok mindenkinek aki ezt helyesli!

Bocs, de ennél jobban szeretném hogy teljen a napom mint hogy a sok frusztrált gyűlölködő ember bejegyzést olvassam.

Kívánom hogy legyen sokféle fesztivál a városban, akár meleg, akár biciklis, indiai vagy tudómisén...
Tudjuk, hogy csak az hibázik, aki dolgozik is, meg azt is, hogy a lónak négy lába van, mégis küzd kihívásokkal, de az RTL Híradó képszerkesztője a tegnapi teljesítménye láttán biztos sírva bujdokol valahol vidéken, tálán éppen Pozsonyban. A találatért köszönet egyik…..
Vandac 2010.12.16 21:58:04
@DestinyClassSpaceShip: De azért egyik hülye amerikai sem írná Kanadára a térképen hogy USA!

Azért az már a vég ha valaki a saját országát sem ismeri fel egy térképen.

KIRÚGNI!
Az LMP facebook üzenőfala megtelt szörnyülködő bejegyzésekkel. A párt szimpatizánsai "undorítónak", "szánalmasnak" tartják az MSZP taktikai kampány húzását, amely során az MSZP a Lehet Más a Politika szlogenjével próbál szavazatokat szerezni. Az üzenőfal…..
Sokan néztek nagyot, amikor néhány nappal ezelőtt a kezdetét vette az ORTT társadalmi célú kampánya, amelyben a hatóság a szülők felelősségére hívta fel a figyelmet az otthoni tévézéssel kapcsolatosan. A comment.com is találgatta, vajon miért éppen most és hogy miért éppen…..