Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toda

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A véletlen - és egyéb ügyek - úgy hozta, hogy tegnap Strasbourgban akadt dolgom. Furcsa volt nézni, ahogy a helyieknek az AFP hírügynökség beszámolójában megtalálható "cigány" és "evakuálás" kifejezésekre ökölbe szorul a záróizmuk. Hiába, feltétlen…..
toda 2011.04.27 14:18:09
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
toda 2011.04.27 14:15:39
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
Remélem, nem lesz olyan sokáig érvényes ez a blogbejegyzés, mint pl. az örök klasszikus Lánclevelek küldőinak tanfolyama, mivel okafogyottá válik a benne szereplők balfenéken történő eltűnése miatt, de addig is használom, és használják Önök is egészséggel, esetleg más célokra is. Orbán Viktor és…..
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
toda 2011.02.09 11:08:52
@ámbátor: lázárblokkoló :)
toda 2011.02.09 11:25:40
@ámbátor: nem ütközik törvénybe a lézerblokkoló használata?
toda 2011.02.09 12:34:27
@IHateTV: Nem tilos a rendőrség munkájának akadályozása? Nem értem, minek van ott az a vacak, az ki van zárva, hogy egy ogy képviselő-kétharmados frakcióvezető megyeijogú-polgármester olyan súlyos törvénytelenséget akarna suttyomban elkövetni, amilyen a megengedett sebesség átlépése, ezzel emberéletek gondatlan veszélyeztetése...
Az antiszcientologia.hu levelet kapott egy szcientológustól, sőt egyenesen J. Gábor nemzetközi kivizsgálótól.Vágatlanul következik a rendkívül elmés levél, csak az illető nevét rövidítettem benne. Egyébként ismerem azt, aki írta. A fickó tényleg ilyen.A levél: From:…..
Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint új típusú, átláthatóbb törvényhozás várható január elsejétől. Hoppá, - kapkodjuk a fejünket, mint fácánok a madársörét elől - mit jelenthet ez vajon újfideszül? Mert a…..
Nagyobb mérete ellenére valamelyest vékonyabb, képernyőjének mérete és felbontása jóval nagyobb, ráadásul cserélhető az akkumulátora és bővíthető a memóriája... Ez csak néhány azok közül a technikai adatok közül, amelyek alapján a HTC legújabb zászlóshajója…..
Szabó György Pogrom? 2009.05.22 09:36:43
"az ügyészség megállapította, hogy nincs arra adat, hogy a gyanúsítottak sértő, meghökkentő és aggodalmat keltő gondolatainak a hallgatósággal hangulatkeltő módon történt megosztása másokat aktív, tevékeny gyűlöletre ingerelt volna, a közösség elleni izgatás…..
A beharangozó után megpróbáljuk röviden összefoglalni a blog.hu új hirdetési rendszerének fontosabb elemeit. Mit tud a két hirdetési modell? A Csizmás Kandúr (hirdetésmentes blog) esetében a blogra nem rakunk hirdetést, és te sem rakhatsz. Ez alól egy kivétel van: te rakhatsz ki…..
toda 2008.11.13 12:05:59