Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elan

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
isolde Mindeközben 2014.05.01 14:31:42
A Lány által benyalt vírus megfertőzte a férjemet és engem is, úgyhogy hétvégi utazás lemondva, itthon fetrengünk és nem alszunk éjszaka. Meh. Azt értem, hogy a gyerekek mindenféle vírust elkapnak, de azt nem, hogy ezek miért terjednek át és győzik le a már kifejlett,…..
freehug Qualis rex, talis grex 2014.01.05 17:16:35
Amilyen a király, olyan a nyáj. Ti csótányok! Akik a barátaimnak valljátok magatokat. Hogyhogy nem említettétek sohasem, hogy a Vegetában van só? Hogy élhettünk le egymás mellett ennyi évet és ezt soha, de soha nem mondtátok nekem? Nincs bennetek szégyen? Ha még egyszer…..
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
Elan 2013.11.23 08:53:11
isolde Babablog 2013.08.24 18:23:51
Amire nem számítottam, amikor gyereket vállaltam: hogy tejallergiás (vagy mi) lesz és tejfehérjementes diétán kell tengődnöm legalább egy évig; hogy már csecsemőkorában lesz olyan, hogy beteg lesz és halálra fogom aggódni magam; hogy annyira gyorsan nő, hogy pilates ide vagy oda,…..
Ma új kártyákat gyártottunk a régi, viseltesek helyett.  Az alapvető felszerelés a kártyakészítéshez: - laminálógép, (Nekünk egy áruházlánc saját márkás gépe van, ami tökéletesen működik, tehát nem muszáj beruházni valami drágaságba. Érdemes körbekérdezni…..
Elan 2013.04.14 21:43:50
Nekünk Time Timerünk van, az amazonról rendeltük: www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=time+timer

Az a jó benne, hogy a gyerek látja a piros sávon, hogy mennyi ideje van még hátra. Nagyon diszkréten csipog, ha letelt az idő, de ki is lehet kapcsolni a csipogást (a tojásfőzőtől az én fiam is frászt kap, ezzel nincs baja).
Nem a tanulás szégyen, hanem a tudatlanság.Szóval ha így vesszük, akkor szégyenteljes dolgokat művelek általában. Valamelyik rendezvényünkre kellett venni ezt-azt és az IKEA-ban terveztük ezeket beszerezni. Viktornak mondtam, hogy jöjjön már el erősítésnek, mert egyrészt…..
Elan 2011.11.23 08:26:41
A kapunk előtti padon üldögéltünk, mikor egy kutya odaszaladt hozzám és a mancsát a térdemre tette. Persze meg is ijedhettem volna, de tekintettel arra, hogy mind a két gyerekem 2 méteres körön belül tartózkodott nem engedhettem meg magamnak ezt a luxust. Kiderült, hogy nincs is…..
Pacsi kutya bőszen növesztette a pocakját, a meglepetés kiskutyák érkezését már nagyon vártuk, mivel az állatorvos azt mondta, ha már az emlők is dagadnak 1-2 nap és büszke többkutyás gazdik leszünk. Pacsi elkészítette a tökéletes fészket, ahol majd a kiskutyáit elhelyezi,…..
:)Bene citromot eszik, eltorzult arccal, mert annyira savanyú.-Túl savanyú, de szeretem, mert én egy dombmászó vagyok.:)-Boni egyél, mert éhes maradsz-mondta anya vacsoránál-Boni szopizni fog tejcsit. Ez ennivaló, nem lesz éhes - mondta Bene megnyugtatólag:)-Ma tegnap van vagy…..
GazPömpöllér & co Játszás 2011.02.16 15:49:16
Na az van bővivel hálistennek, egyre többet játszanak együtt, vannak már saját kis rituáléik is, mint pl. az esti dínótojásos, és bár veszekedés is van nem gyengén, méghozzá abszolút nem meglepő módon mindig a zsebterrorista gerjeszti, aki még abban az életfázisban van, hogy…..
Caracas Privát BUÉK 2011 2011.01.18 22:21:00
Az utolsó bejegyzésem a másik blogon az volt, hogy találtam munkát. Az hogy azóta nem ítam az annak köszönhető, hogy a munka és az utazás minden időmet elveszi. Kárpótlásként küldök egy karácsony/újévi kollázst. Ezeket fotókat a két ünnep között készítettük. Anyósom,…..
A kis, inkubátorból intenzív nehézségekkel kivakart öklömnyi Gábor az elmúlt két év és két hónap alatt családunk legimpulzívabb, legöntudatosabb figurájává nőtte ki magát. Kb pont 3 hete beszél, szinte mindent mond, de utasítani (gyere ide, menj oda, adj ezt vagy azt stb)…..
Csetten és az... Akkor itt 2010.08.21 14:56:45
Sok sok nagyon kedves levelet kaptam, hogy miért nem folytatom a blogot, és én nem válaszoltam egyikre sem, vagy ha válaszoltam, akkor talán csak annyit, hogy majd. Hát akkor most majd van. Eddig azért nem írtam, mert nagyon nem tetszett ez nekem, hogy publikus ez a blog, elejétől fogva…..
Csetten és az... Megvolt 2010.05.27 23:04:00
Tegnap megműtötték Gábort, két hónapot vártunk erre a műtétre, és nem is tudom, hogy azért-e mert tényleg közbejött valami, vagy mert mi húztuk az időt, kifogásokat keresve. Az események tegnap is csak sodortak magukkal, betántorogtunk a kórházba, fél óra késéssel, majd nem…..
Csetten és az... Ez az a nap 2010.03.24 09:29:00
amikor Gábor már megevett három szelet tortát és három pudingos palacsintát. Nem, nem vigyáz az alakjára, ámbár nem is hízik el. Folyamatosan zabál, tesz vesz, és amikor kedves családja sajátos átköltésben elénekli neki a Boóldog,boóldog, boóóldog névnapot, akkor tapsol,…..
Csetten és az... Nemiszerv 2010.03.16 07:36:00
Imre minden osztálytársnőjének gondosan elmondta, hogy hamarosan meg fogják műteni Gábort. Nem azt mondta, hogy a "fütyüjét", a "bügyüjét" vagy egyébb gügyögős intim házihasználatú szót. Nem, azt mondta jó hangosan "meg fogják műteni Gábor nemi…..
Csetten és az... Gábor van nálam 2010.02.28 08:51:37
És nem félek használni:                 És még van az, amikor Gábor, meg Imre - mint hős vitézek - összecsapnak, bárdokkal és kardokkal. Férfierő, hiábana..
   Júliusban ott tartottam, hogy el akartam menni sportlaborba antropometriára, illetve heti négy estén kettlebell edzésekre jártam, viszont mint akkor írtam: a diétából visszább vettem, a kajálással sajnos nagyon elengedtem magam. Röviden: egy dekát nem fogytam 9 hét…..
Elan 2010.01.02 12:49:51
Csetten és az... Kinyílik 2009.11.05 19:41:49
Gáborral fantsztikus dolgok történnek mostanában. Először is elindult. Nem nagyon, de néhány lépést már tesz egyedül, és láthatólag gyakorol, izgatja a kétlábonjárás. Továbbá rendszeresen célzottan használ hangsorokat. "Bandi" már rég megvan, "pam" a…..
Csetten és az... 3.18 2009.08.26 02:28:00
Ennyi az idő most,  amikor elkezdem írni ezt a bejegyzést, és különös, hogy ébredtem meg. Rendszerint 4.00-kor nézek először az órára, és onnan már könnyű elvergődni 5-ig, 5.30-ig legális felkelési idő.Sok kérdés foglakoztat ilyenkor (eufemisztikusan fogalmazok), leírom…..