Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konyv

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezik Bella 18. születésnapja, ami borzalmas esemény számára, hiszen máris egy évvel "öregebb lesz" mint Edward. Túl borzalmas, ahhoz, hogy még meg is ünnepelje. Alice mégis szervez neki egy születésnapi bulit, ami balul sül el, mikor az ajándékbontásra kerül sor. A…..
A Földet elfoglalta a világőrből érkező idegen faj, amelynek tagjai irányításuk alá vonják az emberek elméjét, miközben testüket érintetlenül hagyják.Az emberiség túlnyomó része feladta, az ő testük már csak egy burok. A betolakodók a Földet paradicsommá…..
Férfiakról férfiaknak: a tűzrakástól a bor élvezetéigA könyvből minden férfi választ kaphat arra, hogyan viselkedjen bizonyos helyzetekben, mit viseljen és hogyan (mi a különbség a frakk és a zsakett között), mikor mit mondjon, és kinek.A könyv praktikus tanácsokat tartalmaz,…..
Koló árnyékában címmel Kozmann György, Kaszala Claudia sportújságíró segítségével írt könyvet párjáról, a tragikus hirtelenséggel elhunyt kétszeres olimpiai bajnok Kolonics Györgyről, emléket és tiszteletet állítván a nagyszerű bajnoknak, aki maga volt a kenusportág.A…..
Stahl Judit új szakácskönyvéből kiderül, hogy házias ízekért nem kell feltétlenül hosszasan főzni.A bő félóra alatt elkészíthető télies gesztenyekrémleves, a pikáns tárkonyos gombaleves harcsával vagy a nyári napokon üdítő hideg bodzás paradicsomleves mind a házias…..
Üdvözlünk az East High-ban! Itt az ideje, hogy végre mindent megtudj Troyról, Gabrielláról és barátaikról - megismerd titkaikat, álmaikat és velük légy a legviccesebb, legszebb és legszomorúbb pillanataikban.Indulj hát felfedezőútra az East High-ba, a Lava Springs country klubba…..
Ha ezt az utat végigjárod, máshogy nézed a világot. Mi a teljes igazság Amerika felfedezéséről? Elképzelhető, hogy Salamon kincsei a Vatikán birtokában vannak? Milyen titkos üzeneteket olvashatunk ki a világhírű festők képeiből?Javier Sierra tizenkét országot járt be, hogy…..
Az idők végezetéig A katedrális folytatása: ugyanabban az angliai városban, Kingsbridge-ben játszódik a történet kétszáz évvel később, a 14. században. A szereplők  a katedrális építőinek leszármazottjai, akik ugyanúgy küzdenek az élettel, mint elődeik.Az Európán…..
Ezt az elragadó gyűjteményt olvasni olyan, akár a legfinomabb bonbonosdobozban válogatni a krémes, keserű, kávés vagy nugátos édességek között.Nem is csoda, hiszen a Csokoládé világhírű írónője ismét meglepetést és örömet akart szerezni rajongóinak. Történetei hol…..
Könyvklub Ornél - Verebes István 2008.12.08 13:16:00
Benede Kornél, azaz Ornél, fényképész, aki huszonegy éve él feleségével ugyanabban a lakásban. Úgy él, ahogy sokan ma Magyarországon. Se szenvedélyes szerelem, se nagy lakás, se utazások, se fényes karrier. Aztán egy nap meglátja szomszédja lilával kicsempézett…..
Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ide költözik apjához.Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a "mindennapi" csetlések-botlások…..
Könyvklub Hotel Bali - Fejős Éva 2008.12.08 13:03:00
Négy barátnő: Dóra, Gabi, Szilvi és Judit. Tizenévesen Budapesten, egy mámoros és tragédiába torkolló buli után fogadalmat tesznek, hogy elhagyják az országot. Máshol kezdenek új életet, ahol a múlt nem éri el őket.Megesküsznek: tizenhét év múlva újra találkoznak… A…..
Ezernyi baj köszönt Rangdum kolostorára. Nem találják a főlámát; beköltözik a kolostorba a lófejű démon; éjszakánként az egylábú szörny riogatja a szerzeteseket; felbukkannak a véres emberek, a közeli kutatóintézet meggyilkolt munkatársai - főhet a feje a kancellárnak,…..
Könyvklub Stahl Judit konyhája 2008.11.24 13:12:00
Stahl Judit szakácskönyvei azoknak szólnak, akik számára az étel az élet egyik fontos része. Azoknak, akik szeretik megvendégelni barátaikat, szívesen állnak oda a tűzhely mellé a vasárnapi ebéd kedvéért, akik nem félnek kipróbálni egy-egy újszerű receptet, ugyanakkor…..
Könyvklub PHP könyv 2008.11.24 12:55:00
PHP könyv vásárlása itt.Peter Moulding - PHP haladóknak - Fekete könyv CD melléklettelPHP haladóknak megrendeléseChristian Wenz - PHP zsebkönyvMinden programozási nyelvnél megfigyelhető, hogy vannak olyan, magának a nyelvnek a belső logikájából adódó, és ezért gyakran…..
A régi füveskönyvek a kertben termesztett vagy vadon termő növények, gyógyfüvek hasznáról és káráról tájékoztattak, századokon át szerzett tapasztalatok alapján. Aztán a hasznos tanácsok lassan kiterjedtek a lélek, sőt általában a lét kisebb-nagyobb gondjaira is.A "mi…..
Élete utolsó hónapjában egy ország bámulhatta döbbenten a lecsúszott díva szerepében a magyar médiaipar egykor legtündöklőbb tehetségét, Albert Györgyit. Most, a halála után, lehullhat a lepel: a könyvből, amelyet kezében tart az olvasó, megtudhatjuk, milyen viszonyban volt…..
High School Musical 3 a LibrinélEbben a rajongók számára nélkülözhetetlen regényben 8 színes oldalt találtok a tele régen várt HSM 3 mozifilm jeleneteivel. A történet a végzős Troyról, Gabrielláról és barátaikról szól. Most, hogy a giminek vége és mind más-más egyetemre…..
A gyilkolni könnyű megrendelése a LibrinélLuke Fitzwilliam hazatér Angliába, miután nyugdíjba vonult a gyarmati rendőrségtől. A vonaton megismerkedik egy kedves, idős hölggyel, aki épp a Scotland Yardra tart. Bejelentést akar tenni, mert a falujában egymást érik a gyilkosságok,…..
Rendeld meg a Librinél az eltűnt bozonyítékotA New Jersey állambeli Paterson lakóit jeges félelem keríti hatalmába. A média a környéken garázdálkodó brutális sorozatgyilkos legújabb rémtettétől hangos. A gyilkos a helyi újság bűnügyi riporterén, Daniel Cummingson keresztül…..
A világ legolvasottabb írójának rendkívüli történeteA neves életrajzíró 2007 elején megkapta egy szinte szekrény méretű fekete láda kulcsát. A láda Coelho csaknem 6 évtizedet felölelő levelezéseit, naplókat, videószalagokat, fotókat és jegyzeteket tartalmazott. Coelho…..
Könyvklub Az utolsó titok - Norbi 2008.11.14 07:54:00
"Életöröm? Zabaöröm? Nyak? Toka?Karakteres arcvonások? Tudod: demokrácia van. A választás joga a tiéd. De a boldogságot egyedül, sőt ha kell, magadat meggyőzve - vagy legyőzve - kell megtalálnod. Csak utána tudsz rajta osztozni másokkal. Azoknak, akik fogyni akarnak, de…..
Könyvklub PÁNIK - Jeff Abbott 2008.11.12 07:56:00
Evan Casher tehetséges és sikeres filmes. Egy nap váratlan telefont kap édesanyjától, aki arra kéri, hogy látogasson haza. Azonnal... A szülői házban azonban csak egy holttestet talál, brutálisan meggyilkolt édesanyjáét. És még valakit... a gyilkost, aki rá vadászik. Fogalma…..
Rendeld meg a Librinél - Isten az agybanA női nem evolúciós megközelítése (A nő felemelkedése és tündöklése) után az isten-élmények állnak a tudományos gondolkodás középponjában."Nem a nyelv és az eszköz, hanem a hit különbözteti meg az embert az állattól. A könyv…..
„Mirajtunk az Isten sem segít. Azon ő sem tud változtatni, hogy 100 forintért agyoncsapnának valakit. El van itt rontva minden. Az emberek gyűlölik egymást. Még a malac bűzéért is feljelentik a szomszédjukat. Ha ledózerolnák az egész Ormánságot, senkinek sem hiányozna,…..