Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FeriAHegyrol

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak a diétázó vendégek használhatják a Parlament Cafe mellékhelyiségét, vagy mire gondoltak az üzemeltetők? (Ellenben az olaszul tudó "vendégek és vásárlók" minden további (diéta, haha) nélkül könnyíthetnek magukon.)Csavaros észjárás: clegane…..
Egyik kedves levelező tagunk, Kata lőtte ezt a felháborodott suzuki(s)t valahol a bűnös városban, több fotót nem is mert csinálni, azt hiszem érthető miért. Mi is egy emberként állunk a dühös polgár mellé/mögé, bár pontosan nem tudjuk ki a rák a rendőrkapitány most, de…..
FeriAHegyrol 2009.09.29 10:21:18
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
Subba Túlélő Sommelier 2009.03.13 12:40:00
Mekkora vészhelyzetnek minősítjük azt, amikor a közeledben ott az üveg bor, de dugóhúzó híjján csak egy csapat reménytelen hülye gyerek, egy erős félmeztelen ember van? Hivatalosan is a legkomolyabb vörös jelzést adjuk ki, ilyenkor gyorsan inni kell, bármilyen módszerrel.…..
Mindenről a férfiak tehetnek, ezt egy újabb történettel tudjuk alátámasztani, de örülünk neki, mert a nőket meg kell becsülni, igenis figyelni kell, mit vesznek fel, ha új a smink. Tenyéren hordozni, meg ilyenek. Megéri. A férfiak az evolúciótól adottan a világ és a létezés…..
Ennek a bejegyzésnek semmi köze nem lesz a szexhez, vagyis a hüvelyi orgazmushoz és a nuniszőrhőz biztos nem. De a melltartókhoz, mint a fiktív és az imaginárius közötti elemi különbség tárgyiasult bizonyítékához igenis van. Ezt ki kell másolnom ide: Itt szeretnék kitérni a…..
Meglepődtem, amikor a címben olvasható vallomással találkoztam a subjectben. Mert mi közöm ehhez, gondoltam én, de a Dr.Szakítóként hosszabb ellőadást kellene most prezentálnom a nuniszőr mint szakítóok témájáról. Hihetetlen számomra, hogy milyen mélységeket érünk el a szakítóblogon, milyen rejtett,…..
A szakítósblog történetének első coming out-ja! Még soha nem találkoztunk olyan tanárral, aki bevallotta volna diákja iránt érzett szerelmét, pedig mindig remegő gyomorral olvassuk az újságokban, hogy a tanárnő és a diák szerelmesek voltak/lefeküdtek/csókolóztak, de soha nem…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
Villamosvezető-tanfolyamon kérdezi az oktató: -Ki vezeti a villamost? -Hát én!-húzza ki magát büszkén a tanuló. -Téved, fiam: a nyomkarima vezeti. Maga legfeljebb a sebességet választhatja meg! Hogy a fentebbi beszélgetés megtörtént-e, arról nincsenek pontos információink, de…..
Újabb szomorú eset bizonyítandó, hogy házinyúlra baszki tényleg nem lövünk! Ha meg igen, akkor semmiképpen nem dicsekszünk el azzal, hogy micsoda lepedőakrobaták vagyunk. Egyébként ha megvan a baj, akkor mi a helyes eljárás? Próbáljuk vigasztalni "meg minden" vagy…..
Három őrült, vibráló, színes, szagos, életközeli történet egy lánytól. Nem is pazaroljuk a szót, olvassatok, szavazzatok! Jut eszembe, milyen proli dolog ez a cseten ismerkedés.Szavazás!Melyik a legerősebb sztori?1, Gumis2, Pestre költözős3, Csetelőssziasztok! néha-néha…..
Mivel az utóbbi időben halovány panaszkórus kezd kialakulni kedvenc blogunkon, miszerint mindig a szemetek nézőpontjár mutatjuk be, ami egy faszság, ezért most 3 történettel próbálunk a kedvetekben járni. Ne sírjatok és nyivákoljatok, mert ebben a 3 történetben sokkal több…..
Új MÁV blog 33%.-os szivatás 2007.07.05 15:33:00
Mary Poppins küldött egy érdekes esetet, ami a MÁV Start aranyos akciójához kapcsolódik. A másik, meg nagyon vicces:)Szia! Még egy kissé pipa vagyok, ugyanis most tettem le a telefont, a MÁV Direkt-tel beszéltem. Nálad olvastam, hogy a július 1-én és 2-án megváltott 33%-os…..
Subba Nőknapja 2007.03.08 12:00:00
A női szépséget sok értelmezésben láthattuk már, de mégis számunkra az a legmegfogóbb, amikor a nő fogalmazza meg önmagát. A beszédes pózok, és a ruházat üzenet értékű. Vajon mit szerettek volna közvetíteni?{A képek a jogtulajdonos kérésére eltávolítva}..
Subba Kínzó kérdés 2007.02.13 12:57:00
Vannak olyan helyzetek amikor az ember olvasni AKAR valamit. Például a wc-n ülve jobbhíján az illatosító dobozát, vagy BKV-n utazva az utazási feltételeket. Így akadhatott lebowski olvasónk az alábbi megfejthetetlen adatra. MIÉRT PONT FACSEMETE, ÉS MIÉRT NEM LEHET EGY KÖTEGNÉL…..